Twitter.

Om ni vill så följ mig på twitter här. Puss!


In heaven.



Det antar jag att de flesta är när de ser detta. Bilden snodde jag från Sofi. Hon berättar att hennes Marinblå Chanel väska är ifrån denna affär. Köpt second hand alltså. Herre, vad jag också vill. Även om jag har en sliten gammal Chanel väska själv, men man kan väl aldrig få nog av Chanel, eller?

Evening story.







Kvällen har spenderats med (förutom att titta på tv) äta den goda vegetariska lasagnen, dricka té och äta den goda chokladen jag fick i för tidig alla hjärtansdag present av mammas kompis och bläddra igenom min underbara vintage bok som jag fortfarande inte riktigt läst klart. Mysig kväll helt enkelt!


<3

Kid Cudi – Pursuit Of Happiness (nightmare)
Är helt besatt av den här låten Calle skickade till mig. Så himla fin. Yeah, it's a länk. Vet inte hur man ändrar färgen på länkar men ska försöka göra det.

I'M SO HAPPY RIGHT NOW.


Jag hittade äntligen ett fint prickigt tyg!! Som jag har letat efter så länge. Eller okej, jag har inte varit och letat såå mycket. Men jag har velat ha det länge iaf.

Då ska jag äntligen göra min klänning á la Lauren Conrad. Eller inte JAG, mamma får sy. Jag kan ju inte sånt fortfarande :( går bara åt helvete för mig.


Monday.

Godmorgon! Herregud vilket fint väder det är ute idag. Jag och mamma ska åka på en liten utflykt. Vi ska bla åka till tygaffären i sundbyberg och se om de har något fint där. Ikväll ska vi laga vegetarisk lasagne (receptet hittade jag på Petras blogg, och det ser så himla gott ut).. så det ska vi prova! Ikväll är det min favorit tv kväll. Jag ska även se på stylisterna på kanal 5:s hemsida, ett måste ju!
Prata med Calle ska jag också göra. Fast det gör vi ju varje dag, herregud... så det kan bli. Vi skiljs åt i högstadiet och pratar inte på 5 år, vi bor mindre än en halvtimma ifrån varandra och har aldrig stött på varandra. Nu pratar vi varje dag, och har så himla himla mycket gemensamt. Det är ganska sjukt tycker jag.
Ohwell, nu ska jag föna håret och klä på mig. Puss!


Bildbomb.
























Jävlar anamma.

Todelooo! Nu är jag hemma igen. Middagen hos pappa var lika god som vanligt. MEN jag kom knappt hem, så mätt var jag! rullade fan. Och halkade nästan omkull på köpet också. Ikväll ska jag ha tele dejt med Jens, duscha, dricka té och läsa Elsas mode (jag vet jag är FORTFARANDE inte klar med den).. ska köpa Elsas värld snarast dock.
Ska även ladda upp bilder från i helgen här. Latero igen!

Movies and Junkfood.

Hej! det har inte blivit mycket bloggande i helgen eftersom att Jessicka och Jossan varit här. Vi har haft så himla himla roligt, precis som jag visste att vi skulle. Vi har käkat skräp, tittat på filmer och flummat ihjäl oss. Alldeles strax ska jag på middag hos pappa. Så nu måste jag hitta några kläder (i all denna röra) att ha på mig. Läjter! Puss

Saturday night.





Nostalgi musiken är på och kuköppnaren är redo. Nu ska här supas med Jessicka och Jossan. Wohoo! En trevlig lördag får jag önska er alla! PUSS


Idag


Idag kom mina sunnies. Älskar dem.


I did it.


Today I'm the happiest girl in the world.


3 fina.




Thursday.

Hejsvejs! Har precis kommit hem från jobbet. Dagen har gått super fort. Perfekt!! Har längtat som en dåre till helgen och snart snart är den äntligen här. I helgen ska jag ha besök av Jessicka och Jossan. HELA helgen. Det ska bli så himla roligt. Kan inte förklara hur mycket jag längtar. Imorgon ska jag luncha med Jens och efter det ska jag och Danni gå och klippa oss. Och därefter ska jag träffa Jossan och Jessicka. Fan vad roligt vi ska ha, inte klokt.
Ikväll ska jag göra egengjord sushi. Hehehe, sushi monster som jag är. Puss puss

Att äta gröt och drömma om sommaren.









Dessa är påväg hem till mig.



Alla som känner mig vet att jag är galen i solglasögon. Har ett par och lär ha ännu fler innan jag är klar med min samling :)


Natalia Vodianova by Paolo Roversi, Vogue Italia 2005















Stunning <3


Gorgeous sunnies.



Jag vill ha dem båda sååå mycket!!
Source: Andrea Hegard


.

Jag är dumihuvudet mot mig själv.

Egypt <3


Har äntligen hittat ett bra gratis program där man kan redigera filmer. Och göra klipp med massa filmer och bra musik i bakgrunden. Därför slängde jag ihop en Egypten film. Som man får fina minnen av. As roliga bilder.. hahaha. Filmen blev lite cp i början då musiken börjar längre in.. men aja. Titta och njut, hahaha.

FINT.





Source: Andrea (??)


3 paket sushi senare...


Oj.

Fan! bloggar aldrig längre. Känner mig så dålig. Idag har jag i alla fall träffat Sanna en snabbis. Det var trevligt. Efter det träffade jag Danni och vi har hängt inprincip hela dagen. Vi delade på tre förpackningar sushi, åt kladdkaksmuffins och tittade på föräldrafällan. Så jävla länge sen!!! As mysigt har vi haft i alla fall. Och på fredag ska vi ses igen och klippa oss :) EXITING. Dör typ. Men men..
PUSS

DÖR.

Hej hej bloggish. Kvällen på råcksta igår var AS rolig. Det blev dock lite för mycket av det goda så idag mår man som man förtjänar. Har inte varit såhär bakis på väldigt länge alltså. Men jag tog en alvedon och åt lite så blev det bättre. Jag och pappa åkte in till stan och träffade min kusin Paul. Det är sjukt vilken stor släkt jag har egentligen, fastän jag säger att jag inte har det. Har sjukt mycket släkt på pappas sida, vet inte ens namnet på alla! Aja. Jag överlevde mötet med Paul och hans tjej. Vi fikade i gallerian och pratade länge. Jag drack bara juice men sen blev jag så jävla hungrig, jag höll på att dö seriöst. Så jag köpte med mig sushi hem <3 SUSHI HAR ALDRIG VARIT SÅ GOTT SOM IDAG. Jag åt 10 bitar men sen ville jag ha ännu mer :( Ohwell. Nu ska jag trycka i mig skräp i form av chips (YUMMIE) och titta på film. Puss

hehehehe, en bild från igårkväll innan vi drog ut. Ylva kom inte till mig inanna men Aina gjorde istället. Så vi groggade lite hemma hos mig.

Jag dör.

En kille vid namn Jesper addar mig på facebook. Jag accepterar för att se vem det är.
Han börjar skriva till mig, jag frågar: "Vem är du?".. han ba "En kille somheter Jesper".. nähäääää, menar du det?! HAHAHAHA PUCKO!!!

1 vanlig och en web.



Snart kommer Ylva hit och förar lite och sedan drar vi oss mot Råcksta :) Hoppas alla får en trevlig lördagskväll, det vet jag att jag kommer att få ;) Pusss

Lördag.

