Forever <3

This is the end of the sweet sugar candyman.



Mjo.. jag har märkt det and I hate it.

Ego me.


Fall.

Gud jag märker att jag är så jävla trött på kvällarna nu när jag har börjat träna. Jag går och lägger mig vid typ 10 tiden. Eller igår gjorde jag det i alla fall. Fast då hade jag iofs jobbat natt och gått upp typ vid 7 men i alla fall. Och idag är jag också super trött, fastän jag inte alls tränat. Och gick upp vid 10. Hmmm. Kan ju vara hösten som spökar också. Även om jag älskar den! ååå, ge mig riktig höst NU :)
pusss

Inspiration X1000000.


Är helt KÄR i den här bilden. Jag vet inte vem tjejen är men damn! brillorna, läppstiftet.. kläderna. ALLT! Jag brukar iofs inte gilla stickade tröjor (som denna alltså) men det e bara så fab på henne... JAG DÖR FAN.


Dying a bit.

hahahahah bruden e ju bara för mycket!!! XD

The suprise.


Idag var det dags för lilla överaskningen Jens hade planerat. Vi sågs vid st: eriksplan och gick på rörstrandsgatan en bit tills vi kom till värsta mysiga lilla afternoon tea fiket! åh jag älskart!

Jätte fint va det där inne!







Det va jätte mysigt där helt enkelt! dit måste jag igen.. snart snart!

Red leather.


Ända sedan jag såg Columbines mörkröda päls + röda skinnbyxor har jag varit rett fast. I need a pair too! Ett par svarta också. Jag kommer säkert se ut som en uppstoppad korv i det men aja... får jag väl träna 5 gånger i veckan istället XD.. Någon som vet nåt budget alternativ på skinnbrallor?
Föresten så hittade jag ett par jätte snygga röda "fin byxor" på Zara när jag var där med Aina för några veckor sen. De kostade 150 kr (!!!) på rea. Men såklart fanns det bara storlek S kvar... suck.
Ska kika in på Zara idag med Jens och hoppas att det är rea fortfarande!
Source: Lastnightstrash.

Tuesday.

Godmorgon!
Fyfan vad jag har sovit bra i natt, åh det var så skönt! Och jag vaknar upp med sjukt lite träningsverk.. det räknas nog inte ens. Så det är också skönt. Wooho. Idag ska jag ut på äventyr. Jens frågade igår om jag ville följa med på ett "ställe" men sen frågade jag "vadå, vad för ställe?".. men nä, det vägrade han att berätta. Det är en överaskning säger han! Allt jag vet är att vi ska ses på St: eriksplan. Hahaha, jag är sjukt nyfiken kan jag säga!
Nu ska jag äta lite frukost och sedan göra i ordning mig. Hörs! :) PUSS


Love it.


Grymt snygg tjej! bilden e snodd från Sannas blogg.
Glajjorna är to die for. Precis sånna runda jag vill ha. De rundaste jag har hittat kommer dock från chanel och jag vill inte punga ut 3/3500 för ett par brillor. Nä tack!


Förtjänt.

Nu har jag tränat asset av mig så nu ska jag ta ett skumbad! oh my god.. vad skönt det ska bli!

Lustigt.

Jag hör mamma från köket prata med en väninna i telefon "Ja, och Jens och jossan hade party i helgen. De dansade salsa. Jag tror hon dansade halvnaken!".... hahaha, tack du mamma tack!


How cute?


Laurens klänning är to die for! prickigt blir aldrig fel fan.

Och daamn va whitney passar bra i röda läppar! Fast vem gör inte typ? men jaja...


Jag dör.



hahahahahahah den här är ju bara så skrattretande dålig. Den som röstar på sverigedemokraterna är fan hjärndöd. Och då vet jag typ noll om politik.

Red ones.


Urtjusiga ballerinaas. Mina från H&M som kostade 129 kr eller var det var har hållt since forever. Dessa röda är väldigt fina tycker jag. Mer färg på skor!! :)


At least just kiss me!



Jag och Jens plåtade lite i Lördags igen. Jag lekte modell... as usual. Jens behöver ju faktiskt inte leka han är ju modell for real! Mer bilder kommer sen.. mohahahaha.

Leopard.




Som ni som känner mig vet, så älskar jag leopard mönstrat! Och när jag och Jens var inne på topshop i veckan så hittade jag den här kappan och blev helt kär! Och jag har letat efter den perfekta leopard jackan since forever, och köpt ett par.. jag har ju en nu som hänger i garderoben. Men jag  har fortfarande inte hittat den perfekta. Eller den här ovan är nästan perfekt. Nåväl, den får vara det. Den ska bli min! Den skulle ju bara vara så fin till mitt röda hår och röda läppar!
Synd bara att det ska vara så nedrans dyrt på topshop.. man blir ju ruinerad!

Lips.


Jag och Jens disskuterade de här bilderna i helgen och såhär vill jag att mina läppar ska se ut i höst! Röda läppar funkar ALLTID men jag vill prova glansiga, så sjukt snyggt. Och mörklila, nästan svart vill jag ha. Lite gotiskt, och ack så snyggt! Sorry för dålig bild. Tog kort på min tidning.


<3


Jag älskar mitt hår just nu!!!!! Speciellt efter att jens fönat det med rundborste. Måste skaffa en sån. Det blev sjukt fint!


Hej bloggen!

Ojojoj sorry åter igen! Har inte skrivit en rad här på två dagar, det är fan rekord! Men så går det när man har fullt upp. Har jobbat, varit med Jens, gått på klassåterträff, jobbat lite till.. och ja. Det har varit en toppen helg helt enkelt :D Nu ska jag uppdatera som fan! Belive it or not ;)
Puss

Friday I'm in love.

Jaha, då var det jobbdags dårå! Ska bli mysigt faktiskt. Man har ju ett bra jobb ;)
Ska gotta mig i massa gott idag också... mmmmmmmmmmmm. Hahahaha. Önskar att denna dag går fort bara cause I cant wait tills imorgon!! :)
puss


It's a nightmare.

