Herre.

Jag säger som Julia, och som jag själv har sagt flera gånger, och som alla säger hela tiden. Fy fan vad Columbine klär sig bra!! kika bara på detta. Lätt en av de i Sverige som klär sig snyggast. Jag brukar ju alltid annars tycka att Svenskar är så fega när det gäller sånt.
Hon måste ju ha förjävla mycket kläder också! Inte mig emot, jag kan ta allihopp. Haha. Ändå säger folk att jag har mycket, jag har fan inga kläder alls knappt! Men men, titta och njut och kanske få lite inspiration till nyårskvällen! Puss

HAHAHA JAG ORKAR INTE.


Fick mail från denna snubbe på helgon. Han skrev "Hej :D du ser sjukt bra ut"... hahahahahahahaa. jag dör.
nä, stackarn.


FUCK.

FAAAAAAN. Jag hade totalt glömt bort att det var Victoria's secret fashion show!!! :( där låg jag i badet och tänkte på allt annat utom det. Fan jag som älskar det :( ska försöka hitta det på nätet nu då!

New years.



Lite tjuvkik på nyårs grejer. Jag unnade mig ett par riktigt fina lösögonfransar från Make up store istället för glitter. Så slipper jag ha vanliga tråkiga h&m lösisar som ändå bara lossnar, typ. Kuvertväskan som jag ville ha var slut också. Men det är inte hela världen. Nu tycker jag kvällen kan gå fort så jag kan få fira nyår med mina underbara vänner!
Jag ska sno en kladdmuffins nu (som kommer serveras som efterrätt imorgon) och krypa ner i badet och ha lite spa time för mig själv. Puss


Dag 9: Min tro.

Jag tror inte på gud i alla fall. Den saken är säker. Jag har aldrig konfirmerat mig heller. Jag vet inte jag tror bara inte på gubben med skägg (eller hur han nu ser ut). Jag har aldrig gjort och kommer aldrig att göra.

Dag 8: Ett ögonblick.

(detta jag egentligen skulle posta igår).. Man har ju så himla många ögonblick att berätta om men väljer nog att berätta om Augusti buller 2007. Och just vid den tidpunkten då jag och Ida skulle gå och se totalt jävla mörker, as packade! Hahahahaa. Asså det är en av de härligaste känslorna någonsin. Ni vet när man är sådär lagom full, svävar lite, lycklig, ska se ett av sina favoritband. Det var magiskt. Det var så himla varmt, vi stod nästan längst fram vid scenen. Securita människorna kastade vatten på publiken och vi skrek hela tiden "kasta på oss".. tillslut var vi dyngsura, men det gjorde ingenting. Ingenting alls. För allt var bara så jävla perfekt. Vi dansade, skrattade, tog kort, söp vidare. Åh. Vill tillbaks. nu
Bara för det kom jag på en låt jag älskade med totalt jävla mörker, jag var tvungen att googla. Mindes inte ens titeln, men nu fann jag den!!!!!!! OMG, minnen. Jag har inte lyssnat på den på flera år. Shit.


Baptiste giabiconi.


Dagens snygging ;) ehehehe. Dock tycker jag inte han blir så snygg på bild jämt men mer i verkligheten (tänkte jag säga, jag som sett honom.. inte) men såg Ebbas stil och då såg man honom och ja. Fint leende asså, damn!
Ebba i Ebbas stil har förövrigt så jävla tråkig stil.. tycker inte ens hon passar in i programmet!


Helvete.

Har filmat, tog ca 40 tagningar. Fick till en bra film. Den blev perfekt, utom slutet då jag sa "hejdå" istället för "ha det bra".. men jag tänkte, skit samma. Det hakar nog inte upp sig på något sådant. Sen laddar jag upp filmen på datorn och ser att jag har filmat lodrätt, smart jossan. FAAN!!!! Orkar inte göra om det något mer. Kommer bli 40 tagningar igen så nu skiter jag i det för idag.
Nu ska jag äntligen äta middag!!!!

Jävlar.

Shit vilken stressad dag det har varit, och allt har bara gått snett. Fan för sånna här dagar! Aja. Nu ska jag faktiskt göra en annan sorts jobbansökan, nämligen filma mig själv. För ett jobb på Topshop! Hahaha, herre säger jag bara. Men håll tummarna för mig! Puss

Right now.

Sitter på jobbet, tankarna flödar. Tänker speciellt på hur mycket som kan misstolkas via internet och sms och sånt. Så himla lätt hänt. Nåväl, Dennis kommer till oss ikväll. Så jag ska höra om vi kan övningsköra imorgon på dagen. Imorgon ska jag, mamma, Jens och Dennis äta jätte god middag hemma hos oss. På menym står bla oxfile, mums! Jag och E ska till vällingby snart och då ska jag se till å handla det sista inför imorgon. Nagellack, strumpbyxor och en kuvert väska jag har kikat på. Därför står glittret från Make up store längst ner på listan. Men fi får se, kanske inte kan hålla tassarna borta i alla fall! Haha. Åter till jobbet, vi hörs sen!

Classic.



Tänker nog köra på en Greta Garbo/Twiggy inspirerad sminkning på nyår istället. Ungefär så som jag hade på midsommar men inte lika extremt kanske.  När det gäller ögonen då. Känner att jag inte riktigt har råd med massa glitter och annat från Make up store just nu, inte bara för en kväll i alla fall (även om jag säkerligen kommer använda glittret flera gånger, men inte så mycket liksom).. Kan bli att jag kör på glittriga läppar på något vis. Naglarna vet jag redan hur jag ska göra i alla fall.


Samsung WP10


Glömde berätta att jag köpte denna goding i helgen. Inte den finaste kameran kanske men man kan fota under vattnet med den! skit coolt :) speciellt eftersom jag älskar att snorkla!
Dessutom är det skönt att ha en digitalkamera och inte behöva släpa på min systemis hela tiden när man går ut och så. Plus att jag kan filma med den här (och inte bara med mobilen vilket ger usla filmer som ni såg i klippet nedanför).. så mycket filmer kommer nog komma upp framöver! :D haha

Igår.


Jag och Jens åkte pulka igår. Eller nej, vi åkte snowracer! Det var så jävla roligt. Och när jag säger att backen e liten i första klippet så kan jag säga såhär. BACKEN VAR AS STOR OCH BRANT. Men vi åkte från mitten då. Asså det var som en skidbacke och jag är ju bajs höjdrädd och höll på att dö.


Vi gick till toppen av berget och jag trodde jag skulle dö. Man såg över hela åkersberga och vid fint väder och så sa Jens att man ser globen därifrån!

Förstod mig inte riktigt på idioterna som åkte ända från toppen! då hade jag dött. Iofs åkte jag och Jens tillsammans på snow racern och då blev det ju extra hög fart. Vi åkte från mitten och vi svischa ner! skit läskigt, men så himla kul! hahaha. Vi flög av några gånger kan jag ju säga.
Tog lite roliga filmer också, titta och njut:


Dag 7: Min bästa vän.