Jag ber så hemskt mycket ursäkt för bloggtorkan (om någon ens bryr sig, haha).. jag har haft fullt upp. Eller egentligen inte. Igår på dagen gjorde jag iofs ingenting, bara väntade på att Jens skulle komma hem till mig typ. Jens var så trött stackarn så han tog en liten tuppis hos mig, men det va lika bra.. då blev han lite piggare sen :D Vi åt jätte god hemgjord pizza och efter det så tittade vi på Let's dance och åt godsaker. Senare så låg vi och pratade och hade det mysigt. Hihi. Nu har jens åkt hem och jag sitter här med ett bombnedslag till rum... haha. Ska nog fixa i ordning här lite. Vädrat har jag iaf gjort..... (jens hajar, hahahaa).. nej men aa. Ikväll blir det råcksta krog igen, det blir awesome! :D
Pusss

Agent provocateur <3



JAG ÄLSKAR UNDERKLÄDER! Jag längtar tills jag gör mitt första Agent provocateur köp. Prickiga setet längst ner är bara to die for!!! VILL HA.


Thursday 20/1.

Hej alla fina! Idag har jag jobbat till 15 och dagen gick riktigt fort. Hade det toppen på jobbet idag :) Väl hemma har jag badat, fixat lite på mitt rum, bakat sockerkaka samt lagat mat. Nu lyssnar jag på arabiskt och målar naglarna :)
Jag känner att jag aldrig fotar längre, och det är as synd för jag älskar ju det. Ska skaffa filmrullar snarast till min analoga. Och köra på med systemisen. Bloggen blir så himla mycket roligare med bilder. Speciellt med bilder man tagit själv, tycker jag. Men men.
Imorgon ska jag spendera dagen med Jens, eller kvällen kanske man ska säga. Vi ska ha lite filmmys här hemma hos mig. Och på lördag blir det råcksta krog igen! Blev fett sugen nu igen så jag gjorde ett litet event på facebook för att samla ihop de som vill :)
Nåväl, vi hörs! puss

Det blir nog lugg ändå.


Den här frisyren tycker jag e så fiin. Så vill jag ha :( PRONTO. Inte hårfärgen och kanske inte EXAKT lika kort lugg. Men inte långt ifrån


Bästa.


Bästa hårinpackningen ever! Iaf som jag har testat.


Like so true.

Såra med sanningen istället för att göra någon lycklig med lögner

Dag 28: Det här saknar jag.

Jag kan inte komma på något jag saknar just nu faktiskt. Tror inte jag saknar något. Lever livet leeeen :D hahah
Nä men får väl fylla i något imorgon om jag kommer på nåt "juste, det här saknar jag!"

Present.


Mamma var ju på kryssning för nån vecka sen och då fick jag den här fina té burken i present. Love it!


Ins'allah.

Det var ju en sailor JACKA inte kappa... skrev helt fel där nere. Men iaf, nu är den min. Jag tänkte att jag skulle inviga den idag för att trotsa vädret. Men bara för det blir det vårväder med sol och allt. Underbart!
Har svängt förbi hos pappa på dovas, där satt jag i någon timme. Med msn och calle i högsta hugg igen, hahaha börjar bli en vana. Men men, sen åkte jag hem och gick på hos E. Nu ska jag och mamma laga soppa! Livet leker leeeen :D

Solsken ute idag. Det märks på alla sätt och vis.

Du har fått mig på andra tankar och det känns så jävla bra, tack <3<3

When everything changes.

Kan man ljuga för sin bästa vän?
Det skulle i alla fall inte jag kunna. Aldrig någonsin.

Dag 27: Min favoritplats.

Jag har två favoritplatser. Den första vet ni: London. Och den andra måste jag säga är Egypten. Paradiset som jag även kallar det. Även om jag blir sjukt trött på alla araber där nere ibland (vissa) och framförallt alla ryssar. Så är det någon jävla kärlek jag har till det landet. Framför allt Sharm el sheikh. Så himla underbart där! Förhoppningsvis så åker jag dit snart och slipper suktas av alla bilder jag har på facebook och allting. Längtar något otroligt och jag vill bara ligga där i värmen NU!!! Och för att välja en favoritplats i Sharm el sheikh så väljer jag El fanar helt klart:




A'hoy sailor!


Äntligen! jag har velat ha en sailor tröja jätte länge, eller något klädesplagg med sånt tema eller vad man ska säga. Så idag hittade jag den här fina kappan, åh.. blev helt lycklig! Ska byta ut knapparna mot guldknappar bara sen är den perfekt. Måste köpa den först bara.. får se om det blir imorgon. Puss


Tuesday.

Jävlar vad jag har sovit bra i natt. Och det var himla välbehövligt. Jag satt och pratade med Calle (gammal skolkamrat som jag pratade om förra veckan eller vad det var).. hahaha, han är så rolig! Iaf.. det blev lite sent om man säger så. Med tanke på att jag gick upp 7.15 igår (eftersom jag jobbade natt) så jag var lagom trött när jag la mig inatt kan jag säga. Idag ska jag städa mitt rum (sitter just nu och nyser av allt damm, GROSS) så det ska bort!! Sen ska jag även följa med mamma till doktorn, hon blir aldrig frisk stackarn. Och jag ska passa på att köpa sushi när jag ändå är i vällingby. Det var längesen... muuums. Ska bli så gott! haha

Dag 26: Mina rädslor.

Glömde skriva om detta igår. Vad är jag rädd för? 1. KACKERLACKOR. 2. SPINDLAR. Det måte typ ta första plats. Förut var det spindlar bara men nu har jag sett en riktig kackerlacka och det går fan om spindlar och tar första platsen. Tror jag. Jag kan inte ens se en kackerlacka på bild utan att skrika. En spindel går ändå lite. Jag är inte säker men jag tror mest att det är de små spindlarna som skrämmer mig konstigt nog, sånna där äckliga man har hemma. Inte de stora håriga liksom. Men vem vet, jag har aldrig stött på en sån. Jag kanske skiter ner mig om jag träffar än!
Andra rädslor jag har, jag är höjdrädd som fan. Ett under att jag kunde åka London eye! Och stå på balkonger högt upp hos mina kompisar. Men det kanske börjar bli bättre helt enkelt.
Andra rädslor kan jag inte komma på just nu, men det finns säkert fler.
Det skulle väl vara rädsla för om några av mina nära och kära skulle dö eller nåt, men usch.. så ska vi inte tänka!

.

Jag säger inget, så har jag ingenting sagt!

Celiné tote bag.



Skulle inte sitta fel med en sån här väska. Framförallt inte med den svart vita.


HERRE.





OMG!!! I'm in love with those rings! Jag dör. Maria Nilsdotters, smakar det så kostar det. Tyvärr. Men drömma kan man ju alltid. Och det tänker jag göra tills jag hittar något liknande!!!


Oh.

