Päls



Min pälskrage har kommit. Den är jätte mysig. Och värmer bra :) Inte så ljus som på bilden dock. Mamma fick stå modell ;) Hon är inte den bästa på att ta kort om vi säger så.. hahaa


Hihi.

Jag och Laura kommer inte iväg till Egypten det datumet vi tänkt. Vi tänkte åka nästa helg, vi hittade ett as najs erbjudande. Men men, det blir en annan gång snart hoppas jag. Kanske i december!
Jens var så gullig när jag sa att jag va deppig över detta, han ba: "Men då kan du umgås med mig!!" .. haha :D
Inte helt fel det heller ju :D
Även om en vecka i solen vore jääävligt skönt!

Friday.

Woooh, full rulle hela dagen! jag gick upp kl 9, åt frulle, for till vällingby en snabbis. Och sen direkt in till stan för att köpa knappar som jens ska klä. Sen hem till Jens, var ändå inte hemma där förens kl 14. Paniiiik litegrann. Hjälpte honom mini mini med att nåla och klippa ut delar till klänningen (typ allt jag kan när det gäller "syande").. Jens overlock maskin va lite kajko ett tag så Jens försökte fixa den.. tog typ en timma. Och sen var kl typ sju och jag var tvungen att bege mig hem (för att komma hem någon gång i år).. jag hann inte ens vänta lite och prova klänningen. Men men, vi hoppas att jag kommer i den! Va mys att vara hos Jens, även om det blev en väldigt snabb visit. Men vi ses ju imorgon igen :)
Ikväll var tanken att jag skulle duscha, måla naglarna, plocka löv utifrån.. men jag har bara lyckats med att måla naglarna. Jag orkar verkligen inte duscha just nu. Är helt slut. Det får bli det första jag gör imorgon bitti istället.
Samt plocka löv och det. Men men, hoppas alla har en trevlig fredagskväll. Jag längtar sjukt mycket tills imorn!!!!


En gammal bild från inspo-mappen.

Det närmar sig..

Jag är död as usual efter torsdagar. Nu har iaf denna dagen passerat förbi, dvs en dag närmare halloween! Imorgon ska jag fixa det sista, åka till Jens och prova klänningen.. se så att allt passar och så. Måste köpa knappar på ohlssons innan jag åker också, glömde det i veckan. Helvete!!
Sen ska jag hem och ta en riktig chillkväll. Och på lördag smäller det!!!
Jessicka, Jossan och Amanda kommer earlier till mig. Hoppas Jens gör det också, det behövs! Puss



Bild från igår!



<3

Drömmer mig bort till Weekday jackan + röda skinnbrallor och mina (SNART) ysl pumps. AH, mumma!!

Hemskt.

Idag lunchade jag och aina som sagt på dovas (hos pappa yeah).. först mådde jag ganska dåligt för jag mötte pappas polare som fått cancer. Jag var tidig så jag gick in själv till dovas och så ser jag en man som säger hej till mig. Jag tänker "gud vad jag känner igen honom" och svarar hej tillbaka. Sen kom jag på att det var Kurre, pappas polare. Helvete vad han har förändrats! Han var så himla uppsvullen (som man blir av kortison) och asså.. ja det var helt sjukt bara. Så jävla obehagligt.
Aina kom sen så då blev det lite bättre. Vi käkade och sen drog vi till stan och köpte grejer till Halloween. Vi gick till beyond retro också och jävlar vad snygga pälsar de hade där!! de kliade massor i fingrarna.


Bilden tog jag igår när jag och mamma fikade. Mums

Skit snygg jacka från Weekday. DOG.


Hejsvejs!

Nu ska jag iväg till stan och träffa Aina. Först ska vi käka lunch på dovas och sen ska vi shoppa lite inför halloween :) AWESOME! Puss


YES!!



Har äntligen hittat ett par silver brogues. Som finns tillgängliga att beställa. Haleluja moment faktiskt!

Åh.