Gud vad jag sov dåligt i natt. Jag la mig runt tolv men kan inte ha somnat förens 2 halv 3. Jag låg och tänkte på massa konstiga saker, vet inte om jag halvsov emellanåt men jag störde mig på att jag inte kunde somna i alla fall. För det kan jag fanimej alltid... väldigt konstigt. Så dagen har varit väldigt seg, blir nog en tidig kväll. Ska bli skönt :)


<3




Fick en regnjacka och ett par träningsbrallor av morsan i liten present idag. TACK!!! <3 Behövdes verkligen. Jag tränar ju annars i mjukisar och det är både klumpigt och för jävla varmt. Och regnjacka behövs verkligen på jobbet tex, skit väder har vi ju hela tiden så!!! tack igen mamma :)

OK.

Gick med i Ok/pappa - gruppen på facebook. Där skriver folk roliga historier om sms de fått från sina pappor. Läs bara det här:

Trodde att min pappa avancerade en gång, jag frågade om han kunde hämta mig och fick då svar "omg". Tyckte det hela var fantastiskt. Tills det visade sig att han menade "omgående"

"Hej det blev inte lika sent som väntat, kan du komma och hämta mig eller ska jag ta bussen?"
Pappa "Ok"..

Jag: kan du köpa mat och hämta mig från bussen? Suttit på den i sju timmar liksom.
Far: ok.
Jag: jag hungrar ihjäl ): ont överallt ):
Far: ok.
...Jag: tack..?
Far: ok?

skrev ett jättelångt med en massa info o skrev det sista, du behöver bara svara som du brukar ;) han svarade: ok, kram (bonustext). :D

Jag:" Vart är du?"
Svar: "Ok"..

hahhhahhahaa I die!

Fire red.



Nu är jag officiellt rödtott igen. Eller igen, för första gången på ett bra sätt. Jag gjorde det fan bättre än frisören. Och det var första gången jag färgade mitt hår själv...
Jag trodde inte jag skulle klara det för det är svårt att se där bak när man gör osv. Iofs vet jag inte om jag träffat exakt rätt där bak nu heller eftersom jag inte har ögon i nacken. Men jaja, resultatet blev asbra i alla fall och jag är as glad för det! Och tusen tack till Jens som hittade färgen på hyllan, och tusen tack till mig själv som vågade köpa den även om bruden på förpackningen hade jävligt morotsfärgat hår. Men det blev ju prima när jag färgade över min färg. Jag e SÅ nöjd! Love it <3 Önskar att det va längre bara. Då hade det varit PERFEKT. Pussss

Aj aj.

Fy fan vilken träningsverk jag har i magen!!! Men nu e jag ett snäpp närmre mitt sexpack, hahaahhaa.. eller inte.
Kallt som fan är det idag också så blir väl att gå ut i höstkläder. Iofs så klagar jag inte, bara mysigt!

Sorry.

Ojojo, här var det tomt! jag hade fullt upp igår. Först tränade jag och efter det hängde jag med Jens i stan hela dagen. Köpte bla hårfärg så nu är jag rödtott på riktigt!
Cant wait tills lördag för då ska jag och Jens klä ut oss mini (blev inget med Nathalies fest :(..) och sen ska jag på klassåterträff.. ska bli så jävla kul! Jag har inte sett de flesta av mina klasskamrater sen vi tog studenten! Så kärt återseende ska det bli. Men men, nu ska jag göra lite frulle! Puss


Goodnight.

Shit vad jag är trött! ändå sov jag hur länge som helst idag. Och jag hade nästan ingen träningsverk heller, lite i armarna och i röven bara.. hahahaha. Röven liksom! aja.. Imorn blir det träning igen och efter det ska jag hänga med Jens i stan. Ska INTE shoppa upp hela lönen som rullar in imorgon bara... haha
Puss och godnatt!

Silver brogues.




Jag kan inte sluta att tänka på silver skorna jag såg en tjej hade på tunnelbanan i våras. Fan, jag skulle gått fram och fråga vart hon köpte dem!


hahahahahaaha.



Idag kom det här på posten. Trodde att det var mitt körkortstillstånd men såklart inte! hahahahaha.. lite fel blev det visst när jag ansökte om mitt tillstånd ;)

Carl Henrik.



Hahahahaha jag dör. Fan va lillgammal killen e! hahaha


I got my love back!


Polarize my room.







Ni har nog märkt att jag älskar Polaroid effekt grejen på iphone. Heheh, jag är fast.


<3

"Danny you cant die, you cant die. You know why? cau'se you're going to be a father"
"You're going to be a daddy, I wasn't suppose to tell but. You're gonna be a father"
Danny: "No, you are"

asså jag grinaaaaaaaaaaaarrr.... shit. va hemskt

I want a lonsdale jacket!


kornblå.



Älskar färgen kornblå. Vill ha en kornblå kavaj, och fina kornblå pumps. Gosh, så fint! Eller en kornblå klänning! Okej, kornblått allt.. funkar!
Source: Sofis blogg

Lever jag?

Herrejösses. Jag åkte till stan idag en snabbis, hälsade på pappa på Dovas (hans jobb) sen så mötte jag upp Farah för ett friskispass. Friskis ligger ju rakt över gatan där. Och herre... vilket jävla mördarpass det var. Och vi var på "medel" jag vill inte ens veta vad "hög" då var. Men jag klarade det, wohoo.. credd till mig! ju mer jag går så kommer jag ju palla mer också ;) Nog om det, nu ska jag dö framför the city och senare ska jag ringa jens och planera lite grejer!! pusss :)

Pearl Harbor



Asså, jag finner inga ord. Jag är sjukt efter när det gäller filmer. Och jag vet inte varför jag inte sett denna film förut. Men nu har jag. Och herre.. asså jag har ALDRIG och jag menar ALDRIG gråtit till en film så jävla mycket som den här. Och oftast när jag kollar på en sorglig film rinner det oftast lite tårar men alltså, jag störtgrinar!!! Bara jag pratar/skriver om det nu så gör jag det också. Min tröja e söndergråten, jag sitter med en handduk!! Fy FAN vilken sorglig film. Men så himla bra. Lätt en av de bästa filmerna jag har sett måste jag säga. Usch jag mår jätte konstigt. Så mycket berör den.