Hej hej hej! Äntligen en lugn stund. Okej, där ljög jag. Det har jag haft de senaste två timmarna. Men i alla fall. Har inte orkat skriva något här. Idag hängde jag med Farah på Universitetet. Det var naiz, fick träffa några i hennes arabiska klass. Skit trevliga brudar! Farah lärde mig lite mer arabiska idag, så skoj. Haha. Vi satt där i några timmar och flummade. Egentligen skulle jag ha stannat till 17 då Farahs as snygga (!!!!!) klasskamrat skulle komma, men jag orkade inte. Hahahaha. Kanske lika bra för då vet man inte vad som hade hänt! Nä, ev ska jag förbi där imorgon med.. var så sjukt kul idag och jag har ändå inget för mig på de dagarna jag är hemma så.
Det var så sjukt idag, påvägen hem fick jag jätte lyckorus och satt och flina för mig själv. Var i så konstiga och glada tankar så jag gick av vid fel hållplats! hahahaah, herregud. Men det behövde jag efter förra veckan kan jag säga.
Min tv kväll är förstörd ikväll, med tanke på att det är handboll. Så jag ska roa mig med té, choklad och nya Sofis mode. Mys <3 Puss på er!

Wallah.

Idag mår jag prima! Efter en sisådär dag på jobbet igår med hemskt massa tankar i huvudet. Men jag har kommit fram till massa saker så nu känns det bättre :) I'm positive! Om vi säger så.
Idag har jag lite grejer på schemat och det känns skönt. Så in mot stan blir det vilken sekund som helst! Yes!! :D

Fish lips.

Hej jag älskar att pluta med läpparna för jag e så himla snigg!


Usch vad jag stör mig på folk som alltid ska leka sexiga och snygga och pluta med munnen på varenda bild!
Okej, jag har också varit i fjortisträsket.. och fylleposer är väl okej. Men på seriösa kort, come oooon! soo 2009 ;)

såhär gör jag åt er!


Dag 25: En första.

.. Resa! Min första utomlands resa någonsin var till Polen. Med klassen i 9:an. Vi besökte koncentrationslägrena och allt sånt där. Jätte spännande och det var verkligen en upplevelse. Det var riktigt mysigt i Polen också, vet inte riktigt varför men det var bara det. Väldigt ghetto och så på vissa ställen men ändå as mysigt. Nästan så jag saknar det ibland!

Catfight, beer and sex.

Eh, asså herregud. Är det enda jag har att säga om gårdagen. Jag och sanna satt hemma hos mig och grogga lite, åt jätte god middag och lyssnade på nostalgi musik. Sen blev vi helt plötsligt sugna på råcksta krog så vi försökte få med oss folk i sista sekunden. Det roliga var att typ mer folk kom då än när jag gjorde ett fint event för det på facebook sist! hahaah. Nejrå, men råcksta var fullt för första gången. Vi fick knappt plats. Det har blivit värsta innestället verkar det som.. lite off bara... hahaaha.
Grejen är att kvällen var hur trevlig som helst. Men när vi ska gå så blir det ett gigantiskt bråk utanför, GIGANTISKT! Och vi vill självklart se på vad som händer. Jag försöker filma men min kamera dör. Jag går iväg en bit, och ser att Madde (sannas polare) står och filmar hon med. Men helt plötsligt blir hon ATTACKERAD av en tjej, som skriker: "What the fuck are you filming??? are you gonna post it on youtube? huh huh?" och kastar Maddes kamera rakt i marken. Då JÄVLAR. Tänkte jag. Ingen behandlar nån sådär, idiot! Jag gick fram till henne lugnt och ba, vad är ditt problem typ? stick!! Men hon lyssnade självklart inte. Hon kallade madde för slut och grejer och jag ba, omg.. nu går det för långt. Jag hörde att hon och hennes gäng hade typ öststatsdialekt så jag frågade typ "Russia?" hahahahaha, hon ba "Rumänien".. lal la la.. och då va ju inte jag så smart iofs men jag ba "EVEN WORSE!!".. för jag var så jävla förbannad på idioten. Men då brann det för henne så hon började följa efter mig och mucka och ba "vadå even worse?? va va va?".. jag ba "eh fuck off" typ.. men hon lämnade mig inte ifred. Jag försökte ändå gå iväg från henne. Hon slog till mig i huvudet och jag ba OMG!!! nu jävlar är det krig. Så sa hon att hon skulle dra ut piercingen på mig och grejer och hotade mig med massa annat. Då visade jag mina kängor och sa att jag skulle sparka sönder henne med dem typ. hahahahahaah, asså adrenalinet! OMG. värsta kicken man fick. Hahahahaha. Jag lovar, jag ska inte bli en sån som slåss.
Aja.. när jag sa det där om kängorna så spottade hon mig i ansiktet den fittan, jag spottade tillbaka flera gånger och då drog hon mig i håret. Hahahahah vilken mes, kör på tjejfasoner!


Aja.. sen vare över typ, jag skulle egentligen klippt till henne men jag märkte att Andreas stod emellan oss. Just när jag ville klippa till henne som mest och faktiskt TÄNKTE göra det. Men då tänkte jag att det kanske var ett tecken på att jag skulle lugna ner mig typ.  Man vet ju inte vad som kunde hänt heller.
Herregud, vilken grej.

Harper's Bazaar Russia May 2010, Rosie Huntington-Whiteley.



Love it!


Åter till otrohet.

Kan inte sluta skriva om det, så himla äckligt tycker jag. Tänk ett par, killen (eller det kan ju lika gärna vara tjejen men) är borta för en kväll och har sex med en annan tjej. Kommer sedan hem till sin fru säger vi och har sex med henne med. Frun är helt ovetandes. SÅ GROSS!!! Får mig att vilja spy. Och spöa alla idioter som är otrogna! Att man ens kan tänka tanken att vara det? förstår verkligen inte. Helt sinnessjukt, otrogna människor borde för fan spärras in. I alla fall för ett tag. Tills de har fattat vilken smärta de har åstakommit.

Fint från Asos.




Vill ha alla tre! och framförallt, jag vill ha VÅR!!

Hmmm.

Jag vet att allting inte är som det ska, jag känner det på mig. Jag är jävligt misstänksam.
Men nu ska jag inte tänka mer på det. Försöka iaf.

Dag 24: Det här får mig att gråta.

Kärlek (skit är vad det är), program på tv som typ barnen med progeria, spårlöst och extreme home makeover. Haha. Fan det är mycket som får mig att gråta. Kan ta upp massa exempel från denna vecka ex men det orkar jag fan inte. Vill inte att detta ska bli en mer depp blogg än vad det redan är.
Puss

HAHA.

En kille skrev till mig på helgon: "ta på dig strumpor för fan eller kapa foten"... hahahaha, tror jag står över tack! NÖRD.

Yes.

It's time to End things.

Fint.









Vardagliga inspirations dosen från Andrea.


Shorts och lägenhet.


Om jag hade annan kroppsform, typ smala långa ben så skulle jag ha shorts typ på mig jämt! Tycker det är himlans fint. Prickiga skulle jag också ha! Men älskar de vita från Chloé, me kanten där nere på dem. Så fint. Jag pratade md Jens om detta men han sa att jag visst skulle kunna ha shorts, kanske inte just sånna korta som på bilderna men. Så han ska sy ett par till mig. Vi får se om jag ändrar uppfattning då kanske! hehe.
Pratade med Jens i telefon förövrigt igår, det var så roligt. Vi skrattade a lot som alltid. Jag berättade lite om lägenheten på hagagatan som jag har en liten chans på, och Jens hoppas jätte mycket att jag ska få den (jag med självklart).. det roliga är att lägenheten ligger EXAKT mittemot hans skola. hahaha. Så Jens kommer bo hos mig litegrann om jag får den. Och komma över och äta lunch de dagarna jag inte jobbar. Det skulle vara så roligt, men en konstig feeling på samma gång. Nu kan jag ju säkert bara drömma om den lägenheten, men vi får hoppas!!