Jag VILL ha den här hårfärgen. Jag såg en tjej igår på spelningen som hade vitt vitt vitt hår, nästan mot det här gråa/silver hållet. Självklart hade hon långt hår. Asså det var så fint. Och inte slitet utan alldeles perfekt. Åh. Men om jag skulle göra mitt hår sådär skulle det dö på kuppen och trilla av. Men man kan ju alltid drömma, eller? Kanske ska snacka med Jossan på Bobbys ändå, men jag vet redan hennes svar.... det kommer vara omöjligt :P :(
Jag vet iofs att jag tycker det är as snyggt med vitt hår men sen när jag gör det på mig själv (okej jag har aldrig blivit riktigt riktigt platina.. men nästan) så tycker jag inte riktigt att det passar på mig. Fastän alla andra säger att jag passar i vilken hårfärg som helst typ.


Smygtitt.


Tuesday.

Idag var jag först på ungdomsmottagningen. Fick träffa en annan barnmorska, hon var så jävla skön! Henne ska jag gå till varje gång. Sen så var jag hos doktorn och tog blodprov. Hade väldig ångest innan efter allt som hände på cypern när jag blev sjuk och de stack mig bokstavligen överallt så jag såg alldeles misshandlad ut sen. Men idag gick det bra, hon var bara tvungen att sticka mig en gång. Och smärtan jag mindes från cypern var ju inte alls densamma. Nu gjorde det inte ens ont. Men som sagt, på cypern stack de ju mig överallt och flera gånger på samma ställe.. inte undra på att man hade skit ont.
Efter besöket hos doktorn unnade jag mig lite shopping.. höhö. En klänning från H&M och ett stort halsband. Älskar stora halsband! Bild kommer ev senare. Ska laga middag nu och sen blir det jobb till kl 8. Hörs :)

Igår.

Gud vilken trevlig kväll det var igår! Var på Septic remains spelning på Kolingsborg vid slussen. Aina, kurre och Farah var också där. Det var jätte kul! Jag fick träffa Love som jag inte har träffat på jag vet inte hur länge.... underbart!






Monday.

Tjabba tjena hallå (vi säger så)... hahaha, va tvungen. Jag har kommit hem från jobbet nu, eller för ca en timme sen för att vara exakt. Fick ett samtal från ungdomsmottagningen idag och de sa att barnmorskan jag skulle träffa idag är sjuk, suprise?! INTE direkt. Fan vad sur jag blev. Det är alltid så på ungdomsmottagningen (iaf den i vällingby).. skit. Men jag fick en ny tid imorgon igen. Trodde det skulle ta typ en månad... så det e chill.
Lika bra kanske för idag ska jag även till arbetsförnedringen så om jag hade gått både dit och till Um hade jag nog dött på kuppen. Fasiken alltså.
Nu ska jag titta klart på This is England som jag började med igår, älskar den filmen!! puss

Yeah.



Denna pälskrage vann jag på tradera igår. Jag är bäst på att vinna på tradera! mohahaha. Hoppas den kommer hem till mig snart. Jag får inte nog av päls!!


Snart dags då.




Okej, ett litet tag kvar. Jag älskar kläderna jag ser fan. Och brillorna blir nog mina!! De ser as coola ut. Men ska se hur dem ser ut i verkligheten ofc.


Mr rabbit.



Bästa presenten jag fått någonsin... hahahaha XD fick den av jens .. haha ;)


2 klänningar från asos som jag älskar.




Den första SKA bli min :)

Lyssnar på detta och myser.

Wanda Jackson – Let’s Have A Party (Digitally Remastered)

JA klicka på länken!

Finally.