Jessicka:



Jessicka är den som har exakt samma humor (ja till 98% iaf), när vi är tillsammans så har vi aldrig tråkigt. Även om tråkiga saker inträffar. Det kan gå flera veckor innan vi hör av oss till varandra men vi vet liksom ändå vart vi har varann. Det är inga konstigheter när vi inte hörs på en vecka eller två. Jessicka är den personen jag berättar ALLT för. Jag tror inte jag har en enda hemlighet för henne. Henne litar jag på till 100%.
Jag och Jessicka lärde känna varandra på Kollo. Jag trodde att Jessicka var en utav kolloledarna, hahaha. Skäms fortfarande över det! stackarn. Jag tackar gud att vi träffade varandra på det kollot, utan henne skulle livet vara som ett svart hål utan färgglada klickar i. Hon är det färgglada som gör en så himla glad!

Jens:


Folk frågar om man verkligen kan hitta sin soulmate, jag har svaret på det. SJÄLVKLART kan man det. Min soulmate heter Jens Mattias Hallberg. Jag är så himla glad att jag träffade honom för han har kommit att betyda så himla mycket för mig. Våran relation till varandra går ju inte att beskriva, den är i alla fall väldigt speciell... ehehehe. Men det behöver vi inte gå in på sådär. Jens är den jag kan vara med i flera dagar utan att få tråkigt. Vi kan bli skit irriterade på varandra (inte för att det sker ofta alls) men när det väl sker så löser det sig alltid. Vi hittar alltid tillbaka till varandra (och tacka gud för det). Jens och jag är både väldigt lika och tycker om samma saker samtidigt som vi är väldigt olika också. Vilket jag tror är bra, för man kan inte vara soulmate med någon som är PRECIS som en själv. Det skulle vara himla trist också. Jag och Jens kan sitta och babbla i telefon i flera timmar, samtidigt som om vi också kan sitta helt tysta på en halvtimmas bussresa någonstans. Det är inga konstigheter, och det är inte pinsamt. Vi bara ÄR i varandras sällskap. Jag vet inte vem eller vad jag skulle vara utan honom!!

Måste sluta med att säga att jag har så himla fina vänner överhuvudtaget (ni vet vilka ni är). Älskar er över allt annat!


Dag 6: Min dag.

Eftersom jag skulle ha postat det här i Måndags så skriver jag om min Måndag :)
Jag åkte ju hem till Jens, vi bytte julklappar. Jag fick för det första en fin teckning han ritat (ni ser bilden här nere).. den föreställer då som ni ser en tjej med en fin kjol på sig som Jens ska sy till mig :) Jag blev såå glad :D
Jens fick manschettknappar i form av dödskallar av mig! Från rock by sweden (laila bagges kollektion, ni vet halsbandet jag har därifrån?).. han blev super glad. Eftersom det var dem han önskade sig!
Ni kan få se lite utav dagen i bilder också:


Teckningen! Jens e ju så jävla bra på att måla. Shit

Här e vi ;) HAHAHHAAHA

Toodels Jens!

;)

E maten klar snart?? ;)

is the chicken ready?

a'hoy sailor!

hahaha! Jens och sina manschettknappar (som syns bajsdåligt I know)


HEJ BLOGGEN

Hejsvejs! Nu har jag kommit hem ifrån Jens, stannade där i två dagar. Så trevligt! Nu vet ni att jag lever och nu ska jag se till att köra på de två inläggen som e försenade från "lär känna mig på 30 dagar". Stay tuned!

Sunday.

Hej hej bloggen! Inte mycket skrivet här idag heller. Fastän jag inte har gjort mycket alls. Jag har chillat galet, kikat på lite film och käkat choklad. Bra man har det va? Även anmält mig till lite lägenheter på bostadsförmedlingens hemsida. Man får ju bara anmäla sig till 3 sen är man ju spärrad :S
Jag vill flytta nu!!!! varför ska det vara så jävla svårt för?!?!
Ohwell, jag sitter hemma hos pappa nu. Har ätit en as god middag (revbensspjäll) ah. Snart ska jag åka in mot stan på bio med några gamla klassisar. Ska bli mysigt! :)
Sen blir det hem och bums i säng, imorgon ska jag upp i ganska skaplig tid för att åka hem till Jens. Vi ska byta julklappar och på tisdag ska vi åka pulka!! så jävla kul! jag har inte åkt pulka sen jag vet inte när! jag kommer dö XD HAHAHAHA
Hörs!! Puss 

DAG 5: Vad är kärlek?

Kärlek tycker jag är när man älskar någon så mycket att det gör ont. På riktigt, alldeles ömt i hjärtat. Man behöver inte vara kär i en person (även om det är den underbaraste, samt jobbigaste känslan någonsin).. man kan älska en katt, sin hund.. ja you name it. Men allt det är kärlek. Jag ligger ibland och gosar med mina katter och tänker att fan jag älskar dem så mycket att jag vill äta upp dem. Inte bokstavligen dårå men.
Kärlek är också när man är kär i någon så mycket att man inte kan tänka normalt. Man har fjärilar i magen hela tiden och så fort personens namn dyker upp på mobil displayen i form av ett sms eller ett samtal så hoppar hjärtat 10000 volter, man får rysningar så fort hans hand snuddar din.
Man blir små nervös när man ska träffas, man står där och väntar och hjärtat dunkar i 180.
Kärlek är när man saknar personen fastän man precis umgåtts med den och sa hejdå för ca en timma sen.
När han tittar på dig med den där alldeles speciella blicken och du går sönder i tusen bitar, inombords.
Kärlek är när man ligger vaken en sommarmorgon och tittar på hur solljuset lyser honom i ansiktet, och man kan liksom inte sluta titta, det går bara inte.

Det är kärlek för mig <3

Herr Åkesson.


Full rulle.

Ingen rast och ingen ro! hahaha. Jag har varit och övningskört idag, det går bara bättre och bättre! 2:a gången idag och jag tränade på att växla en del, växlade till 3:an, wohoo! haha, körde även på en liten mini gata, fick möte med en bil och höll på att få panik. Men jag behöll lugnet ändå! Har även hunnit med lite shopping, på coop! haha, så nu har jag vattenfärg och tuschpennor. Lovely. Ni kan ju gissa vad jag har gjort ikväll? haha.
Föresten, täcket jag fick igår var hur skönt som helst!! OMG. Nu kommer jag inte vilja kliva upp ur sängen alls, ännu mindre än förut. Det här täcket formar sig i alla fall runt kroppen och värmer som fan. Det andra täcket jag hade var stelt som en pinne och låg bara på en. Nej fy fan, tacka gud för bra täcken!!!
Iofs, tänk på de som inte har något täcke alls. Och här klagar jag.. bortskämda ungjävel typ.

Lite av resultatet från ikväll:


Målade en ny bild av Jens!



Målade lite mer på denna!


Dag 4: Det här åt jag idag.

Idag har jag ätit risgrynsgröt, köttbulle macka, stuvade makaroner + korv. Interesting va? ;)

Oh la la.