Oh la la.

En gammal skolkamrat skrev så här på facebook: "kommit på ett stort problem efter 2 månader att bo ensam,VEM FAN SKA DRA UPP DRAGKEDJAN PÅ MIN KLÄNNING INNAN JAG SKA UT IKVÄLL?"
hahahahaah, det e typ så jag tänker ibland också! Jag har klänningar som är omöjliga att få upp själv typ. Man får väl ringa på hos grannen helt enkelt. HEJ MÄRTA 78! hahaha

F****.

Shit, har gått ner 4 kg på tre dagar.... inte bra. Vad är det som händer med mig? ahh... okej jag har mått dåligt och typ inte käkat något, fan.. det måste bli ändring på det.

Godnatt.

Jag säger tack och godnatt för mig. Jag är helt slut efter de senaste dagarna så ska sova massooor i natt. Så skönt! Puss

Hjälp thänks!


Jag är himla sugen på den här frisyren just nu. Konstigt nog har jag sett två tjejer med sån frisyr (båda svarthåriga, och jag såg båda två när jag var med Jens har jag för mig).. det kanske var samma person när jag tänker efter? aja.. ena såg ut som en peruk iaf. Men vi konstaterade att det nog inte var det ändå. Färgen är jag jävligt sugen på med (som ni vet) men mitt hår skulle gå av om jag blekte det så mycket på samma gång. Så mer slingor får det bli när jag går till frisören nästa gång. Men lugg eller inte? Jag funderar lite på mer 50-tals lugg också.. typ såhär:

fast tror nog inte det skulle passa mig.
Och samtidigt kan jag inte ha mitt hår såhär i sånna fall, som jag gillar:

Åh, det är grymt svårt. HJÄLP TACK!!
Jag är ändå så missnöjd med mitt hår just nu (klippningen alltså) så det känns som om att det inte kan bli mer fult än såhär.


Dag 23: Det här får mig att må bättre

Det beror på vad det handlar om, men mina vänner typ. Jag har världens bästa vänner som alltid finns där. Och när jag mår dåligt över någonting så är det värsta som finns att bara sitta hemma och glo. Därför var jag borta hela dagen igår inprincip, bland annat. Oftast är det jobbigt att vara hemma i alla fall. Man tänker så mycket mer och grubblar på saker. En bra film kan iofs hjälpa, ett stort fluffigt täcke och choklad som pricken över i:et.
Gå ut och festa rejält (vilket jag typ aldrig gör) kan också göra susen! fast oftast för tillfället, sen går man hem och fyllegråter över saker och ting istället. Haha

!!!


Torsdag 13/1- 2011

Försöker få i mig lite gröt, det går väl sådär. Men börjar må bättre nu iaf. Så det är ju bra. Annars hade jag inte orkat gå till jobbet. Senare idag ska jag ha lite tele dejt med Jens, ska bli så spännande och höra hur det går för honom i nya plugget! Men men, Time to work först! Puss

.


Åh.

Idag när jag satt på bussen så satt jag brevid en jätte gullig arabisk farbror med världens gulligaste arabiska dotter/barn barn.. I dunno. Asså det är ett av de sötaste barnen jag någonsin sett! ljus hy, ljusbrunt lockigt hår och jätte stora ögon med långa ögonfransar. Asså jag ville ta med henne hem!!!! herre gud. Helt kär.
hahahaha

När vodkan gjort oss vackra.

Lyssnar på när vodkan gjort oss vackra och känner att jag är jävligt klyven just nu.
http://open.spotify.com/track/0iNSazdOoTsKs0t7Omfu70

Dag 22: Det här upprör mig.

Cancer, andra jävliga sjukdomar, otrohet (fy fan spyr på idioter som är otrogna!!!), krig, rasism, nasism.
10 åringar som klär sig som små fjortisar. Lögner, falskhet, SVEK.
Det är mycket som upprör mig kan jag säga. Jävligt mycket. Men främst detta.

De senaste dagarna.







Kallsvettig och svullna ögonlock idag. Fresh
(web camera kåta jag, som alltid!)


Shit.

Herregud. Dålig bloggning. Jag har mått skit de senaste dagarna. Jag har varit helt utan min dator (men inte utan mobilen såklart, bara nästan).. igårkväll låg jag i min säng och läste inredningstidningar och drack té. Grät några skvättar ibland också. Har inte käkat mat heller, sen igår någongång. Mår illa, konstant.
Usch, fy fan!!!!!!!!!
Men nu vet ni varför jag har varit lite frånvarande. Hoppas ni mår toppen i alla fall! <3

tänk.

It takes years to build up trust, and only seconds to destroy it

O-M-G.

Hahahaha en kille från Egypten som jag har kontakt med skrev till mig på facebook "nice new look".. jag ba, what? då sa han "your profile pic".. HAHAHAHAAH. Han trodde allvarligt att jag var Audrey Hepburn! (har henne som profil bild) HAHAAH.. han har inte så stor koll på hur jag ser ut helt enkelt ;) Blind?! aah.. dör

I'm so exited!



Blir galet sugen igen!!


Dag 21: Ett till ögonblick.

Jag tror jag ska berätta om ett ögonblick som jag kom och tänka på idag. Pappas kompis (vars begravning vi var på idag) dog i cancer. Denna jävla sjukdom. Det fick mig i alla fall att tänka tillbaka ca 9-10 år (shit vad tiden går fort!) då fick nämligen min mamma cancer, bröstcancer. Men det var inte just det jag skulle berätta om utan en kväll så kommer mamma in till mig (efter att ha pratat i telefon ett tag) och säger att hon måste åka in till sjukhuset för att få en spruta. Jag har för mig att det var ganska akut, och att jag tom såg att mamma var ledsen eller något, för jag blev genast livrädd. Jag minns att jag tänkte: okej, nu kommer mamma dö. Det är sista gången jag får se henne nu! Hon sa att hon hade pratat med pappa och att jag skulle bo hos honom tills hon blev bättre. För henne lät det som bara någon dag eller två. Mamma åkte iväg till sjukhuset, har för mig att hon tog en taxi dit. Jag satte mig på golvet i mitt rum och grät, grät grät grät. Jag var livrädd. Jag mindes att jag hade en tidning (bland alla mina andra frida tidningar, som man läste på den tiden) där det var en artikel om en tjejs mamma som dött i cancer. Jag hatade den jävla tidningen, och framförallt.. jag hatade cancer. HATAR fortfarande såklart men! Jag ville ändå ta fram tidningen och läsa skit artikeln, jag vet inte varför. Kanske för att läsa hur den tjejen klarade sig efter sin mammas död eller något, jag vet inte. Jag läste i alla fall, vilket resulterade i att jag grät ännu mer. Självklart. Och blev ännu mer rädd. Den natten sov jag inte mycket, jag var orolig hela tiden. Minns inte om jag gick i skolan dagen efter eller inte jag minns bara att jag var med pappa på banken i stan och bara hoppades, hoppades att mamma skulle ringa och säga att hon skulle komma hem. Och tänka sig, där inne på banken, bland alla människor.. bland alla ljud. Hör jag pappas telefon ringa. Eller var det min? Nej jag har för mig att hon ringde pappa av någon anledning. Jag hade ju precis fått mobil på den tiden ;) men men. Hon ringer i alla fall pappa och säger att hon ska komma hem. Shit, mitt hjärta hoppade i 1000000 volt och jag var så himla himla glad. Månaderna gick och mamma var helt plötsligt frisk, och har nu varit frisk i ca 8-9 år. Skäms att jag inte vet exakt när hon blev frisk men men. Mamma <3<3<3

Natten.