I'm sorry guys.

Nu ska jag krypa till kojs. Har pratat med suz i telefonen idag som fick mig på bättre humör. Tack tack <3
Och förlåt för att bloggen har varit nå jävla, jag vet inte vad. Men min dag har inte varit den bästa. Tror jag vaknade på fel sida. Men imorgon blir det andra bullar!!! yay :D

!!



Jag känner mig som lillpojken på bilden!!


.

HE ATE MY HEART.

All I have to say.

I'm so over you!!

Still love these pictures.




?

Jag funderar på vad jag ska göra ikväll. Jag är ensam hemma så det är najs. Funderar på att sätta på en rulle. Innan ska jag väl försöka träffa A också som vi prata om.. man kanske ska höra av sig till pojken. We'll we'll, kommer väl skriva smaskiga detaljer sen om vad som hänt under kvällen! eller inte ;) hahahhaa..
aja, tjohej!

Najs.

Har varit ute i ca 45 minuter och nu ska jag hoppa in i duschen! Hörs sen. Ska verkligen komma på något intressant att skriva för en gångsskull. Men räkna inte med det för mycket!
puss


Sometimes I wonder why.

Blä. Bloggen är för jävla tråkig just nu. Jag känner mig tråkig. Det är en tråkig söndag. Usch. Vet inte varför jag är så negativ... antagligen hormonerna som spökar I guess. Jag har så mycket i mina tankar, mycket jag måste ta itu med så jag går på en promenad för att rensa skallen. Hoppas det hjälper. Annars vet jag inte vad jag gör.

ps. Ringa går gärna bra. Mer än gärna faktiskt

SHIT.

Jag DÖR! alla mina bilder och filmer från Egypten e borta. Jag fattar inte var de har tagig vägen. De finns inte på gamla datorn någonstans... paniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik.

??

"15 procent säger att deras sexliv har blivit bättre efter kronprinsessan Victoria och Daniels bröllop. Det anses bero på att kärlek smittar".. hahaha ett skämt eller?

Nytt.



Den här kameran fick jag idag av mamma. Det var morfars gamla. Den kom ut 1963 tror jag. Någon som vet något om den? ska köpa film och testa den tror jag :)

Snälla gud?


Intressesmurfarna hoppar.

Jag har skrivit en del på min poetiska blogg. Tycker det låter lika nördigt att skriva det varje gång. Men i alla fall. Tanken är att jag ska skriva en novell, dikt, whatever om dagen. Men ibland är man ju inte hemma osv så då kan det bli fler på en dag. Just so you know! Intressesmurfarna hoppar jag vet :D

Questions.

Du heter: Josefine Maria Svensson
Smeknamn: Jossan, Jooooooz (????), José :D haha
Låt som när du är ledsen sörjer till? beror på.
Beroende av: Maaat
Vad tror folk om dig? Ingen aning :O
Stämmer det? vet ej
Vad får du oftast komplimanger för? får fan inte kommentarer! eller? senast var för mitt hår iaf, att det e fin färg!
Brukar du skratta för dig själv? haha oja!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "Vi kanske kan ses imorgon?".. från A.
Var bor du? Stockholm 
Trivs du där? yes!
Har du haft sex idag? nej och åter nej
Hur svarar du i mobilen? Hallå.
Vem ringde du senast? Mamma
Vad sa den du senast pratade med i telefonen? Att jag satt på bussen hem
Antal timmar sömn inatt? oj, ca 9 kanske
Sov du ensam? nä med jens :)
Brukar du komma i tid? yeah!
Hur känner du dig nu? trött och mätt
Vanligaste färg på dina kläder? svart I guess, eller hmmm
Vad tycker du om fötter? tycker inget om dem
Vad saknar du? Materiellt - oj sjukt mycket! en chanel jumbo bag skulle inte sitta fel just nu. Kroppsligt - komma i form ba. Känsla - Passion.
Hade du en bra kväll igår? jaaa!
Favorit dryck på morgonen? Apelsin juice
När brukar du oftast gå och lägga dig? olika, runt 12 tror ja.
Är du blyg? beror helt på.
Sysslar du med någon idrott? nej inte direkt
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? oh yes!
Har du spytt offentligt? ja
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: knulla! :D
Är du nöjd med ditt liv? ja! :D
Är du bortskämd? hahaa lite, endast lite
Vad gör du i morgon? Vi får se :)
Vad är det värsta du vet? CANCER!!!
Har du bra vänner och äkta vänskap? ja verkligen!!
Vad är det finaste du fått? jag vet inte :O
En speciell dag du minns? Dagen då jag och jens åkte till London :D
Du samlar på? Skor, kläder... ah!
Vem ringer du när du är arg/ledsen? beror på vad jag är ledsen och arg över
När grät du senast? hmm, minns ej
Vad skulle du göra om du vann en miljon? rest och shoppat! nej! köpt en lägenhet i London, fast det har man väl inte råd med för en mille?
Vill du gifta dig? Jag tror de
Vill du ha barn? JA!
Är du musikalisk? HAHA nej.
Vad dricker du helst när du är törstig? vatten
Bor dina föräldrar tillsammans? nope
Har du någon gång gråtit dej till sömns? flera gånger
Biter du på naglarna? nä usch

En trevlig fredag.

Hemma från Jens nu. Vi hade det super mysigt som alltid! Och för en gångsskull kunde jag sova ordentligt utan att bli allergisk. Shit vad bra jag sov i natt, så skönt! hahaha.




Jens tupperade mitt hår (syns inte jätte bra på bilden kanske) så det blev mega volym. haha


Friday.