Hahaahah shit asså. kollar på Rebecca och fiona grejset på Svtplay, och de skulle vara förband till Robyn i London. Iaf, de håller på och letar efter deras hotell och jag ba "hmmm det ser ut att vara i high street kensington nånstans".. jag har varit där typ två gånger. Jag och pappa bodde där på ett hotell tidigt i år. Iaf, sen så filmar de när de går ut från deras hotell sen så är det precis samma hotell som jag och pappa bodde på! hahahaah jag dör XD
vad fan är oddsen liksom? 1. att det var just high street kensington (det va liksom inte den stora gatan de filmade där jag har gått utan någon mini gata, plus att i London ser ju typ allt likadant ut!) .. 2. det var exakt samma hotell som vi bodde på. lite komiskt sådär va.

JULAFTON.


Dagen började med den traditionella risgrynsgröten.

Jag gjorde Charlie lite jul fin, ehehehe.

Mamma och dennis åkte och handlade en sista minuten julklapp och jag passade på att måla lite, innan Kalle började.

Finaste julgranen!

Julbordet! Nu ska jag inte äta mat på typ en vecka...

Jultomten Dennis! Alltid lika finklädd... ehe ;)

Jag fick ett jätte paket ;O Vad det innehöll får ni se senare.

Ett jätte fint inslaget paket jag fick av mamma! Dock va det inte hon som hade slagit in det, men men.. haha

Julklappar!

I det stora paketet låg Barbaskön! :D så mysig!

Fick en rosa stickad tröja jag önskat mig. Matchade perfekt till mina rosa strumpbyxor. Tänkte vara lite julig idag men det blev den svarta klänningen (som jag ska ha på nyår) och dessa rosa strumpbyxor istället. Men vad gör det!

la la lalalala

Sedan kände jag för att vara helrosa! Så här ska jag se ut så fort det bli vår. Jag brukar inte vara den som matchar alla kläder jag har på mig men detta va så fint tycker jag! :) Jag som älskar rosa.. oh no, min rosa period börjar komma tillbaka! Inte lika skrikigt den här gången dock.
ps. älskar björne under sängen, HAHA!

Fick dessa fina koppar jag bloggade om tidigare i höst!! Mamma lurade mig att dem var slut och så köpte hon dem i smyg till mig! älskar dem!

Jag fick även de bruna byxorna jag önskade mig från Mango (ville helst ha de beiga men de såg inte kloka ut på mig, jag blev typ 10 storlekar större).. och de bruna va mycket finare kom jag fram till sen.
Lite trosor fick jag också :)
Juste.. nästan det bästa av allt: jag fick ett nytt täcke!!! så nu slipper jag frysa ihjäl om nätterna. Täcket hette "värme" så jag hoppas det ska värma mig gott.
Det har varit en UNDERBAR Julafton och jag är jätte glad över mina julklappar!
Mamma och Dennis ska bada nu med alla badgrejer Dennis fick av mig. Så jag ska nog sätta på en rulle. Senare ikväll ska jag och Jens ha vårat traditionella julaftons-telefon-dejt. Snickelisnacka om vad vi fick i julklapp och så. Puss


När vi ändå e inne på väskor.


Jag ångrar mig lite att jag inte köpte denna istället. Fast jag är nöjd med min ändå såklart :)

!!!

En tjej på blocket säljer sin Chanel (jumbo!!!) för FEMTUSEN, kvitto och tillbehör finns tydligen (om man nu ska tro på det)......................... herre. det kliar i fingrarna kan jag ju säga.

Dag 3: Mina föräldrar

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om mina föräldrar. De skiljde sig när jag var 5, jag har för mig att jag inte riktigt brydde mig så mycket. Fast det kanske jag gjorde bara att jag inte minns så mycket av den perioden.
Pappa bor ca en kvart ifrån mig. I början var jag där varannan helg tror jag. När jag kom in i tonåren var jag där varje onsdag (för då åker mamma till Dennis).. varför just varje onsdag vet jag ej. Men sen när jag blev ännu äldre så slutade jag sova över där. Vet inte riktigt varför men så ligger det till. Hälsar självklart på pappa men just sova över gör jag inte. Han bjuder på jätte goda middagar oftast! Och jag säger då det, pappa är BÄST på att laga mat. Att han inte jobbar som kock är för mig ett under. Det är pappa som har fått mig att älska London så mycket som jag gör. När jag var yngre så sa han alltid "När du är 14/15, då tar jag med dig till London".. och han berättade så mycket om den staden, hur fantastisk den var osv. Jag tänkte att fan, det kan ju inte vara så speciellt. Men fasen vad fel jag hade. Jag är minst lika såld som pappa nu. Och tröttnar aldrig på det stället. Eftersom folk alltid frågar "Ska du dit igen????" när jag skriver att jag ska åka dit.. JA, got a problem with that? typ.
Det är alltså pappa som har bjudit med mig till London alla dessa 18 gånger, det är sinnessjukt, fatta vad mycket pengar! Därför bjöd jag honom på senaste resan som tack för allt liksom! Även om jag måste göra det 1000000 gånger om för att komma upp i de stålarna han har spenderat, men men.

Mamma då. Jag har verkligen världens bästa mamma (pappa är också världens bästa självklart).. jag kan bli hur trött som helst på henne och verkligen bara vilja fly fältet. Men egentligen är hon världens bästa och ställer alltid upp.
Jag vet inte vad jag ska skriva mer förutom att jag har världens bästa föräldrar och jag älskar dem så himla mycket <3

Happy christmas!


Vill bara önska mina nära och kära (och ni andra som läser såklart) en riktigt God Jul! Hoppas ni får världens bästa julafton! Puss


Candyland art.





Måla Jens! haha. Nej det var inte meningen att det skulle bli perfekt ;) Gillar inte när det ser perfekt och symetriskt ut.


Cupcake.



Fick den här super fina tavlan av Natalie i födelsedags present. Älskar den! Det är alltså min cupcake, om man bortser från rosetten + att jag har gult på den istället för blått :)


Jisses.

Herre .. är helt slut! Har jobbat till 15 och efter det har jag suttit hemma och målat. Eller målat och målat, med tusch. Hahaha. Jag har fått sån himla inspiration och blivit inspirerad av Natalie (hon jag tatuerar mig hos).. hon målar så jäkla fint och precis i den stilen jag gillar. Postar lite bilder på mina verk senare. Måste köpa tusch pennor och målarfärg dock!!
Nåväl, nu måste jag slå in de sista julklapparna :O Sen ska jag, mamma och dennis titta på Ensam hemma :) Haha, riktigt julmys! Puss


Gillar ni disktrasan jag köpte till pappa i julklapp? haha


Dag 2: Min första kärlek.

Min första kärlek träffade jag vid 16 års ålder. Jag trodde absolut att jag visste hur det var att vara kär, hade ju spanat in så många killar i högstadiet. Men aldrig sagt ett knyst till dem! Jag trodde jag visste exakt vad det handlade om. Men OJ så fel jag hade. Min första kärlek var någon som kom att betyda mycket för mig, och fortfarande gör. Min första kärlek var den första jag sa till mig själv att fan, honom ska jag vara med livet ut, det är honom jag ska få barn med (tom världens finaste).. det är honom jag ska bo med. Hand i hand tills döden skiljer oss åt liksom. Honom jag ska ha det stora bröllopet med. Honom jag aldrig skulle kunna leva utan, utan att gå sönder.
Det var en höst år 2005. Det var kallt, men samtidigt så jävla varmt. Man kan säga att jag var den lyckliga personen på jorden. Det tyckte i alla fall jag. Jag kände mig som den lyckligaste personen på jorden. Jag kunde varken gå, eller prata normalt efter det. Man kan säga såhär, jag minns fortfarnade hur det känns att vara så kär att man svävar på rosa moln, pirret, fjärilarna i magen.. ALLT. Jag har iofs upplevt de känslorna på senare år, men i alla fall.
Nej, min första kärlek var nog perfekt. Om man kan säga så.