HEMMA!!!! så jävla skönt!!!
När bloggade jag senast typ? haha. Just det.. torsdag morgon om jag minns rätt. Jag jobbade hela dagen i torsdags, kom hem vid 19, bytte om snabbt som fan och åkte sedan mot täby och till överaskningsfesten hos Laura som jens fixat. Det var jätte mysigt! Åkte sedan hem till Jens.. och hahahahaha är det enda jag kan beskriva natten med! Asså jag skrattade så jag grät typ. Så roligt hade vi!
I fredags vaknade jag lite tidigare än jens, men han låg och sussa så sött.. Jag kände paniken för jag skulle snart åka vidare till jobbet så jag väckte honom. Hatar att väcka folk!! vet inte varför. haha.. Nåväl, hade knappt någon matlust men fick i mig lite bröd innan jag drog till bussen. Jobbade från kl 15 till kl 18 idag.. PUH säger jag bara. Såå skönt att vara hemma. Imorgon blir det jobb igen men med en natt hemma emellan så känns det jätte bra :)
Bjuder på en liten ego bild från i torsdags:


Invigde klänningen från H&M. Älskar den! fast den tappar paljetter hela tiden :( hehe
puss!


2 snygga personer innan jag drar till jobbet.




Skulle inte banga på Elvis asså.


New.



*

2 nya ting. Klänningen beställde jag från H&M and I like alot :) Ska invigas så fort det blir partaj! Och eftersom jag älskar leopard så var iphone-skalet ett ganska självklart köp. Love it!


Onsdag.

Åh jag är helt slut. Jag är inte van att gå upp tidigt varje dag i veckan.. hahaha. När jag kom hem från kursen lagade jag mat, diskade, städade lite. Tillslut blev jag helt slut så jag tog ett bad. FAN vad skönt det var. Höll på att somna! Älskar att bada. Släck ner, tänd massa ljus och det blir underbart! Mer underbart med nån fin person med en iofs men ändå :) Imorgon står jobb på schemat, så ingen sovmorgon då heller. På kvällen imorgon ska jag göra något roligt, men mer om det sen! Och i helgen är det jobb. Mycket att stå i! Men jag älskar pengar så det är det värt :D Puss


FITTOR!

FAAAN vad jag blir trött på piss arbetsförmedlingen!! Jag var där och anmälde mig till ALFA kassan, eftersom jag inte jobbar så mycket. Ja, skit bra med det wohooo. Sen så hade jag visst möte i måndags med min handläggare kom jag på den veckan (samma dag som jag och pappa var på arbetsFÖRNEDRINGEN) dvs typ 2 veckor sen. Jag mailar min handläggare samma kväll och säger att jag har fått förhinder för att jag ska på kurs den dagen, och undrar om jag kan få en ny tid. Inget svar. Aja tänker jag.. ska ändå dit snart igen. Och de säger ju att om man råkar få förhinder (om man får extra jobb tex så är det ju klart att man ska jobba) och då är det bara att maila eller att ringa och säga att man inte kan komma. MEN: ändå får jag hem ett jävla papper idag från idioterna där de säger att de har tagit bort mig från jävla alfa kassan! Orsak: du kom inte till bokat handlingsplansmöte. MEN JAG MAILADE JU FÖR FAN OCH SA ATT JAG FÅTT FÖRHINDER!!!!!!!! för två veckor sen tom. Jävla idioter!! nä nu måste jag gå tillbaka dit och skälla på dem och ÅTERIGEN anmäla mig till den där jävla alfa kassan. Fan vad trött jag blir. Usch är så jävla irriterad just nu

Woah.

Tjoho! shit vad jag är trött nu asså. Har varit det hela dagen. Åkte och träffade Jens i stan efter kursen (och Frida.. som förvrigt är världens snällaste och gulligaste).. sen drog Frida hem och jag och Jens drog till Dovas och drack några bärs. Jag blev full på typ 3 hahahaha.. Pinsamt. E typ fortfarande full. Hahahaha.. kanske läggdags snart då med tanke på kursen imorgn? fan orkar inge mer. Även om det är intressant. Så tidigt!! gah
Nä men skit trevlig kväll iaf :) <3 Hörs!!

Vogue Turkey.



Nästa klänning Jens ska få sy till mig blir nog en röd. I need a röd klänning. Så jävla hett.
Älskar bilden förövrigt.

Habibi ya nour el ain <3


Cacharel.



Älskar bilden. För att inte tala om solglasögonen. Ah, jag älskar rosa! Inte rosa nyansen på tjejen åt höger så mycket men de andra.


Haha.