Shit. I natt har jag sovit så himla dåligt. Somnade inte förens runt två tror jag (gick och la mig 11.30 ungefär).. okej, jag kollade aldrig på klockan om den va 2.. för jag hade fått panik då när det är så lite timmar kvar tills jag ska gå upp. Kanske är jätte många timmar för er men jag måste sova myyycket för att orka saker XD speciellt gå på jävla begravning. Sen så knarrade och knakade min byrå brevid sängen och då började jag inbilla mig att det var spöken (vi har aldrig haft spöken innan så varför ska vi ha det nu liksom).. den har knarrat lite de senaste månaderna men nu är det värre. Nu låter det skit högt ibland. Kan vakna av en duns liksom. Så jag började inbilla mig att jag hörde massa annat i mitt rum också

Dag 20: Den här månaden.

Hmm, antar att jag ska skriva om vad som ska ske denna månad? Och helt ärligt: Inte ett skit! Jobba som vanligt. Umgås med mina underbara vänner som vanligt. Och även fundera över väldigt mycket saker, bla vad jag ska göra framöver. Fick nämligen ett mail nyss om ett väldigt intressant erbjudande.... åter till det imorgon! ;) mohahaha

Trust no one.

Man blir bara besviken när man litar på folk för mycket, det har jag lärt mig. Trust no one.
Alla är jävla lögnare.
Okej, inte alla precis. Långt ifrån alla. Men, ja... allt för mig nu igen.

It's how it is.

Fan, jag måste gå och lägga mig snart. Med tanke på hur tidigt jag ska gå upp imorgon. Kommer inte kunna somna dock, eftersom att jag har vänt på dygnet. Nåväl, det blir nog bra.
Postar tre bilder på denna snygging igen:




Stunning!


I forgot.

Idag ringde en kvinna som var intresserad av min och mammas lägenhet. Själv hade hon två 2:or, en i fredhäll (kungsholmen) och en i sumpan. Den enda nackdelen var att vi hade uteplats, och hon tycker det är lite läskigt. "Men jag kansk ångrar mig" sa hon... och att hon skulle fundera på det. TÄNK OM!! :D AH

Ajaj.

Idag var jag ju hos tandläkaren. Det gick fin fint, kände inte av bedövningssprutan alls (tack vare bedövningen innan) .. det ilade en del när de borrade och framförallt när de rengjorde skiten! AJ. Men jag tänkte, har jag klarat att tatuera mig så klarar jag detta. Så det gick bra. Förutom att min tandläkare tjata på mig hela tiden att andas genom näsan istället för genom munnen, men asså.. hennes andedräkt var så jävla hemsk så jag höll på att avlida!!
Aja, när jag var klar handlade jag lite mat och skit och åkte hem.
Imorgon ska jag på pappas kompis begravning :( I täby kyrka kl 12. Fy. Men det försöker jag inte att tänka på nu. Puss

Nu har denna nyhet kläckts.


Ska bli... hmmm, intressant.


Återigen.

Inredningssnack. Detta är bara drömmar, fortfarande. Förut ville jag ha lite indiska stil i mitt vardagsrum, om ni fattar. Eller ja, lite orientaliskt. Med härliga färger och mycket ljus och sånt. Tycker det e så mysigt. Men nu är jag mer inne på lite mer såhär:


Om jag hittade en hermés bricka skulle jag bli överlycklig! Ebay kanske? hmm

Tänkte ha lite mer svartvitt tema dårå, med inslag av guld och silver på vissa grejer med :)

Hehehe mycket Olivia i bloggen.

Älskar soffan! Precis en sån jag vill ha. Ser så himla mjuk och skön ut. Nu kanske inte jag vill ha mitt vardagsrum riktigt modernt och grejer, jag gillar inte modernt så mycket. Fast det kanske blir skit modernt ändå, har ingen aning. Men ska försöka att inte få det så!
Köket:
Jag har ju alltid tjatat om ett 50-tals kök, med diner feeling. Men det kan jag säga redan nu, kommer jag aldrig ha råd med. Men drömma kan man ju alltid. Då skulle mitt kök se ut ungefär såhär:


Inramade pinuppor ska jag iaf ha i mitt kök!! Sen ska jag även göra en vägg nånstans med massa tavlor på kändisar jag gillar, Typ Audrey Hepburn, Twiggy.. Coco chanel och massa andra fina ladies, herrar med såklart :)
Köket ska i alla fall gå i ljusblått och rosa. Eller turkost och rosa jag har inte riktigt bestämt mig.
Sovrum:
Jag kan inte riktigt sätta finger på exakt den stilen jag vill ha i mitt sovrum. Men lite romantiskt/burleskt/gammaldags feeling. Glamour typ ;) Ska ha en fondvägg, i nån medaljongtapet. Nån guldaktig tror jag. Och resten av rummet ska nog vara i någon mörkare färg. Kanske någon härlig rosa ;) ska försöka att inte ta det eftersom jag kommer ha mycket rosa i köket .. haha.
Men typ lite såhär:





JAG VILL BARA FLYTTA NUUU!


Åh.

Nu ska jag iväg till tandläkarn och laga mitt gamla hål som har pajat. Bet ju sönder en bit av tanden i London. ÖNSKA MIG LYCKA TILL. Fan jag hatar tandläkarn, tur att min är snäll! Gull louise <3

HAHA.

Kollar på ung och bortskämd igen. Nu ska de ha modevisning. Och ena gruppens tema är trash. Och de sa att budskapet var typ "Att man inte har råd med de dyraste kläderna .. la la la".. men hallå, måste man gå i trashiga kläder och vara trashig för att man inte har råd med det dyraste? haahahaha, hört talas om H&M? ååå, de är så roliga!

Dag 19: Detta ångrar jag.

Oj, den här var också svår. Eller kanske inte.
Jag ångrar mig angående en flamma jag hade en gång i tiden. Viktor. Att jag var så lättlurad, och att jag gick med på så mycket utan att fatta någonting. Hur kan man vara så blind egentligen? när man vet hur killar fungerar. Nej usch. Som jag har sagt enda sen dess, om jag ser honom ska jag spotta honom i ansiktet!!
Fast jag tror jag såg honom på tunnelbanan för några månader sen, jag var med jobbet då så jag kunde inte direkt springa och kolla om det var han. Men jag tror det, spya på honom alltså. Och på alla som ljuger, det är det värsta jag vet!!! JÄVLA LÖGNARE

Sen så ångrar jag också att jag inte bara sticker till London. Med lite fickpengar, går till svenska kyrkan och bara hoppas att allt ska lösa sig. Samt letar jobb dårå. Orka vara feg liksom, fega jag

Herregud.

Kollar på ung och bortskämd och blir sjukt bekymmrad. Kolla bara var en tjejs pappa sa: "Vi servar henne med allt, precis allt. Så hon har egentligen bara sig själv att tänka på. Vi bäddar hennes säng, vi dammsuger, vi gör allt det här som man gör i vardagen. Så jag tycker inte jag skämmer bort Karolina. Jag tycker man ska göra såhär"
herregud säger jag bara. Men det måste ju vara något fel på hennes pappa.