ZzzZz.

Godmorgon! Idag är jag sjukt trött. Knappt som om man lever liksom, dead girl walking. Men men. Snart ska jag iväg till jobbet och idag känns allt för jävla bra. Tack och lov, det är ju julafton i morgon! Inte för att någon av er lär ha missat det. Jag har massa paket kvar att slå in, men det blir bara mysigt. Yeah. Hoppas dagen går fort! Jag vill ta fram allt julklappspapper, sätta på lite julmusik och köra igång! haha, men vi hörs sen babes ;)
Puss

Idag.


Idag var jag  med Aina när hon tatuerade sig. På foten hon med. Hon klarade det dock snäppet bättre än mig! haha. Jag fick prova å tatuera!! Sjukt kul. Men jävlar vad svårt!

Det var läskigt. Det vibrerade som fan och jag trodde att jag skulle göra fel. Fick fylla i några prickar i alla fall ;) haha

Hörru.


Har slått in julklappar för fullt både igårkväll och idag!

En klapp till min bästa vän!

Jag har ny bh och nytt nagellack från H&M! Firar lite att lönen kom redan idag!

Chocklad har jag också. Fast det ser ut som jag vet inte vad.


AJENT.

Jag blir så trött på mig själv som fortsätter att titta på program som jag bara blir irriterad på. Ja, snackar givetvis om Svenska New york fruar. Nu är jag där igen och glor. Men alltså, Gunilla! suck... ni som har sett. När hon skulle på dejt med den där mannen? Hon tyckte han var en bondtölp och inte alls en gentleman, för att han inte reste sig när hon kom tillbaka från toan och skulle sätta sig. De satt på en soffa tillsammans och han satt helt på andra sidan, typ en meter ifrån. Varför ska han resa sig? jag hajar inte :S Sen så klagade hon på att han inte var en gentleman för han ställde ner glaset före henne när de drack, HAHAHAHA. Och ba: "Jag har varit på middag med kungen, jag vet hur en riktig gentleman beter sig".. asså palla XD
Ändå fortsätter jag att kolla, jag vet jag får skylla mig själv. Hon kan heller inte säga ordet "agent" .. för henne heter det "ajent".. AHH. SUCK.

!!!!

Fattar inte varför kategorierna inte syns i spalten?!?!?! blir galen.

Dag 1: Om mig.

Jag är fruktansvärt dålig på att beskriva mig själv, vet inte vart jag ska börja överhuvudtaget men jag ska försöka.
Det känns lite töntigt att sitta och beskriva mig själv ifall det bara är mina vänner som läser, men jag tvivlar på det.
Josefine är jag dårå (vilket ni säkert märkt vid det här laget), jag fyllde 22 år förra veckan. Och jag börjar redan få åldersnoja. Lite pinsamt att säga det kanske.
Vad mer ska jag berätta om mig själv? Jag har ett stort intresse för 50-talet, rockabilly och pinuppor. Även om det kanske inte märks sådär jätte mycket. Men jag orkar inte vara en sådan som har just en specifik stil (även om jag älskar rockabilly brudar och folk som klär sig i riktig 50-tals stil).. jag gillar för mycket olika sorters stilar för att göra det. Jag känner mig som en person en dag och som en helt annan en annan dag. Det beror helt på humöret liksom. Lite schizo är jag nog allt. Men men, 50-talet ligger väldigt varmt om hjärtat. Och jag önskar att jag var född förr, tom på 20-30-40 talet. Jag vill inte alls leva nu. Okej, jag är inte självmordsbenägen och hatar mitt liv. Jag är såklart glad att jag lever nu men det skulle vara så häftigt, jag vill verkligen vara med om det!
Jag ÄLSKAR London mer än något annat, en vacker dag ska jag bo där! Jag börjar tro att jag var engelsman i mitt förra liv. Eller jag VET det!
Ett annat stort intresse jag har är foto. Jag älskar att fotografera, leka med foton och ja. En väldigt stor passion.
Förutom den uppenbara passionen som alltid syns i bloggen: kläder, skor, väskor.. you name it.
OCH tatueringar :)
Musik får vi inte glömma, utan musik skulle jag fasiken inte överleva! Nu har jag en väldigt blandad musik smak.
Alltifrån punk, grunge, rock n' roll till irlänsk folkmusik, och all skit som spelas på radion nu för tiden.




Någon jag ÄLSKAR är Dita von teese!




Lär känna mig på 30 dagar.

Tänkte kopiera det här från många bloggare, bla Julia. Lär känna mig på 30 dagar. Dock är det ju inte början av månaden nu men det är väl lite skit samma. Det kommer ungefär att se ut såhär:

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick

Så nu kör vi!!


Våga bära färg på läpparna!


I love the glasses!!!


Can't decide!





Har tjatat om de vita as länge nu. Men lack e så snyggt det med! Å de på längst ner ser så himla sköna ut å bara trä ner foten i när man ska ut i rusket! Åh... fan svårt.


Trevligheter.


Nya julgranskulor har jag och morsan köpt idag. Mamma köpte den med ängeln på och jag köpte de två andra!

På h&m har de fina klänningar! ska spana in i mellandagsrean sen.

tjusigt!


Inspo.



Jag vill också ha leopardögonlock!! FY FAN. Nån som är bra på att sminka som kan göra det?! :D Jag älskar ju leopard mönstrat... åh åh.


Jewelry.


Tidigare har mina smycken legat i fina små lådor på min byrå. Men idag skulle det bli ändring på det!

Så jag köpte en meter tyg, och la i lådan högst upp på byrån, där jag sedan la alla smycken.

Voíla! Så här fint blev det.

I'm very nöjd!


New.


Denna goding köpte jag på H&M för mitt presentkort idag.

Köpte även ett nytt läppstift från Make up store med namn Señorita. Tant rosa enligt vissa. As cool färg enligt mig!

Love it!


Morning glory, some hours later.



Mina cupcakes står fint vid fönstret just nu.


Usch.

Åsa i new york fruar, så jävla ful!!!! var tvungen att kolla på programmet, fan va det suger XD Det roliga är att alla i sånna här programm, typ detta, svenska hollywood fruar och ladies på östermalm, är blonda! hahahaa. Kanske förklarar varför de är som de är....

Tuesday.