Föresten, kameran är hittad! Mamma hittade den i skåpet ovanför kylskåpet. Hmmm.. dennis brukar alltid gömma mina saker så vi ringde till honom och fråga. Men nä, han har inte gömt den där säger han. Men det e ju bara lögn.. den kan ju inte flyga dit direkt ;)

Damn.



Perfekta höst-mys tröjan. Från H&M. Det kliar i fingrarna nu. Men har lite shopping förbud, nu är det halloween som gäller först och främst! Sen får vi se. Puss


Did you say ghosts?

Min systemkamera är spårlöst försvunnen. Den ända platsen jag har haft den på: mitt rum. Great!

Today in pics.




Håret blev typ kastanjebrunt, men det skimmrar rött. Suck. Aja, hela håret (men framförallt utväxten) e fräsh nu  i alla fall (även om utväxten ser ut att synas som fan på bilden).. Och färgen är ju inte ful alls egentligen. Men jag vill vara riktigt rödhårig :(.. aja... ska inte röra det på ett tag nu. Som jag alltid säger. Lent och skönt är det i alla fall :)

I <3 FALL.


This week.

Imorgon, på tisdag och på onsdag så ska jag, Tina och Nathalie på en kurs om autism. Ska bli jätte spännande! MEN, det är kl 9 till 16 i TÄBY av alla ställen. Men Nathalie är så sjysst så hon ska tydligen ta bilen så hon kommer och hämtar mig imorgonbitti :) Hjälper självklart till med bensin pengar. Allt för att slippa åka kommunalt så tidigt på morgonen!! hahaha. Nä men skit najs fan. Synd bara att jag måste sussa snart .. jag är inte trött någonstans. Men om jag inte gör det så kommer jag vara hur trött som helst imorgon istället. Ja ja, babbel babbel. See ya!


<3

Känner mig hög på livet just nu och vill gråta glädjetårar.

Skumt.

Tänk va lika man kan tänka ibland. Jag och pappa tänker skit lika. När vi är i London e det helt sjukt. Han kan säga någonting som jag precis i den stunden stod och tänkte på och sen säger jag "Fan jag skulle precis säga det!!".. Jag och Jens är ganska lika också. Ringde honom igår och han ba "jag skulle precis ringa dig, eller mobilen ligger på laddning och det är 98 %.. när den va på 100 skulle jag ringa".. liksom hallå! vad är oddsen?
Lite creepy ibland sådär.

Jisses.



I die!!! vad snygga skor. Och halsbandet med. Såklart är det Columbine som införskaffat sig dessa grejer.


Exorcisten.



Alla som känner mig vet att jag älskar skräckfilmer. Och det krävs ganska mycket för att skrämma mig. Eller kanske inte.. jag gillar att bli skrämd om vi säger så. Men när filmen är slut sen är det inte lika kul. Aja. Alla jag känner säger typ "Men gud exorcisten är inte läskig".. men asså... jag DÖR. Jag tycker den är skit vidrig! Ändå måste jag tvinga mig själv att titta på den (typ idag). Vad är felet på mig?! Visst, vissa saker i filmen är väldigt fula också men när hon sitter i sängen och snurrar på huvudet... nä då kan jag inte ens titta. Usch.. obehaglig är det exakta ordet för filmen.


HAHA

hahahahaah garvar ihjäl mig åt facebook just nu XD cp grej

Sådär.

Det blev en intensiv toning i alla fall. Vågar inte köra färgning för jag e rädd att mitt hår kommer gå av när som helst. Även om det känns jätte lent och fint just nu. Känns som att toning är lite skonsammare, men vad vet jag ;) Hittade den perfekta färgen i alla fall (ja jag har kollat på hårtesterna också).. man ska aldrig lita på bilden på förpackningen!


Fasiken.




Två fina saker jag är väldigt nära på att beställa från topshop....

Red-head.