Nu ska jag bege mig hem till jens :) ska bli så trevligt! eller okej, jag ska inte åka förens om en halvtimma men i alla fall!
Hoppas ni får en trevlig fredagskväll :)
PUSS!

OH MY.

handledare på kursen ikväll (som förövrigt va arab ofc): "Vad gör man om ens kompis är jätte full och vill köra bil?"
Dennis: "Slår ner honom!".. hahahhaaahaha, jisses!

Trött så trött.

Jag ska kura ner mig i sängen nu och kika på första säsongen av The city (man fick två dvd:er igår på eventet!!).. så skönt att slippa glo på datorn. Haha
Imorgon ska jag till stan och hämta min iphone (jag vet att jag är prylnörd, säljer fortfarande min blackberry.. tror jag).. sen ska jag svänga förbi pappa på hans jobb. Och senare bär det av till Jens, det ska bli mysigt! :)
Vad ska ni göra imorgon kväll? :)
pusss!

Hejdå igen.

Handledarkurs nu då. TJIPP!

Hell's near.

Jaha, då var denna dagen avklarad (i alla fall på jobbet).. lite delade meningar om hur det gick kanske. Förutom EN sak, jag har blivit av med mitt ena jobb på särskolan med en pojke jag jobbat me på Tisdagar. TACK! ingen förvarning eller någonting, nej nej. Han har ny assistent då, punkt. Tack tack, återigen. När jag ringer upp min arbetsgivare för att skälla ut dem så svarar de inte. Idioter. Ska ringa och ringa tills de gör det.
SKIT! Även om det bara var en dag i veckan så blir det en del cash ändå. Så nu lär det väl dröja ännu längre tills jag får mitt körkort.
FITTA!!!

I DIE.


 Alla stod och poserade med Sofi så då tänkte jag att det måse jag fan också göra!
Sofi va skit trevlig. Jens skämtade om att hon skulle säga något om mitt halsband. Det gjorde hon också! wooh. Trevligt värre va ;)


Tired.

Jag vaknar vid kvart i sju och kan inte somna om. Nåväl.. klockan skulle ändå ringa vid halv 8. Det va lite skeptiskt igår när jag och Jens anlände till Sofis mode eventet. Men senare blev det hur kul som helst! Gratis alkohol, asså det va inte ett glas vin typ och sen var det bra, nej nej. De öste på i glasen hela tiden så ni kan ju tänka er hur det slutade med mig och jens! hahahaha, nej men allvarligt det var as kul. Ska posta en bild snart på en rolig grej! haha
puss

Today.

Snart ska man bege sig till stan och möta Aina och Farah. Och senare ska jag träffa Jens för att gå på Sofis mode eventet :) han hänger me iställe, aina va osäker!
Hörs senare ikväll! Puss

Också uppdaterat på:

http://latsaspoesi.blogg.se/


Uppdaterat på:

Outfitbloggen <----
så klick the länk!

Babbel.

Gah, vill shoppa gärnet av mig! Päls, dr martens (vita!!!), byxor, snygga ringar.. och gud vet vad!!
Men ekonomin tillåter inte, och kommer inte göra på ett tag. Det blir ju lite mindre kirr i kassan efter semester liksom :P Men men, jag klarar mig nog!


help!




Ska bakis dega i sängen nu. Kan inte bestämma mig vilken av dessa två filmer jag ska se, gah.. I-landsproblem på hög nivå!


Spider.

Vi har en skit stor spindel utanför vår dörr och den bara sitter där! den rör aldrig på sig. Aaaah panik!! usch va vidrigt

Ida sjöstedt.




Jag vill också ha så där fint hår och orange läppstift! åh gorgeous. Och för att inte tala om kläderna, I DIE.
Source: Emsedge

Meeting.

Har varit på möte och nu håller jag på att dö av hunger. Har inte ätit mycket alls idag. Så nu lagas det spinat soppa, och lite lax ska jag också laga. Mums!!
Senare ikväll ska jag kanske se på en bra film och rensa bland mina kläder på min klädhäst. Det är ingen ordning alls där just nu. Puss

Hit eller diss?



Denna måste jag börja använda mer. Så fort det blir lite kallare ute. Tycker det är så fint med rött occh guld. Syns inte direkt men det är guldknappar på den :)
Vad tycker ni?

Monki.



Tjusiga skor hittade vi på Monki igår.

I love big sunglasses and I can not lie.


The end.

Jag är så jävla ledsen att The hills och The city e slut forever.. aaah, vad ska jag nu titta på? Okej, Rachel zoe project finns fortfarande kvar (tacka gud för det!!) men ändå. Buhuhu



Yesterday.

Goodmorning!
Lite hangover har man idag ändå. Men fasiken vad roligt det var igår! Förutom att bussen var sen mot spånga så vi missade pendeltåget och fick vänta EN HALVTIMMA på nästa. Vilket gjorde att vi missade lite av modevisningarna. FAN. Men när vi väl var där och fick se lite så var det super kul. Vi drack massa vin (lite i smyg sådär, skulle vi göra det).. och sen bestämd vi oss för att ändå betala inträde och gå in. Vi gick till närmaste bankomat, tog ut cash, sprang tillbaka till F12 och gick in.. hahahaha. Köpte en öl för mina sista pengar och sen va kvällen slut ungefär!
Vaknar vid 7 idag för att gå på toa, och är typ fortfarande full.. hahahah.
Ohwell, nothing more to say! Puss

Panic.

Aina klickade på nå tangenter på min dator när hon skulle logga in på sin blogg så nu e allt mini... jag ser typ ingenting (Vilken sida jag än loggar in på)... hjäääälp!!

Todays.


Aina e den grymma fotografen ;)

Jag och Aina hängde i stan idag. Vi såg bla Lars Wallin, Elin Kling, Fashiontoast, och MASSA annat modefolk. hahahha, wooho! Nej men Fashiontoast va lite coolt att se faktiskt. Att hon åkt ända från Usa hit för modeveckan. Ohwell. Nu sitter jag och aina och dricker vin och ikväll blir det F12. Farah hänger också med, trevligt :) Puss


That's how it is.