Tjoho! Idag tog jag sovmorgon till runt 11.30. Så jävla skönt! Och jag drömde så sjuka drömmar, hahahaha. Men det orkar jag inte gå in på här! Ska klä på mig nu och åka iväg till pappas jobb, hänga med honom en stund. Sen ska jag möta upp Aina och vi ska kika på lite julklappar, jag ska handla de sista tror jag. Kan blir så att jag handlar någon på torsdag när lönen kommer aswell. Vi får se. Ska även köpa lite tyg som jag ska klä in översta lådan i min byrå med, där jag ska ha alla mina smycken. Blir mycket finare så. Men men, mer om det sen. Nu måste jag rusa! Puss


Bilderna jag lägger upp mestadels kommer från min inspirationsmapp på datorn. Just so you know!


10 saker som jag skulle kunna döda för.

1. En knallröd klänning
2. En mintgrön klänning. Eller i alla fall något mintgrönt plagg.
3. MER PÄLS. Får inte nog. Ska till beyond retro med aina snart och leta lite.
4. En Hermés birkin, eller kelly.. det går också bra
5. Fler Dr. Martens. I lack!! Vita, röda.. osv
6. En pennkjol som jag har tjatat på mig själv att jag ska köpa allt för länge.
7. Strumpbyxor i alla möjliga fina färger
8. En Miu Miu väska
9. Stickade tröjor i mängder.
10. Mer klänningar från Asos.

Sen var det där med å döda kanske lite att ta i. Vissa saker är ju lite mindre viktiga än andra. Men en Hermés birkin eller Kelly skulle jag lätt kunna döda för.

Dör.

Shit jag är fortfarande mätt efter middagen! det var så sjukt gott. Och sällskapet var jätte trevligt, det kom 2 till och joinade. Vi hade det jätte roligt! När jag kom hem sen dog jag i soffan framför Svenska hollywood fruar. Roligt roligt, men alltså.. Agnes Nicole... jag trodde det var ett skämt!! hennes sång. OMG!!!!!!!!!!!!!! Jag kissade nästan på mig av skratt. Tom jag kan sjunga bättre! herregud.
Nåväl, nu har jag precis målat om naglarna knallrosa igen. Och jag känner att ögonlocken börjar åka neråt sagta.. men jag.vill.inte.sova!!! Av någon anledning. Fast samtidigt skulle det vara skönt.
Okej, nu babblar jag bara massa gojja. Ska gå och ta mig en pepparkaka tror jag. Hörs senare, eller imorgon.. eller aldrig mer. Vem vet.


Mobilt.


Såhär kan man se ut en söndagskväll när man har jätte tråkigt.

Jag kom på att man kan använda min klänning som en topp! Ska be mamma sy en liknande till mig. Tjusigt värre.

Gult och rosa är väldigt fint ihop tycker jag!

Idag kände jag mig för att ha lite finare kläder på mig än vad jag brukar. På jobbet alltså. Brukar gå runt som en soppsäck typ. Det är kul vad mycket en vit blus, svart kjol + en rosett kan göra. Jag fick tusentals komplimanger på hur fin jag var! Alla på mitt jobb är så söta!

Såhär såg det ut när jag gick hem, vackert!


2010-12-20.

Hejsvejs! Jag är hemma en snabbis efter jobbet. Snart ska jag och mamma åka till Vällingby och kika i lite affärer. Ska prova lite kläder. Tar med mig presentkortet på H&M som jag fick av Monica. Vet precis vad jag ska köpa för det, om jag hittar det på lilla H&M i vällingby vill säga. Bild kommer i sånna fall!
När vi är klara med att strosa runt i affärer så ska vi möta upp mammas kompis och gå och äta middag. En liten kvartetskrog i Grimsta! hahaha. Men mamma har varit där tidigare och hon säger att maten är jätte god där, så det blir nog bra. Hörs ikväll! :)


En gammal favvo bild.


Violet & Magenta.


Om jag fick bestämma så skulle jag se ut såhär idag. I hår och sminkväg. Ska leta efter ett liknande läppstift. Kanske något ljusare.
Sourse: Sonia Rykiel S/S 2011.


Dear santa.


En julklapp jag mer än gärna skulle vilja ha. Gärna i denna färg eller kanske röd.


Juste.



Det var meningen att jag skulle övningsköra idag. Men pga vädret så sket vi i det. Vi får hoppas på att det är bättre väder nästa vecka för jag måste verkligen komma igång med detta!!


Igårkväll + ikväll.





Vi klädde julgranen igårkväll. Oftast brukar vi göra det typ två dagar innan julafton. Men inte det här året! Tycker ändå julgranen åker ut så fort och det är ju den som är mysig att ha framme! Såhär ser vår julgran ut alltså.

Ikväll har jag bakat toscakaka, mormor brukade alltid baka det. Så himla gott!

Yummie!


Cravings.


Gud sist jag var i Vällingby så blev jag så jävla shopping sugen. Var så mycket snygga kläder överallt. Skit mycket snyggt på Åhléns bla. Förut hatade jag Åhléns kläder. Men icke anymore. Svängde in på mango också och hittade dessa fina byxor, de ska jag prova. Kan inte bestämma mig om jag ska skaffa de mörkbruna eller beiga? får se vilka som ser finast ut på. Jag har ju fan inga byxor typ. Palla springa runt i dubbla strumpbyxor hela vintern, nej tack! De hade även jätte fina stickade tröjor (som syns brevid the pants).. så jävla mysiga! Perfekt till detta rusk väder. Åh. I.NEED.

HAHAHA CP.

En kille skrev till mig på en sida och frågade varför jag hade skrivit nåt på arabiska, eller varför jag kan prata det. Jag kan ju bara lite men jag spelade på. Haha. Och så sa jag att jag hade varit i egypten några gånger.. då säger han såhär: "Jävla islamister!!!! åk aldrig dit igen!!!!"... HAHAHAHAHAA, vilket cp!!! idiot liksom :S jag åker väl vart fan jag vill. Dumhuve

Sunday.

Idag fick jag den underbara chansen att välja om jag ville jobba natt idag (som planerat) eller byta det passet mot att jobba imorgon på dagen. Så jag valde att jobba imorgon istället. Just nu trippar jag runt i mina ysl skor och städar för fullt! eller aa, dammsuger än så länge! Ikväll ska jag ha myskväll med någon bra film hade jag tänkt. Tips på någon bra?
Hörs senare! puss

Porn.


Dreaming.



Jag är väldigt sugen på den här klänningen från Agent provocateur. SKIT SNYGG.
Update: Okej, nu såg jag att hela baksidan av klänningen var genomskinlig. Haha


Fuck me I'm famous.




New years eve.



Detta blev nyårsblåsan (och blåsan jag kommer ha typ jämt i alla fall).. jag hade ju tänkt något paljettigt först, älskar att köra all in. Jag menar, det är nyår! glitter och glamour ska det va :D hahaha. Nä, men det blev denna ändå. Hittade ingen snygg paljettklänning. Jag säger bara att det är FARLIGT att gå in på asos, de har så himla snygga kläder. Speciellt klänningar. Fan, älskar klänningar. Haha.
Aja, visst är den fin? Tänkte att man kan ju köra på lite glittriga assocearer istället, och typ smink ;)

Friday.