Ibland får jag bara sån lust att färga mitt hår i min vanliga färg, dvs typ råttfärgat. Men jag hatar färgen och vill inte ha det så :( även fast jag inte har haft så på över 10 år... hahaha.. Men det skulle vara skönt att slippa färga utväxten hela tiden osv osv. Och den röda färgen vill ju aldrig fästa på mitt hår. Det sitter i typ en månad och sen rinner det ut och blir brunt igen med lite rött i. Mitt hår kanske är för slitet för att färgas? FAN. Jag vill vara rödhårig!!!!
Och jag vill vara riktigt rödhårig, alltså som riktiga rödhåriga. Sån färg. Inte knallrött. Jag vill jag vill!

såhär rött ska det vara!


Oh god.



Hittade den här snygga bilden på datorn precis. Vettefan vart jag hittat den någonstans. Älskar allt med bilden dock, exakt allt!!!! är det inte Miu Miu skorna jag ser? I guess so yeah.

Hey.

Ikväll har jag bakat äppelpaj och tittat på Sweeney Todd (det var hundra år sen jag såg den sist).. så bra! Jag fattar inte hur jag kunde smälla i mig äppelpaj dock efter buffén på bästa asiatiska restaurangen ever. Men men, har kommit fram till att jag inte ska äta mat på jävligt länge i alla fall!!! spyr.
Fan har varit jävligt dålig på att ta kort på senaste också, min kamera är urladdad och jag har helt enkelt varit för lat för att sätta batteriet på laddning. Hade med mig pentax kameran idag till stan så fotade lite med den, men det är hälften av rullen kvar och jag vill inte bara ta kort på skit... spar rullen till halloween sen :)
Jaja, ni får två fina kort från när jag och Jens var och fotade i bokskogen hos honom:



seziiiiii


JÄVLAR.

HELVETE VAD KALLT DET ÄR! har precis kommit hem nu och fasen vad skönt det är inne. Jag får iofs skylla mig själv som hade ballerina skor på mig idag. Jag älskar det men kan inte ha det året om, måste lära mig det. GAH. Nu ska fötterna tina. Ska ta ett fotbad eller något. Puss

Lördag.

Har pratat med Jens litegrann och smidigt lite planer. Han ska sy en klänning till mig inför halloween (och andra tillfällen) så idag ska jag iväg och köpa tyg. Exiting! Efter det ska jag, mamma och Dennis äta ute på någon mysig restaurang (as I told you igår).. Ska se om jag kan knäppa lite bilder!
Later :)

Superbt.

Åh dagen har varit toppen! Var så himla roligt att få träffa Danni igen. Vi pratade massor och hade det jätte kul! Sushin vi gjorde vart förövrigt toppen! Och det var första gången för oss båda. Så jävla gott. Fan vad vi åt. Nu är jag mätt som ett as (danni med tror jag).. hon har precis gått hem och nu sitter jag här själv och lyssnar på musik (som alltid med andra ord).. tänker på massa saker, e lycklig... det bubblar i kroppen just nu känner jag.
Imorgon ska jag, mamma och dennis ev gå ut och äta. Mysigt! Vi hörs :)
puss

AH!

Jag har fått en liten fläskläpp! hahaha Jens råkade slå till mig rakt på piercingen och överläppen. Fasiken vad ont det gjorde XD hahahahaha.

Friday I'm in love.

Idag står träning på schemat. Samt träffa Danni och handla grejer till sushin vi ska göra :) Första gången jag gör egen sushi. Ska bli intressant! Hörs sen :)
Puss

Anna Dello Russo


Shit, det är allt jag har att säga. Fy fan vad man känner sig tråkig i sina kläder om man kollar på hennes. Och för att inte tala om accessoarerna. Jag vill också ha coola kläder! :(

Source: Emmas blogg

Hmm.

Att gå från förra veckan då typ allt var skit och mitt humör var på 0 till att gå till denna vecka då humöret är på 100 +... det går inte riktigt att beskriva. Men vad jag vet är att jag HATAR humörsvägningar! Kan inte beskriva hur mycket jag hatar det asså. Nåt annat jag hatar är p-piller. FY FAN. Äckel grejer man stoppar i sig. Jag funderade på att ta p-spruta (jens ställde snällt upp på att följa me å hålla i handen igen) hahaha... men sen visade det sig att man inte kan ta det förens man e 25. Kiss my ass! fan vad trött jag blir. Aja, humöret är på topp i alla fall så jag orkar inte tänka på det! :D



Hahahahaha så jävla söt bild XD


My god.