If you keep your mouth shut I'll keep my mouth shut.

New.

Eftersom jag har fått en del nya läsare tänkte jag att ni kanske kunde berätta lite vilka ni är osv! Fast det händer ju aldrig.. kommentarsfältet ekar tomt ändå! men det skadar ju aldrig ;)
Så skriv skriv skriv! blir ju så nyfiken :)


Hallå.

Hjälp, statistiken ökar hemskt mycket.
Fast det är ju ganska trevligt ändå :)

Whats that?

"Jokkmokk, den lilla byn gud glömde" ... ord från syster. Som själv då bor i Jokkmokk. Hahahaha. Kul så kul.

C.R




Jag älskar Cassandra Rhodins illustrationer. Jag skulle vilja ha en fondvägg med någon sån här bild i vardagsrummet eller nåt när jag flyttar hemmifrån. How lovely?


Get your fat as up here.

Imorgon ska jag köpa gymkort. Det ska bli nice. Min gamla klasskamrat har börjat jobba som personlig tränare på friskis så jag ska se till att gå till henne. Så hon kan tvinga mig att köra hårt!! hahaha
Nä men allvarligt, I'm gonna get fit! No more donken. Som Tina sa "Iaf inte den här veckan".. ehehehehe.


Dying.


OMG. Älskar ringarna. Titta bara på ringen med ugglorna och dödskalle ringen. *DÖR*

Fashionweek.

Stockholm fashionweek startar ju nu på Måndag och Jens pratade om att han skulle se om det går att fixa in oss nånstans. Hoppas hoppas! Tänkte i alla fall svänga förbi F12 imorgon och se vad de har att erbjuda. Kameran åker självklart med!
Appropå kamera, skulle ju hämta mina foton idag hade jag tänkt. Men de har ju fortfarande stängt på söndagar. Så det får bli imorgon istället då jag och Aina ska till stan :)


Tack mami <3


Mamma och Dennis var på kryssning i fredags och hon kom hem med den här till mig. Den luktar så gott!

Såhär fint blev det.



Kanske dags att ta bort de fula stjärnorna i taket bara? hahaha. Men de är faktiskt mysiga att titta på när det är mörkt.

Att skriva.

Jag har blivit medlem på en sida som heter Poeter.se där man kan publicera sina texter och så. Och få kritik på dem osv. Jag har vart medlem i ca 10 minuter och lagt upp en text och redan fått mail om hur mycket de gillar det. Åh, så roligt! Detta kommer jag nog sitta med ett tag. Hahaha.
Även om det inte alltid kommer bli positiv kritik så är det ju alltid kul. Man lär sig liksom.

Crystal.

Jag har fått en kristallkrona av mormor. Inte den mest glamourösa och så men den är fin :) Och vi har satt upp den i mitt rum nu. Fasiken så fint det blev! Passar perfekt till stilen i mitt rum. Åh, ska slänga upp bilder på det så fort jag kommer hem. Stay tuned då!
Puss

Mr.

Gud jag fick precis ett sånt jävla lyckorus. Älskar den feelingen! Shit.
tack tack tack tack, du vet vem du är <3<3<3<3
och jag har nog världens bästa vänner förövrigt!

Eftersom..

...jag har glömt hela mitt konto på blogspot så har ni det här: http://latsaspoesi.blogg.se... och stryk: whatcomesoutofmymouth.blogspot.com
kände för att fortsätta skriva igen. Var ju hur länge sen som helst. Hoppas inte för mycket bara! Men jag ska försöka så gott jag kan. Puss

Lördag.

Ledsen för dålig uppdatering. Men Jessicka har ju varit hos mig och vi har haft det lika roligt som alltid! Nu sitter jag på jobbet. Jobbar hemma hos E ikväll så det är sjukt chill faktiskt! Kan knappt fatta att jag får pengar för detta ;) haha.
Så det blir film mys ikväll igen. Och imorgon när jag slutat ska jag hämta ut mina diana kort. Can't wait!
Nathalie har en sjukt rolig plan inför hennes födelsedag, en fet utgång ska det bli i alla fall. Jag som typ aldrig går ut. Men hon ska ha ett bra tema på hela grejen (något som jag gillar) så jag ser verkligen fram emot detta! Hon fyller år den 29:e. Längtar längtar!!


Friday 13th.

Todellooo bloggen! haha. Asså min dag, shit.. går inte ens att beskriva. Va lite kaotiskt på jobbet om vi säger så. Men nu är jag hemma och Jessicka är här. Vi har ätit tacos, hur gott som helst! Ikväll ska vi nog chilla framför en film skulle jag tro. Och flumma jävligt mycket som alltid, det är vi bäst på! haha.
Hoppas alla får en fin fredagskväll :) PUSS


Jag vet att jag lägger upp samma bilder om och om igen. Haha, kan inte rå för det ;)

Morn.

Är trött som ett jävla as. Jobbar till 16 eller 17 idag aswell och efter det ska jag åka direkt till Brommaplan och möta Jessicka som ska sova över hos mig ikväll. Underbart! Mamma och Dennis är borta också så bättre kan det inte bli :)
puss

Today's

Tjohej! Jävligt sjysst dag på jobbet idag. Åka till vällingby och käka lunch och sen chilla framför Mora träsk, vem klagar? inte jag iaf! hahaha.
Åkte upp till vällingby me Dennis nyss (ja morsans kille) och gick till synsam för att ta ett syn test. Hon bad mig komma tillbaks halv sex istället. Drop in var det ja, jag vet inte hur många som var före mig eftersom de inte hade tid förens om en och en halv timma. Men i alla fall. Bara att åka tillbaka dit snart! Ska hoppa in i duschen och sen hjälpa mamma med maten. Grillparty står på schemat ikväll, men gästerna är bara vi + en till. Men fan, trevligt kan man ha ändå! :)
Nåväl, nu dör jag eftersom det är så jääävla varmt. Så hörs senare!
puss


Nathalie gjorde mig som south park gubbe på jobbet härom veckan. Jag vet inte jag.. men lite likt är det väl! hahahaha.