Anledningen till att jag inte har bloggat på tusen år (as usual) e såklart att jag har jobbade i onsdags, åkte och tatuerade mig och efter det frågade Jens om jag ville åka med hem till honom, och det ville jag såklart. Vi svängde förbi mig först och hämtade lite kläder, gav katterna mat och sen åkte vi. Vi var hemma hos honom vid tolv på natten nåt sånt. Sen låg vi och tittade på snövit. FAN vad jag somnade gott sen med min brontosaurus fot, shit alltså.
Igår låg vi framför tv:n hela dagen, lagade jätte god frukost + jätte god middag. Och vid 21 tiden ungefär åkte jag hem, Jens var snäll och skjutsade mig till tåget :)
Kom hem runt 22:30 igår och jag orkade verkligen inte blogga då, men ska fan ta mig i kragen! förutom att jag jobbar idag igen... och slutar inte förens 16 imorgon. Hhehehe. Men ändå!
Min vanliga anledning till att jag inte bloggar är iofs oftast att jag har hängt/hänger hos Jens. Haha. Men men, vi hörs! Pussss

The tattoo.


Here it is! Jag säger såhär också: Jag tackar gud att jag hade jens med mig. Jag har redan tackat honom (redan under tiden jag låg där) för jag höll seriöst på att DÖ. Och vem är bättre att ha med sig då om inte ens bästa vän? Alltså, jag kan inte ens beskriva hur ont det gjorde. Jag har heller inte tatueringar överallt men jag har ändå lite att jämföra med och INGEN av mina tatueringar har någonsin känts såhär. Allt gör ju ont men det här var beyond alltså. Det var sjukt! Jag låg och grina, skrek, klagade... ja allt! hahahaa. Jens var snäll och höll mig i handen.. jag trodde jag skulle mosa sönder den men hans hand ser ändå helt ok ut nu. Det gjorde så ont att jag tom var nära på att avbryta hela skiten (nej jag överdriver inte).. fast som jens sa "då kommer du aldrig vilja fortsätta på den sen".. så nä, jag kämpade och höll ut och sen blev den såhär fin och jag är mer än nöjd!!

En svullen fot, ja ofcourse. Tack igen Jens för att du var med, du är en ängel :) <3

När den precis var nygjord!

Pants.


Igår kom mina efterlängtade leggings från H&M. Jag beställde dem i början av hösten tror jag. Haha. Men det stod redan då att de inte skulle komma förens i december så jag var förberedd på det. De är jätte sköna och jag kommer säkert använda dem all the time! haha

Här skymtas även min tatuering. Bilder på den kommer! :) kan säga såhär: jag är SJUKT nöjd!!! :D


Dör döden långsamt.

brontosaurus fot (som gör jätte ont), mens, tandvärk + att jag ska jobba natt today. Kan det bli bättre?! AAAAH., Fuck off!

2010-12-14




Julpysslade lite idag som sagt. Sen blev det soppa och våfflor till middag :)
Imorgon ska jag jobba igen och efter det ska jag in till stan och träffa Jens och Frida på fika. Och efter det blir det finally tatuering! E så exited!!!! Och nervös, tur att jens följer med som moraliskt stöd!


Okej, Whitney looks gorgeous!!



Whitney Port, MAXIM magazine.

HELVETE.

Mitt i min pyssel tajm ringer pappa och säger att hans kompis Kurre har dött. VARFÖR FINNS CANCER FÖR?!
Jag skrev för någon månad sen eller vad det var att jag var och lunchade på Dovas med Aina och såg Kurre där. Fast jag kände inte ens igen honom först. Tack vare all kortison.
nä jag vet inte vad jag ska skriva mer jag mår så himla dåligt just nu.


R.I.P





Helgen i bilder.


Jag och Sanna började lördagskvällen hemma hos mig. Ehehehe på denna bild!

hhahaha Sanna XD

haha!! det va så mysigt att ha Sanna över :)

På hardrock café. Aina och Andreas!


Fick mer cupcakes i present! + en fin té kanna. Tack Jens och Laura!! <3

Fick en jätte fin oljeflaska av andreas, som han har gjort själv. Ja, han är glasblåsare. Så fin!

mums!

Efteråt drog vi till Dovas för några öl. Mys! Men trångt.

När kvällen började lida mot sitt slut. Typ redan vid 12, så drog jag och Jens hem till mig.

i Söndags sov vi till drygt 12.30. Vi gick upp och åt god frukost. När det började mörkna ute tände jag massa ljus i lägenheten.

Jag och Jens gjorde ett pepparkakshus. Visst blev det fint? Jag och Jens är ett good team asså ;)

Efter det drack vi mousserande vin och badade!

Jag ställde datorn på toaletten och vi tittade på Pinocchio samtidigt.

Och åt peppisar.
Senare på kvällen åt vi god middag och runt 21 tiden åkte jens hem. Och så var det med den underbara helgen!


Godnatt.

Ikväll är jag mest irriterad på folk, och ont i huvudet har jag också. Så vi säger godnatt och jag avslutar här. Lägger nog upp bilder från i helgen imorgon istället. Hörs! Puss

Ännu värre!!!


Changed plans.

Natalie smsa mig igen nu och sa att hon sitter fast på det där mötet till kl 15. Så vi tar en annan dag i veckan istället :) Då ska jag nog passa på att städa rummet lite idag. Behövs asså!
Ikväll blir det middag hos pappa! Puss


Ew.



Alla snackar om de här Jeffrey Campbell skorna i olika färger. Allt jag har att säga är: FY SATAN VAD FULA! usch. jag skulle aldrig ens sätta på mig dem för att prova. Nä, I don't like at all!


Monday morning.

Idag vaknar jag vid 9 utav att de borrar utav helvete, så hela huset vibrerar. TACK! precis när jag är som tröttast och behövde sova ut. Iofs skulle jag gå upp 9.45 men ändå. De sista 45 minutrarna kan fan göra mycket. PLUS att Natalie smsar mig och frågar om jag kan komma kl 2 istället. Ja, jag ska tatuera mig igen! :)
Så jag hade kunnat sova ut ännu mer. Nu borrar de fortfarande och jag börjar bli jävligt trött på det!! GAH.
Ohwell, nu ska jag laga till mig något att äta. Samt skriva ett till blogginlägg om hur helgen har varit. För den har faktiskt varit riktigt underbar :)
Puss!

Usch.

Det värsta jag vet är när folk skryter om pengar. Typ hej jag köpte den här jackan för 20 tusen. Liksom, ja jag ser märket på jackan och fattar att den inte var gratis! Så töntigt liksom. Och folk som typ skryter att de har varit där och där på stureplan, eller hej jag kom in på berns och hängde där igår! liksom, är det så coolt?! nej, tror inte det. Sluta, så jävla patetiskt!
Folk som skryter hamnar helt enkelt på en big MINUSlista!

Tänka sig.



Idag är det inte en vanlig dag, actually it's min födelsedag! :D wohoo. Fast det känns inte så, med tanke på att vi firade mig i Lördags. Men men, happy b-day to me! :D

Hey ho, let's go.


Idag blev jag uppvaktad sisådär 2 dagar innan min födelsedag.

Jag fick jätte fina presenter!! TACK <3

E så glad!! :)


YAAAY!