Chanel.



Dessa drömmer jag om med, minsann.


Rokoko.

Nåt som jag vill ha i mitt sovrum när jag flyttar hemmifrån är ett rokoko sminkbord/toalettbord eller vad fan det heter. Jens och jag har disskuterat det massor, han vill också ha ett.
Något annat jag vill ha i min lägenhet är massor med blommor, vita speciellt. Synd bara om de dör fort, man har ju inte råd att köpa nya varje vecka liksom. Hahaha. Detta är även bara drömmar, kommer aldrig ha råd med allt det här TILLS jag flyttar. När jag nu gör det. Men så småning om! Vore så fint.

Dreaming away.






Idag.




kiss kiss kiss från en osminkad jossan :D


Shit.

Hoppas på en lägenhet på Hagagatan just nu, tänk vad najs det skulle vara!! har alltid velat bo i Vasastan. Himlans fint!! hoppas hoppas hoppas. Ni får hålla alla tummar. Mamma får isf en 2:a i sumpan :)

OMG.

Jag drömde att jag fick barn med Jens inatt, hahahaahahahaha! En son, och han såg ut som Jens när han var liten.. men samtidigt lite annorlunda. Men det e fan den gulligaste ungen jag har "sett".. och jag låg och tänkte mitt i natten att "fan, det här måste jag blogga om"... men nu låter det bara töntigt och helt cp.
Men jag tog hand om ungen och allt och det var så mysigt (jag älskar ju barn, OFTAST).. Men det jobbiga va att när Jens skulle komma över och titta på ungen för första gången (I guess. Ungen va iofs typ två år då men XD) så sitter vi i Dennis hus i Rimbo. Och helt plötsligt är ungen Charlie..(min katt) hahahahaha. Så vi sitter och kelar med Charlie istället. Då blev jag ledsen typ och vaknade...
Drömde massa andra sjuka drömmar inatt också, men de ska vi nog inte gå in på....

Yesterday.

Igårkväll var vi som sagt på Little Persia för att ha lite hejdå fest för Frida. Det var jätte mysigt! Jag var nykter tillsammans med Jens (han hade bilen).. bra för min ekonomi känner jag ;) Jag har gjort av med för mycket pengar denna månad. Det blir det ändring på! Vi drog oss hem runt halv 1 eller vad nu klockan var. 12 kanske. Och jag fick skjuts av världens bästa Jens hem, guld värt!! Kan inte ens beskriva hur skönt det var att inte åka kommunalt hem, speciellt vid den tiden. Så tack jens!!! (igen)
Kändes skumt att inte åka med Jens hem, som jag alltid brukar typ. Haha. Väl hemma spelade jag lite (ofcourse).. sen däckade jag i sängen och sov som en stock till ca 12 idag. Så skönt!

Shit.


Man blir ju inte mindre sugen på att flytta hemmifrån nu. Titta så fint och mysigt Andrea har det!!

Så mysigt!! Jag har inte tänkt på att inreda på detta vis tidigare, men jävlar så fint!

Hennes grejer får man ju cravings på som fan!! Älskar fjäderväskan.

Märks att det är min nya favorit blogg va?
Source: http://www.andreahegard.com/


Torsdag kväll.


I torsdags kväll träffade jag gamla klasskamrater på Bamboo palace där vi åt middag. Älskar den restaurangen, så himla gott!

Elenor! hade inte träffat henne sen studenten tror jag, hemskt!!

Carro och Hanna!

Elin och Carro!

Hittade en orm påvägen hem! haha

Tack för en mysig kväll, det måste vi göra om snart!!


Dag 18: Min favorit födelsedag.

Oj, helt ärligt så tror jag inte att jag har någon favorit födelsedag. Kan inte komma på någon som har varit mer speciell än någon annan liksom. Tråkigt, men så är det!

Dag 17: Mitt favoritminne.

Oj, jag har himla många favoritminnen men jag berättar om nyår 05-06 (?).. Jessicka var hemma hos mig. Och vi fick för oss att gå till ett berg här i Bromma. Vid Bromma kyrka. Nåväl, det gick väl bra att gå dit. Vi hade med oss lite häxblandning av någon sort, hahahaa. Men när vi gick hem sen så ser jag en kartong bit (där det har varit raketer i typ) och så tänkte jag för mig själv "Gå förbövelen inte på kartongbiten så du halkar"... vad tror ni jag gör?! just det jag sa att jag inte skulle göra. KLANT. Så först höll jag på att halka lite, men tänkte, puh.. jag klarade mig! Men nä, nästa steg och det var kört. Och som pricken över i:t, jag och Jessicka gick armkrok, så jag drar med mig henne ner. OCH, hon landar rakt på mitt vänstra ben. FY FAN. HAHAHAHA. Asså det var så jävla roligt, vi låg och garva i säkert tio minuter. Men det va lite svårare för mig för jag hade ju ont samtidigt, HEMSKT ont gjorde det. Så jag låg där och kved samtidigt som jag försökte skratta ååå, hahhaha. Helt sjukt. Jag hade ont i benet i flera veckor efter det, haha. Men det var så jävla roligt och måste sett så jävla roligt ut! Vi knäppte ett kort från det också men jag vetefan vart jag har det någonstans. SKIT

CHANEL S/S 2011


Jag finner inga ord. Eller ett: Magiskt. Har totalt glömt att ladda upp den här.
En dröm är ju att någon gång få gå på en Chanel visning. Jag skulle nog gråta av glädje då! Fan, det skulle jag haft med på inlägget om "mina drömmar".. haha. Ohwell..


Nagellack tips.


Depends nagellack är verkligen hur bra som helst. Och prisvärda, eftersom de bara kostar 25 kr eller vad det är. Mitt har hållt i en vecka nu, utan att flagna någonting! Stort tips från mig ;)


Jisses.


En sån här radio ska jag skaffa någon gång till mitt framtida hem. Så snygg!!

Åh.



Kollar på en dokumentär om Progeria. Handlar främst om dessa två tjejer. Jag tittade alltid på dessa dokumentärer när de gick på tv förut men nu var det jätte länge sen. Och just den här tror jag inte att jag har sett. Men titta bara så gulliga de är!! åh... jag blir helt till mig. Jag vill bara gosa med dem. Stackars barn :(
I slutet av programmet kommer jag sitta och grina, det vet jag.


Friday.

Tjohej! Idag åker mamma och Dennis på kryssning. Så jag ska vara hemma och spela sims all day long. Men ikväll ska jag till stan och gå med Jens på Fridas hejdå-fest, för hon ska flytta till England. Det ska bli mysigt!
Festen äger rum på Little Persia! Jag önskar att jag också flyttade till England, åh.. what a dream come true!
Nu ska jag laga något att äta, vi hörs sen! Puss



HAHA.

hahahaha patetiskt vad folk leker sexy på bilder hela tiden, my gosh!

Dör.