Grrr.


Äntligen.

GODNATT!!!!!

Ny frisyr till mami.


Denna frisyr tycker jag mamma ska skaffa sig när hon ska till frisören nästa vecka. Hon höll med mig! kanske inte samma hårfärg men. Ska bli spännande att se resultatet sen ;)


What a day.

Jag är helt slut! Jobbade från 7.30 till 16.00 och efter det så åkte jag och Suz hem till mig och körde anden i glaset. Jävlarr säger jag bara. Oh my god!
Imorgon börjar jag dock kl 11 så det ska bli hur skönt som helst. Efter jobbet ska jag även till vällingby och ta syntest hos optikern, haha!
Körkortet är nära! eller inte ;) hahaha
puuuuss

Såååå true, och bra.

Hittade denna på en tjejs blogg:

"Två människor står framför dig. Du älskar båda så att det gör ont i varje del av kroppen. Allt dom gör är magiskt och du vet inte vad du hade gjort utan dessa två människor. Dom är allt för dig. Du tror att du är allt för dom också. Alla ord dom säger känns så äkta. Varje gång dom berättar något så är det sant. Varje gång dom försvarar sig så gör dom det för att dom är ärliga - Inte för att försvara sig själva och sina handlingar. Dom gör allt för dig. Allt dom vill är att du ska må bra. Sen gör det dig blind. Du vet varken ut eller in och du har ingen aning om att en av dessa människor kanske inte är så bra som du tror. Han älskar inte dig på det sättet. Han vill inte alltid ditt bästa och han umgås inte med dig för att han älskar dig. Han kanske njuter av ditt sällskap ibland men det är allt. Han vill inte göra dig lycklig föralltid utan gör hellre någon annan lycklig under en natt. Men det vet inte du om. För du är blind. Den andra personen som står framför dig är du också blind för. Du ser inte hur mycket han älskar dig - Att han dör för dig. Du är alldeles för upptagen för du springer efter den andra som egentligen bara gör allt för att springa ifrån dig. Han som gör allt för dig ser dig springa därifrån, igen, mot något som aldrig kommer att hålla i längden. Han ser din ryggtavla bli mindre och mindre och han undrar varför du inte fattar. Han gör ju allt för dig? Men du är blind. Du har fastnat med blicken och kan inte vända dig om. Du kan inte vända dig om att se att han står där med hjärtat i sina händer. Det slår svagare och svagare och allt han behöver är dig. Du kan höra hjärtslagen men du bryr dig inte för du tror att du vill ha något annat. Något som känns mer nervkittlande men som egenligen bara går dig på nerverna. Sen slutar hans hjärta att slå för dig. Han slutar att leva för dig för du är inte värd det. Du är inte värd den kärleken för du tar aldrig emot den. Du skrattar den i ansiktet och frågar om det är ett skämt. Han inser att du är ett skämt som är så fruktansvärt blind. Han skrattar åt ditt tunnelseende. Du hör tystnaden och återfår synen. Du vänder dig om. Du känner smärtan som hålet efter honom lämnar kvar. Det enda du ser är ryggtalan på killen som gjorde allt för dig - Nu går han ifrån dig. Det är nu du börjar springa efter honom - Efter något mer. Men du vet att det är försent och att du valt fel.. Igen."

Viola Enarsson 2010-08-09

Speachless.

Hjälp. Det är så mycket jag vill skriva. Så mycket jag vill få ur mig. Men jag känner att bloggen inte är rätt plats för det ändå, det blir bara massa svammel. Och ingen kommer fatta någonting, eftersom det är såpass privata saker. Även fast min blogg är ganska privat ändå. Jag brukar ju inte bry mig, varför bryr jag mig nu?
Nåväl, jag är så sugen på att börja plugga i London. Jag skrev om den där skolan i våras som jag fick lust att börja på. Men jag vet inte, beslutsångest är nog bara förnamnet. Men fan vad coolt det skulle vara!
Iofs hade jag och Jens planer på att flytta till Paris ett tag nästa år, och sen bo i London ett slag också! Men jag vet inte alls hur det blir. Jens kanske ska plugga i Brighton också så..
Men jag hoppas, London SKA jag bo i, i alla fall ett slag.
Först måste jag sattsa på körkortet iofs. Shit, detta är verkligen for real. Vad har jag gett mig in på? hahaha.
Kan ni se mig ute på vägarna? Nej, det kan inte jag heller!!


Älskar allt med bilden!


Älskar bilden.


Tuesday.

Idag har jag städat, glott på tv, glott ännu mer på tv. Och nu ska jag läsa Elsas Mode.. vill fan läsa klart den nu. Jag vaknade halv tolv idag, så jag undrar om jag kommer i tid i säng ikväll. Med tanke på att klockan ringer sisådär kvart över sex/halv sju imorgon. Skulle inte tro det... lär nog bli svårt att somna va.

Låter bilderna tala för sig själva.










Blir aldrig besviken på H&M


Lite grejer jag beställde härom veckan och paketet kom idag. Har precis varit och hämtat det! :)
Påslakanset, ett kuddfodral till en liten kudde, små handdukar (perfekt å ha sen när man flyttar hemmifrån också).. och en fin hatt!

Still amazing.


<3

I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me
and you'll never go
Stop breathing if
I don't see you anymore

Trosa.

Trosa va wonderful. Som vanligt. Jens va lite skeptisk i början ba men det lät ja inte påverka mig :D haha nej men det va mysigt vi strosade runt där och sen åt vi midddag på en mysig restaurang. Revbenjsspjäll. Asså OH MY GOD! så gott. Bilder kommer så fort jag orkar! :) puss på er

Övningsköra.