JAAAAAAAAAY!!!! jag visste det! fy fan vad han är bra! jag tror jag aldrig har brytt mig så mycket som nu, eller blivit tagen av idol så mycket som idag. Jag var skit nervös. Även om det kvittar vem som vinner egentligen. Men fy fan vad bra det känns!! Jag måste gå iväg och glädegråta lite!! :D

Gammal crush.



Får nästan lite återfall ibland, för att härma Petra från Eva och Adam. Haha. Fast han e mycket snyggare i brunt hår som han har i 8 mile. Men men!


Herre.

Jag har ju blivit lite utav en idol nörd. Men hur som haver, vad som än händer ikväll så hoppas jag på Jay såklart. Jag har ju hejat på honom ända sen hans audition. Dock tycker jag att Linnea skulle stått brevid honom nu i finalen, hon var så jävla cool! då hade jag inte riktigt  brytt mig om vem som vann. Men nu gör jag det. 1. Minnah har redan blivit utröstad en gång MEN fick komma tillbaka tack vare att hon Alice ville lämna programmet. 2. Minnah har inte alls en sådan röst som jag tycker om, hennes röst är alldeles för mesig för mig. Speciellt på final låten, nej Jays version var mycket bättre! Men så är det ju, jag tycker ju oftast om mans röster, eller tjejer med jävligt cool stämma som typ Amanda Jensen. Dock gjorde Minnah "twist and shout" jävligt bra. Men låten innan hon körde ikväll, fy fan vad hon härmade Linnea på scenen! Exakt samma scenspråk, dans och crazyness. Nä, det skulle vara Linnea där!

Nåväl, skit samma vem som vinner egentligen båda två kommer ändå få skivkontrakt. MEN JAY!!!!! säger jag bara. PUNKT.

Egg in the basket.




Idag provade jag att göra Egg in the basket. Det blev riktigt jävla gott alltså! ett tips från mig denna fredagseftermiddag :)


Kanske det finaste paret någonsin.


4 saker.

Berätta fyra sanningar om dig själv:

- När jag är kär, så är jag så kär att jag knappt vet vad jag heter. Väldigt romantisk är jag, jag gillar gulliga sms och blommor. Haha
- jag har lekt med mitt eget bajs, bokstavligen. men jag var liten!
- jag gillar porr :D vem gör inte?
- Jag hade en crush på Eminem när jag var drygt 12-13


Berätta 4 saker du gjort idag:

- Badat
- Ätit frukost
- Tittat på svenska hollywoodfruar (tv3 play)
- Rakat benen och skurit mig

Berätta 4 saker du har på dig just nu :

- T-shirt
- Mjukisbyxor
- Bh
- Tofflor

Skriv ner 4 saker du hatar:

- Krig
- CANCER
- Rasister/nasister
- Skavsår





Oi!



Jag måste säga att det här är en av de coolaste brudarna jag vet. Brukar ju inte gilla sån här musik annars men jag tycker det e så coolt att hon rappar på riktig brittish, lovely! Och nån dåre kommenterade att man inte fattade någonting om vad hon rappa om bara för att det inte var på amerikanska. Bullshit, då kan du inte engelska man!
Nä, as grym e hon iaf.


Jag och Jens har lekt en ny lek.






Väldigt roande måste jag säga! har inte skrattat så mycket på länge. HAHHAHA.


Fan.

Alltså, jag har skrivit det förr men jag skriver det igen. FAN VAD JAG ÄLSKAR LONDON. Det gör ont. Jag vill inte alls vara hemma. Jag vill inte bo i sverige. Sverige tilltalar mig inte alls fanimej. Men jag har inte pengarna att bara flytta till landet jag älskar med hela min själ. Det går inte. Om jag fick bestämma så skulle jag och Jens vara gjorda av pengar. Det skulle inte finnas några bekymmer alls, och vi skulle bo i en fin gammal lägenhet i London, med högt tak och höga och stora fönster. Och vi skulle inreda det himla fint (eftersom både jag och jens typ tycker om samma grejer så skulle det inte alls vara något problem). Antingen en fin lägenhet eller en mysig liten stuga i nån närförort till London. Varför kan inte jag bli miljadär för?! plötsligt händer det säger det ju. Men fuck no, det händer ju aldrig en själv! Åh, jag vill så det skriker i hela mig. Blir ledsen nu.

Som Johnny depp sjunger i början av Sweeney Todd "But there's no place like London".. btw älskar jag början av den filmen. Inte bara därför ;)



Min kväll har sett ut lite såhär:





Peaches.



Idag blev jag förknippad med Peaches Geldof. Inte helt fel. Även om jag själv inte alls tycker vi är lika. Ser här att hon har sån lugg jag brukar ha, ehehe. Nåväl, tackar och bockar Nathalie ;)


New.




De prickiga ser ut som stay-ups fastän det är vanliga strumpbyxor. Väldigt skönt när man inte orkar ha riktiga stay-ups. Älskar dem!


Today.

Tjohej! Idag har jag bla varit hos tandläkaren (bet av en bit av min tand påvägen till London).. det var en gammal lagning som gick sönder och min tandläkare är så sjysst så hon klämde in mig idag på dagen, eftersom jag börjat få tandvärk av skiten. Hon rengjorde tanden, det hade hamnat en del smuts där.. haha. Sen så fick jag någon gegga på som bedövar tanden, så nu har jag inte ont längre. Hon hade nämligen en annan patient som väntade så hon hade inte tid att laga tanden på mig. Men har fått en ny tid i Januari någon gång.
bla bla bla. Jag åkte och mötte upp Jens i stan sen, han skulle till sin osteopat (SNYGG E HAN).. och jag skulle gå med för att se hur det går till. Har själv så jävla dålig hållning så jag ska boka tid där någon gång. Åh, jag skrattade så mycket när han höll på med Jens.. hahahaah. Det såg så kul ut! När vi var klara där gjorde vi inte så mycket mer, jag handlade 2 par nya strumpbyxor (jätte fina, bild kommer).. sen så skulle Jens träffa sin kompis Anna så jag åkte hem :) Men det var mysigt att träffa Jens en liten stund iaf, och på lördag ses vi ju igen för då ska vi ut på hardrock café några stycken och fira mig eftersom jag fyller år på Måndag. Och på Söndag ska jag och Jens ha lite julbak hos mig, samt lite disney-mys. Trevlans. Nåväl, nu babblar jag bara, hörs!
puss

2 fina från topshop.




Är mest sugen på den högst upp. Eller jag vet inte. Paljettisen skulle ju vara perfekt till nyår. Men den är några hundralappar dyrare också såklart.


Vi kan ju börja med detta.


I did it. Jag staplade in på Yves Saint Laurent butiken på old bond street med skakiga ben och skakiga händer. Jag letade på undervåningen, utan resultat. Jag gick upp på övervåningen, där haglade det av skor. Och där, där stod de. Det var som om en uppenbarelse (ja, kalla mig töntig).