Jag har ju velat flyttat hemmifrån hur länge som helst nu. Och inte förens idag sa mamma "Men sök på internet på folk som vill byta sin lägenhet mot en annan" och så.. jag ba, wtf..finns det sånt?! och, varför i helvete har du inte sagt det tidigare?!?!?!? hahaha. Mamma kan alltså tänka sig att flytta hon med. Alltså ska vi byta våran lägenhet mot typ två 2:or, eller en 2:a och en 1:a. Jävlar vad napp man får då! Jag fick det på en gång så fort jag varit inne typ i tio minuter. Det bästa nappet jag fick var nog ändå en 1:a i Östermalm och en 2:a i Solna. Mamma vill ju inte bo i en 1:a så hon får ta solna lägenheten. Haha, nä men seriöst. Dessa människor anmälde alltså intresse på våran lägenhet. Och då tänkte jag såklart att det är lite dyrare på Östermalm. Och det var det också, 5000 för en 1:a på typ 35 kvm men hallå, titta hur den ser ut:




Öppen spis, höga fönster!! Enda nackdelen e att den inte har badkar (älskar att bada, speciellt på vintern), att den e lite liten. Helst av allt vill jag ha en 2:a. + att den e lite dyr självklart. Men drömma kan man ju alltid. Och jag kommer leta för fullt iaf :D


Dag 16: Min första kyss.

Jag skriver detsamma här. Hösten 05. Alltså med den som kom att bli "min första kärlek". Eftersom detta var första gången så är det ju något man alltid kommer ihåg. Något som ändå har en speciell plats i ens hjärta. Så är det i alla fall för mig. Det var inget speciellt så, även om det kom att bli något speciellt.
Jag minns ändå känslan, pirret i kroppen. Pulsen som aldrig har varit så hög tidigare. Jag själv var hög. Jag visste inte vad jag höll på med för fem öre.
Underbart helt enkelt.

Fint.




Oj.

Todellooo! Shit, har inte vart inte på bloggen ett skit idag typ. Jag träffade iaf Ylva över en lunch. Vi käka sushi, mmmmh :) lilla Ylva. Har saknat henne så mycket! Sen när jag kom hem pratade jag med Jens i telefon ett slag och han stackarn har ont i sin fot :( nuttteee! haha... sen har jag spelat sims resten av kvällen. Köpte ju Sims kvällsnöjen idag och nu är jag fast. TACK! Och bara för det ska jag jobba imorgon! Jag vill speeela :( hahahaah. Nej men fan, måste komma ut lite ju. Inte bli en tonårspojke som sitter och spelar varje dag, med fettigt hår och finnar! Nu kan jag ju inte bli en pojke men jajaajaj. svammel svammel. Börjar bli trött känner jag. Konstigt nog. Har vänt på dygnet de senaste dagarna och inte somnat förens 2-3. Natten till igår så satt jag inne på msn till sent på natten och pratade med folk (för ovanlighetensskull, är aldrig inne där längre typ).. och det roligaste var att en gammal snubbe from the past började snacka med mig, helt sådär ba. Skit kul! hahahaha.
Ohwell, dags att borsta gaddarna! Så får vi se hur dags jag sliter mig härifrån, ehehehe. Inte senare än 12 iaf hoppas jag. Annars kommer jag inte upp imorgon!
Puss

Dag 15: I mina drömmar.

Detta kan man ju tolka lite som man vill. Men jag väljer nog att berätta om mina drömmar i livet och inte om mina drömmar om nätterna ;) haha.
Vad drömmer jag om? 1. Jag drömmer om en lägenhet i London. En fin gammal, en tvåa eller något sådant. Gärna med högt tak och höga fönster. 2. Jag drömmer om ett jobb inom modebranschen på något vis, vad vet jag inte riktigt än själv. 3. Jag drömmer om pengar, jag önskar att jag var jävligt rik alltså. Och hade allt jag ville ha!! Kan låta töntigt. Men tänk själv hur skönt det skulle vara?! helt fantastiskt!
Vad drömmer jag om mer? Jo, den perfekta kroppen! Jag drömmer om att jag kan stoppa i mig exakt vad jag vill och ändå ha den perfekta slimmade kroppen! oh la la.
Mer om drömmar kan jag inte komma på just nu faktiskt. Puss o hej

Ja.

Kärlek är ett fint ord.

Wall.


Idag har jag haft en liten städ och pyssel dag hemma. Fick två gamla guldramar av mamma som jag satte upp på väggen. Med två av mina verk i ;) haha.. det börjar arta sig! oh la la


AH!! :D

See more Game Videos at EA.com.
See more Game Videos at EA.com.

YAY!

Jag måste köpa Sims 3 Kvällsnöjen!! :D Det finns lägenheter! och vampyrer! :D:D och massa annat skoj! Fan, nu kommer jag bli beroende av sims igen... suck. Hoppas de kan bli onyktra! har väntat på det since forever.. hhaha
Ska se om jag kan hitta spelet imorgon när jag träffar Ylva i vällingby! Puss


Dag 14: Vad hade jag på mig idag?

Idag har jag strosat runt i min nya tröja och de bruna byxorna jag fick i julklapp. Inget mer intressant än så och eftersom ni redan vet hur tröjan ser ut så känns det onödigt att lägga upp en bild ;)

Cleaning.


Såhär ser våran gran ut för tillfället. Fast nu ligger den ute i trädgården och skräpar.

Barret den lämnade efter sig ;) Mamma är och handlar så jag har städat skinande rent. Hon kommer bli häpen när hon kommer hem! haha


:(

Det märks att våran relation till varandra blir allt mer och mer förändrad. Allt är inte som det ska. Och det känns som om jag inte kan göra ett skit åt det.

Pink.


En sån där bil vill jag ha!! Eller en mintgrön. Oh la la! Bilden snodde jag från Sofi's blogg.


HAHAHAHA.


Jag och Jens såg det här förra veckan när jag sov över hos honom. Mitt i natten. FAN vad vi skratta. Skrattar fortfarande lika mycket, så jävla bra!!
"Det där, det e bara en rykte!" HAHAHA.


Ny favorit.






Har en ny favorit blogg, nämligen den här:
http://www.andreahegard.com/. Titta bara så fina bilder!


YAY.

Nu börjar familjen annorlunda och spårlöst!! :D äntligen något bra på tv! förutom hollywood fruar då det va bra ;) men men

Juste.

Jag glömde att berätta. Jag filmade mitt personliga brev till Topshop idag! Och jag klarade det på ca 4:e tagningen. Kan va för att jag tog 40 tagningar sist och att texten satte sig som en smäck på huvudet i mig. Men i alla fall, jag ändrade lite grejer så filmen blev lite kortare (och mer intressant). Sen laddade jag upp den på den där hemsidan, samt fixade mitt cv där, och laddade upp en bild. Sen klickade jag på "sök jobb" och jävlar, vad det pirrade. Men nu är det i alla fall gjort.
Och jag sitter och tänker, fan.. det kanske inte var så perfekt ändå? det är ca 200 människor som sökt. Vad är oddsen att de tar just mig? (iofs söker de ju inte bara en personal, utan flera) men ändå. Om jag blir en av den så ska jag fira som FAN!!!
Förövrigt så har jag ringt banken idag och de ska ringa upp och säga en tid då jag, mamma och dennis kan gå dit på möte. Och disskutera huruvida Dennis kan gå i borgen för mig eller inte. Önska mig lycka till på allting nu då!!!

Dag 13: Den här veckan.