Eftersom jag snart ska övningsköra med Dennis så vägrar han låta mig träna på dragläge på hans bil så vi ska träna på en annan bil han har hemma hos sig, dvs denna ovan. Hahahaha. Jag sa till honom att eftersom vissa föräldrar brukar säga till sina barn att om de inte röker så betalar de körkortet och det, så sa jag att jag kan ju alltid få den här bilen som min första bil i present om jag lyckas med detta. Det sa jag iofs INNAN jag såg en bild på skrothögen.. hahahaaaha. Men den får väl duga i värsta fall!

Trosa.

Tjohej!
Jag och Jens ska åka till Trosa idag. Haha. Jag var där förra året med morsan och dennis och det var så himla mysigt där. Vi åt middag och senare åt vi glass på en liten glassbar, skit gott! De hade typ tusentals smaker. Mums. Så jag hörde med Jens om han ville åka med dit nån dag i sommar och ja, today blir det!
Vi ska mötas upp i Danderyd och sen ska vi åka med biggans bil dit (som jens givetvis kör) hahaha..
Det ska bli så kul! Tar med mig kameran och postar lite fina bilder senare idag! Puss

Bilder från i Fredags.


Andreas och Tomas!

Här är det bästa stället att hänga på, hahahaa

Öla!

YEEEAH


wooah


Petter kom förbi :)

Wierd snubbe.

Nathalie kom över och drack vatten ;D

Jag vettefan vad vi sysslar me.. hahaha

hahahaha what the hell?

Påväg hem

3 polaroids.




Bilder tagna med ainas Iphone!


hahahahhaa.


Sunday.

Åh gud jag är så jävla trött. Jag kom hem vid 5 efter ett 24 timmars arbetspass. Iofs får jag ju sova på jobbet och jag sov väldigt bra i natt så jag ska inte klaga så mycket. Men man blir ju slut ändå. Så det var jävligt skönt att komma hem kan jag säga. Ikväll ska jag krypa upp i soffan framför en film, mys! :)
Imorgon får vi se vad som händer. Puss


Fatbooth


hahahahahahaah I die! ser ni skägget??


.


"I do not like when one speaks of the Chanel fashion. Chanel is

above all a style. Fashion passes, style remains."

Gabrielle Chanel


Omg!

Pratar med Mido, han var med om en olycka igår! Bussen han satt på krocka med en lastbil, som tur var skadade han "bara" benet.. vill inte ens tänka på vad som kunde ha hänt!!! OMG!!!!!!! Busschauffören dog... :(
shit, helvete.
Hashofoh tany <3

Kareoke.

Låtarna jag och aina sjöng igår:
1. Backstreet boys - Get down
2. Beatles - I want to hold your hand
3. Red hot chili peppers - Californication

hahaha en salig blandning där! Som kareoke snubben sa "Nyss sjöng ni backstreet boys och nu väljer ni beatles!" hahaha.. men kul var det. Speciellt på californication då folk började jubla och sjunga me. hhahahhaa. sjukt kul!

Drunken lullabies.


Detta var det mamma sydde till mig. Åh, e fantastiskt nöjd. Mitt nya älsklingplagg tror jag. Så jävla bekvämt! Ursäkta fylle posen. hahaha. Puss på er!


At work.

Ikväll har jag: sprungit ute i ösregnet.. (verkligen verkligen ÖS regn, det värsta jag har sett på länge).. tittat på bamse, ätit mig sjukt mätt på grönsaker och dipp (vilket typ är det godaste som finns!).. och nu dör jag av trötthet tror jag. Lär väl glo på skärmen ett tag till sen blir det sängen. Åh vad skönt det ska bli! även om det inte är på hemma plan.

Wtf.

Jag fick lov att ta bort inlägget där nere me bilden på mig och Aina eftersom hon inte tyckte om den. Vilken bild jag än lägger upp på henne e hon onöjd me den ungen! ska nog sluta ta kort på dig nu aina ;)
se det som ett hot! ;D


Mr X.

Att bli flyttat från min "Andra kontakter".. (som visserligen inte ens e en grupp på msn).. två snepp högre upp, högre rankat, till en bättre grupp där man faktiskt ÄR någon speciell..är faktiskt en stor grej.
JA!

R.I.P

R.I.P Sven-olof!!!! han dog igår kl 22:20 :( FYFAN FÖR CANCER!!!!
Men men, kanske var det bättre såhär. Han har varit sjuk i 4 år. Nu slipper han i alla fall lida mer :(

Oh la la.


Idag vaknar man upp såhär fräsch. Med gårdagens smink på!
Men spela roll, det var så jävla roligt igår!!! så jag orkar liksom inte bry mig ;)


<3

2 veckor sen ylvas fest och jag är fortfarande i himelen!


Woooh.

Jaha, så har man bokat handledarkurs då. Ett liiiitet steg närmare körkort.. hahahha, undra hur detta kommer sluta. HAHAA

Still!!


Svammel.

Jag vet att det aldrig kommer bli som jag en gång velat, men det gör inte så mycket längre. Jag orkar jag inte ens försöka med nåt anymore. Men fan vad bra det känns ändå!!

Skämtar hon?

Läser en gammal skolkamrats blogg, hon skriver att hon ska börja plugga matte E redan nu inför skolstarten. Hon satsar på alla MVG eftersom hon får 5000 kr för varje MVG. 5000 kr?! det kan ju inte vara sant :S...
eller whatever, hennes morsa är väl gjord av pengar :O

Stripes.



Tyget jag köpte häromdagen. Mamma håller på att sy en grej till mig (eftersom att jag inte kan sy själv).. jag och symaskiner går INTE bra ihop.. som ni vet. Jag önskade dock att vi fungerade bra tillsammans :( fan vad jag skulle sy. Jaja. Slänger upp en bild sen när det e klart! Puss


Man tackar ja.

"nej men ärligt talat är du jävligt snygg, det är allt jag kan säga :P"
hmmm, wierd att höra en bekant säga så.. eller? kanske inte. Hahahaha


Why does shit exists?