Jag kände och klämde lite, ganska fort. För jag har ju alltid vetat att dessa är som gjorda för mig. Jag provade dem, storlek 38.. lite lite för stora. Och jag tänkte att jag INTE ska göra samma sak som med topshop skorna som nu glappar, och som jag knappt kan använda. Så tjejen som jobbade där hjälpte mig att ta fram en 37 ½ (det finns ju självklart inte på topshop, därav glappande skor eftersom 37:orna var för små).. de satt som en smäck, lite lite små på vänsterfoten, som alltid är större. Men de töjs ut tänkte jag.

och jag sa på knagglig engelska: "I'll take them".. gick ner med ett stort smajl på läpparna, skrev på en liten lapp, drog kortet (eller det gjorde iofs tjejen jag fick hjälp av i kassan).. gick till andra tjejen som hjälpte mig innan, hon stog vid dörren artigt och höll i min påse. Räckte över den till mig och jag nästan slet den till mig för att sedan rusa ut och vara den lyckligaste personen på jorden!

ni får kalla mig töntig, onödig.. whatever. Men detta är en livsinvestering för mig. Jag har älskat de här skorna ända sen jag såg dem för första gången, jag har alltid tänkt att en vacker dag ska dem bli mina! Och misstro inte (som vissa gör) att "Du köper dem bara för att det är märkes skor", "det är bara för märkets skull" osv osv... NEJ. Hade dessa skor funnits på H&M tex hade jag självklart blivit överlycklig, och ett par tusen kronor rikare. Men, nu är det som det är.. och I couldn't care less. FÖR DE ÄR MINA!!!!!!!!!!!!


Tuesday 7th.

Hej alla fina! Jag är hemma och jag är oskadd. Haha. Kom hem i natt ca kl 2. Flyget var försenat med en och en halv timma. Men flygresan gick jätte fort, jag var så himla trött så jag slocknade. Haha. Nu har jag sovit som fan så nu är jag pigg. Saknar London redan och vill inte alls vara hemma. Men så är det ju jämt, what to do. Vinna miljoner tack så jag kan vara där jämt.. ja det skulle vara något.
Jag ska slänga upp lite bilder snart från världens bästa stad. Håll utkik :)

Wohoo.



Nu har jag landat i London!! (Om allt har gått som det ska, jag provar ett sånt här tidsinställt inlägg).. Idag ska vi åka ut till Brentford as usual. Fotbollsmatchen vi skulle se är inställd pga vädret typ, men vi ska dit å hälsa på hemma puben iaf. Ikväll ska vi gå på Sticky fingers och äta middag. Mums! see ya!


AH.

hejdå stockholm och hej London!!!!! :D vi hörs när jag kommer hem. Anländer på måndag kväll så vi hörs på Tisdag. PUSSS!!!!!

Omg.

Jag ÄLSKAR mintgrönt!!!!!!!!!!!!
Ändå har jag inget plagg i den färgen. Jag hoppas på London och Primark <3
Åker imorgon!!! GAH :D

Oh la la.


När man har tråkigt, och inte har någon annan att fota så kan man ju alltid fota sig själv. Det brukar jag göra. Vilket ni  har märkt.



Jag rökte INTE cigaretten... bara så ni vet (ni som inte känner mig).. eh.. det var äckligt. Jag försökte ta korten så snabbt som möjligt. Då kan man fråga sig varför i helvete jag posear med en cigg om jag tycker det e så äckligt?
Ja, det är bara jätte fint tycker jag. I alla fall när man tittar på gamla fina bilder av folk, eleganta damer med munstycke och cigg. Åh, måste skaffa mig ett munstycke bara för att posera med ciggisar!
I alla fall, mitt hår, mina kläder och mitt rum luktade skit mycket rök efter endast en jävla cigg. Så det blev vädring sen vill jag lova!


Hei (på fjortiska)

Godmorgon! Nu ska jag äta lite frukost och sen ska jag ut i kylan och fota lite. Såg att det inte alls var lika kallt som igår i alla fall. Skön det! Men men, vi hör sen :) Puss

Samsung.



Den här kameran önskar jag mig i present/julklapp. Den är vattentät, sååå coolt! Har alltid velat ha en kamera som man kan ta kort med under vattnet.


3 dagar kvar!!!!!!


Short.




Letar bilder på folk som har antingen kortare hår än mig, eller snarlik längd. Det är ju jävligt snyggt egentligen. Jag saknade mitt korta hår ett tag när jag såg att Olivia klippt av sitt långa. Men samtidigt gillade jag mitt långa för mycket för att ens tänka tanken att klippa av det. Har fortfarande inte fått så långt som jag vill liksom. Men ja, håret är fräscht och snyggt så jag ska väl vara glad för det istället. Och hoppas att jag klär upp det lika bra som Columbine och Olivia. Eh, försöka kan man ju alltid!


Lovely.

Hej! Jag har gjort en ny header igen. Hittade bilden hos Columbine och tyckte den var så himla fin och gullig. Åh, är helt kär i den så var tvungen att ha den som header! haha. Jag vet, jag byter nästan hela tiden. Men jag är en sån som tröttnar väldigt fort. När det gäller ganska mycket saker. Typ hej hårfärg! hahaha. Folk blir säkert as trötta på mig. Men jag orkar inte bry mig om det faktiskt. Man ska inte bry sig om vad folk tycker och tänker om en! Jag kör mitt eget race.
I alla fall. Idag har det varit en as jobbig dag. Jag kom inte i säng förens kl 2 i natt. Vaknade av att klockan ringde halv nio i morse och trodde att det var ett skämt. Men nej, det var det inte! Bara upp och jobba. Men dagen har gått ganska fort ändå. Och nu sitter jag här, ska måla naglarna snart i någon rolig kulör.. eller nej, det blir nog svart. Men det är ju alltid snyggt! babbel babbel. Känns som om jag inte har skrivit något här since years, och jag vill bara låta fingrarna knappa på tangenterna jätte mycket. Men samtidigt vill jag ju inte tråka ut er med skit. Haha. Imorgon ska jag ha en jäääätte lång sovmorgon, fota en del, ha födelsedags middag för Dennis som fyllde år förra helgen samt jobba en stund på kvällen (vi ska på julshow på globen).. det ska bli ganska så najs faktiskt. Åh, har massor av julfeelings! Men men, puss på er!

Fy.

Asså när en kille börjar använda foundation och grejer så har det gått för långt :S .. såg precis en bild på fejsis, på en kille som jag och jens har skrattat mycket åt (du vet vem jag menar jens).. ahahahahah, dör.

Oh no.



Hej jag har klippt håret. Som jag skrev igår. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Och blont blev det i alla fall, fastän jag uteslöt det i bloggen. Men jag tänkte, det skadar inte å rådfråga frisören lite. Färgen är jag jätte nöjd med men håret är ALLDELES för KORT!!!! jag får panik. Jag sa att jag ville att hon bara skulle klippa topparna. Men hon tog upp lite hår och sa "såhär mycket skulle jag helst vilja klippa av".. eftersom jag har färgat det sen jag klippte mig sist + att vi slingade det nu. Så var det lika bra att få bort det slitna. Jag som har kämpat å sparat mitt hår långt... men jag får skylla mig själv som färgar det så det blir förstört iofs. Bättre med lite kort nu då det iaf är fräscht och friskt. Och kan växa som det ska. Så knakar det säkert på och blir långt... snart hoppas jag (drömma kan man ju alltid)

RSS 2.0