Jag antar att jag ska berätta vad som ska ske i veckan? Jag kan börja med att berätta om idag. Jag har hos doktorn, världens töntigaste samt roligaste doktor jag någonsin varit hos! Han tittade försiktigt på mitt födelsemärke och sa att det inte var någon fara alls med det, och att det var ganska djupt så det kommer bara bli ett fult stort ärr om jag tar bort det. Jag fick hålla mig hela tiden för att fnissa åt honom.
När jag var klar hos doktorn gick jag och mamma runt i affärer ett slag. Vi bevittnade två försök till snatteri, tog hand om en liten flicka som hade kommit bort från sin pappa. Hon grät och grät och vi hittade pappan tillslut. Som var sjukt otrevlig och inte ens tackade oss, idiot! På bussen hem kom det på ett psykfall (en kvinna på drygt 40 år som jag har sett flera gånger) hon satte sin påse med böcker brevid en karl på bussen och sa "jag ställer ner mina böcker här".. men då reste han på sig och sa artigt "Hoppa in och sätt dig du", då blev kärringen fly förbannad och skrek "Far åt helvete!!!!".. och flög igenom bussen längst bak. HAHAHAHA. Jag säger då de!

Åhwell. Vad händer i veckan? Imorgon ska jag städa mitt rum, och rensa min klädhäst som är full med kläder. Göra det lite snyggt liksom. På Onsdag ska jag träffa Ylva över en lunch, var så himla länge sen vi sågs!! Vad som händer mer på onsdag vet jag inte riktigt. På torsdag ska jag jobba as usual, och på fredag & lördag blir det att vara hemma själv för morsan och Dennis åker på kryssning. Så den som vill får gärna komma över och hålla mig sällskap :)

Åh.


Jag fick en försenad julklapp idag. En tröja jag har spanat på jätte länge från Mango (på rean).. Den är helt perfekt.

Den har fina gulddetaljer på sig. Tyckte mina naglar passade fin fint ihop med den!


At least I can admit that I'm an EGO.






Hähä. Jag gillar att leka med min cam, som ni har märkt. Men jag är nog inte ensam om det. Snart ska jag kila iväg till doktorn, kanske inte klädd såhär. Men vem vet.

Så det så.

Det är ren elakhet tycker jag.

Tonight.

Ikväll har jag tittat på Coco avant Chanel. Hade glömt bort hur bra den var! Och man får så mycket inspiration när man ser den. Om det är något jag gillar så är det verkligen herrmode, på tjejer. Så som Coco chanel gick klädd. Man kanske inte kan tro det om mig, men så äre. Älskart. Om jag bara var man enough hade jag gått klädd så själv. Eller om jag hade några snygga herrinspirerade kläder. Fast som jag har sagt innan, och som gynning sa om sin stil med: "Jag är som schizofren"... har så olika stil. Olika varje dag, helt beroende på mitt humör. But I like it.
Nåväl, nog tjatat om detta. Puss

!



Yesterday, Saturday.

Lite smått om gårdagen: Jag och Jens vaknade runt 15 tiden. Jag hade egentligen satt klockan på 14 så vi skulle hinna vakna till och så för Jens hade betalat bilen till 15:30. Men alarmet på min mobil fungerar inte längre :S helt sjukt, så tur att jag vaknade innan 15 så inte jens fick p-böter!! hahahaa. Vi gick iaf ut och la i lite mer pengar, gick till Ica och köpte massa gott. Gick hem och gjorde våfflor, mums! Sen dog jag av matkoma typ. Jens åkte hem efter sex någon gång och jag hamnade i soffan typ hela kvällen, samt lite här framför denna dumburk.
Mysig lördag helt enkelt <3

I have no words <3




This girl crack me up, so beautiful!!


Nyår!

Nu tänkte jag berätta lite om nyår! Kvällen började hemma hos mig då Jens kom över på middag. De bjöds på gratinerad hummer till förrätt och oxfilé + potatisgratäng till varmrätt. Mums! Efter middagen fixade jag och Jens iordning oss och åkte på fest hemma hos världens bästa Johanna!


Johanna i egen hög person! Jag orkade inte ta med mig system kameran så bilderna blev väl sådär.

Hej Jens!

Andreas var med!

Hahahaha Ida!

Efter tolvslaget då Jens poppat champagnen! Jag och Jens kom fram till att vi har känt varandra i sex år, ja.. i höst blir det 6 år i alla fall.

Nathalie var med också. Även om hon knappt syns här!

Smäxy ;)

Hahahaha Andreas blev attackerad av en sorts mysterisk blå man... hmmm


Hahaa ser inte ut som Jens!

candyyyy!

Denna bild får avsluta kvällen!

Det var jätte roligt att äntligen få se hur Johanna bor och det var super kul på partyt :) vissa omogna människor var där men jag försökte skita i det så gott jag kunde och det lyckades jag med! Jag och Jens misslyckades lite med våran plan "hur vi skulle fira in det nya året"... hahahaha.. Men det kan vi alltid ta igen snart. Då året fortfarande e nytt liksom ;) Puss


Dag 12: I min handväska.



Digitalkamera (Samsung), handkräm, busskort, tuggummi, huvudverkstabletter, parfym, plånbok, hörlurar, läppbalsam, nycklar, iphone, glasögonfodral, solglasögon, vantar.
Roligare än så blir det inte!


HJÄLP!


Pink n' blue.


Jag älskar kombinationen rosa och blått! Bla på kläder, som skorna och strumpisarna på denna bild :) Soo cute! Kommer nog vara väldigt pastellig i vår. Även om alla fashionistas skulle säga att det va såååå last year, guess what? don't care

Jens fina Lanvin låda och min fina Miu miu. Önskar jag hade massa sånna, bara som prydnad liksom! Som Jens sa, jag får handla något från Lanvin. Vad nu det skulle vara... får fundera på det.

Ett bevis på att jag gillade rosa och blått redan som liten ;) hoho


Once upon a time.


Mammas bröllopsbild. Den första, tillsammans med mina syskons pappa. Där ser ni förövrigt brorsan som en liten skit unge :D

Mamma fixar volymen!

Mormor och någon!

Jag har suttit och kollat i mormors gamla album idag. Någonting jag älskar är att titta på gamla bilder. Åh <3


Dag 11: Mina syskon.

Jag har två halvsyskon på mammas sida. Helena och Tomas. Tomas är över 40 och fick barn när jag var två år, så jag blev faster i tidig ålder. Helena är 30 och fick barn januari 2008, världens sötaste pojke vid namn Oskar. Jag har inte haft någon speciell kontakt med mina syskon direkt, eftersom de bor ända uppe i Jokkmokk (mamma bodde där uppe innan med deras pappa, innan hon flyttade ner hit för att jobba). Men syrran var här och hälsade på mycket när jag var liten. Så henne har jag väl mest kontakt med. Ibland åker jag dit upp och bor hos henne (vilket var länge sen sist iofs men ändå).. hon kommer även hit på besök ibland och det är jätte mysigt! Eftersom vi nästan aldrig ses.
När jag var yngre önskade jag att jag hade ett hel syskon, eller flera. Som bodde med mig och mamma. Men när jag tänker efter så var det nog skönt att vara själv.

Dag 10: Det här hade jag på mig idag.

Alltså i Fredags.
Nu har inte jag några bra bilder på mina kläder, men hade det här bla på mig:



Man ser inte alls men den omtalade klänningen i alla fall. Jens hade fixat mitt hår jätte fint men så fort vi gick ut så va det ju typ snöstorm. Och då blev håret, samt sminket helt förstört.


New years!

Uppdaterar om nyår och allt som hänt imorgon. Jag har legat i soffan hela dagen efter att Jens lämnat mig och nu ska jag äntligen sova! Puss <3

I can't help it.


RSS 2.0