Det är så hemskt. Mamma och dennis har två gemensamma vänner. Gunbritt och sven-olof. Sven-olof e döende :( han har haft cancer i 4 år och nu ligger han på sjukhus. Läkarna säger att han kommer att dö vilken dag som helst. Han är 65 år. 65 år!!!! och vad fan är cancer för jävla skit?!!?!?! varför ska det ens finnas. Så jävla absurt. Typ alla jag känner som har förlorat någon, de har dött i cancer. Cancer cancer cancer. TVÅ tjejer i min glass förlorade sina mammor i cancer. Vart fan är världen påväg?! blir så upprörd :( åh..
Sven-olof var ingen jag kände så, men ack vilken trevlig och fin människa <3

Has to be mine, soon soon.


-

jag vet inte vad jag ska tro eller vad jag ska göra.

Playing with my ugly hat.


Off to work!


Celine.


Celine pre fall 2010.

Fina du.


Tack för kortet! det sitter fint i fönstret nu :D

Vaknar av ett sms..

..från pappa kl 09:46: "pip pip"... hahhahaa wtf?? jaja.. jag tackar ja! eller.. eh
Pappa kan i alla fall mer om sms än vad mamma kan, hon kan knappt öppna ett hon fått. Första smset jag fick från pappa för några år sen var "glad pask".. hahahaa.. så han kan väl inte nån hög nivå på smsande kankse. Men i alla fall något!

Inspo.





Source: Jak & Jil, The style scout


Allt och inget.

Gud vad trött jag är. Känns som om jag gick upp hur tidigt som helst idag. Iofs, jag gick upp halv 8. Men aa. Blir nog en tidig kväll ikväll då! Imorgon ska jag jobba natt igen, och på lördag också. Men på fredag blir det festligheter på råcksta krog. Wooh, länge sen nu! haha. Puss

Town.


Åka lite tåg!

Prova tjusiga skor på second hand!

Jag hittade ingenting jag var ute efter idag. Min vanliga tur (eller iofs tur för plånboken).. köpte dock ett skit snyggt tyg! slänger upp en bild på det sen också :) Puss


hahaha.

Det bästa sättet att komma över någon är att komma under en annan.

A+K


Två tjejer som inspirerar mig fruktansvärt mycket. Titta bara så fina! och snälla!! visserligen har jag träffat dem alldeles för få gånger (via Jens).. men ändå! Gah, inga ord kan nog beskriva...

Nr 2.


Hatt 2 jag dör för. Men det kanske jag redan har sagt.

I need that hat.


Denna hatt är perfektion. Precis en sån här hatt vill jag ha, jag SKA hitta den idag! och den FÅR inte kosta skjortan :(
Sen vill jag ju ha en "vanlig" hatt.. herrhat, en liten också.. men ska kika på denna först.
source: columbines blogg (as usual)

Helvete.

Jag vaknar idag, lämnar E på skolan och drar vidare till vällingby. Kommer prick 9.00 till ungdomsmottagningen. Det är två stycken där. Yes, tänkte jag.. jag är 3:a (de tar in fyra varje dag under semester tider).. det kommer in en kille senare, han frågar vart informationen ligger. Ingen av oss vet. Tjejen brevid mig säger "är du här för drop in? i sånna fall är det redan fullt. Man måste vara här redan kl 8 om man ska få plats"..
aaaaaaaaaaaaaah. jag pallar inte! jag stack på en gång. Jag ska ringa på telefon tiden (om de inte har upptaget i en hel jävla timma som de hade sist :S) och be dem att fan skicka recept grejen till apoteket! svårare än så kan det inte vara. Och om de inte gör det så bajsar jag på dem!

Hej då.

Jag är så jävla trött på din ignorans!!!!!
nu sticker jag till jobbet. Våga inte höra av dig.
Bloggar imorn igen, nattjobb ni vet.

humörsvägningar? jag?

L.G


Älskar den här bilden. Speciellt hårfärgen och färgen på nagellacket tillsammans. Urtjusigt!
Source: stylebykling

Hahaha.

Detta skrev en snubbe till mig idag: "det fans ett band förut som hette "klart grabben ska ha en husvagn"
o sen ett till.. de hette "gå o ställ dig under långtradaren där borta" :P.."

Stativ.


Detta köpte jag i Söndags! Woho :)


Dress for sucess




Fan! bilderna är så dåliga. Klänningen e så jävla snyggare i verkligheten. Den sög in allt fett också! oh la la.. hahaha. Tung som fan va den pga alla paljetter och krimskrams..
 Nej men allvarligt, den va så jag.. :( men nä.

I was in sequin heaven today.

Är helt sluuuuuut! Kvällen hos Jens igår var super trevlig och idag har vi strosat runt på stan ett tag. Jag hittade världens finaste klänning på Beyond retro, den satt som en smäck, MEN.. dragkedjan gick inte igen. TACK GUD!!!!! fan asså.. jag blev jävligt deppig efter det. Ja, på riktigt.
Bilder på klänningen kommer senare. Var självklart tvungen att fota. Jens lovade dock att hjälpa mig å sy en likadan. Så jag behöver inte vara deppig för alltid! :D haha. Puss

Nice evening.

Jag ska laga i ordning lite middag, klä på mig och åka hem till Jens ikväll :) Han kommer och hämtar mig, hur najs? Jag klagar inte i alla fall! Febern är över nu så nu blir det paaarty! hahaha.
Blir nog ingen mer uppdatering ikväll då, det går ju ändå inte att ladda upp bilder. Suck! Men imorgon babes! PUSS

Cp.

Vad fan går det inte att ladda upp bilder för?!

Habeyto ameli ayh?

Nu har jag tittat igenom hans bilder på facebook minst hundra gånger. Jag har träffat honom en gång men jag SKA träffa honom igen. Inget kan stoppa mig!

well well.

Okay Swedish it is! skriver jag på engelska ;) hmmm

Feelin better today.

So I'm going out for some shopping ;) Ohwell.. I'm gonna shop 1 thing. But it's a really good thing! :D KISS

RSS 2.0