Får jag pussa sönder dig?! jag vill så gärna det. Fast helst av allt vill jag inte att du ska gå sönder.

Hell yeah!

KOMPIS DET GÅR BRA NU!!!!!!!

Hallå!

Hej hopp! jösses vad jag är slut. Jag vet inte riktigt varför men. Kom hem från Jens för ca en timma sen. Åkte ju dit igår :) Vi var ute i bokskogen där Jens bor och fotade, det va kuuul! Men kallt! hahaha. Men det var as skönt att komma in till värmen sen. Alltid så mysigt hos jens! :) Blev erbjuden att stanna ännu en natt idag innan jag åkte hem och jag ville så himla gärna... men måste ju jobba imorgon. Åh! Aja, kommer fler gånger :) Vi har alltid så kul ihop bara. Aldrig tråkigt!
Lite små bilder:


blev rätt scary sminkning ändå! Jens e bra på sina grejer ;)




Mys middag! Shit när jag gick till bussen i kylan (och satt på bussen) så ville jag bara springa tillbaka! hahahaa. AH! Tack Jens för allt, vi har haft så trevligt :)


yesss.



Mindre än hälften av pengarna kvar då!!!! jag som suger på att spara. Men NÄ, inte denna gång!!! HALELUJA


För alltid <3


Har en mapp på datorn med bilder på bara mig och Jens. Likaså mig och Jessicka. Haha. Det är alltid lika roligt att gå in och se vad man har haft för sig under åren som gått! Här var det pizza och öl en kväll hos Jens. Det  var den gången jag somnade på hans rumpa.... hahahaha. Jag som älskar rumpor tyckte nog det va super mysigt! XD


Oj så man såg ut va.


hahahaha!


Min och Jessickas mapp e såklart på gamla datorn. E så jävla seg med att överföra bilder därifrån. Så här kommer en ny bild istället!

Det jag vill komma till är att jag älskar er så jävla mycket!!! finns inga finare vänner än ni. Det är helt sjukt.. jag kan säga det om och om igen.. och jag KOMMER säga det om och om igen! Jag älskar er så himla mycket. Fan., nu kommer jag börja gråta också.... hahaha.. <3<3<3<3<3<3 kärlek till er!


Monday.

Middag hos pappa var det idag ja, super gott som alltid! Besöket på arbetsförmedlingen var inte lika.. gott :P hahaha vilka idioter de är alltså! gud :S Snacka med Jens ett tag i tele också, vi har många roliga planer :)
jaja, nu är det tv som gäller! puss

:S

fejbok är så jävla skum asså va ere som händer?!?!?!?!? hur fan kan de radera saker av sig självt? Chatten e as knäpp också... GAAHHH!!

Nytt.





Jag skulle checka mitt swedbank konto igår. Jessicka skulle sätta in pengar där som hon var skyldig mig, drygt 200 kr. Använder annars inte mitt swedbank kort och så men jag hade konto nummret och det uppskrivet rakt framför ögonen (nummret till mitt handelsbanken kort hittar jag ej) så jag gav jessicka swedbank korts nr.. whatever, babbel babbel.. det jag vill komma till är att jag tog konto utdrag och så står det 1500 kr.. jag ba whaaat? jag hade tydligen fått en liten lön i juni (nånstans ifrån) som jag inte har vetat om.. har alltså inte kollat mitt swedbank konto på så länge. hahahaha. Men jag tackar och bockar. Och i och med det blev det shopping såklart, älskar blommor och så (men jag har det aldrig hemma) men nu köpte jag mig en fin orkidé och satte i mormors fina gamla vas. Sen köpte jag ett elefant halsband också, gillar det alot!

Oh maj gad.


Åh, har fått den här på hjärnan. Hahahaha, så bra!!


Igår.

Oj, här var det tomt. Som alltid typ. Ehehe. Jag har mest slöat hela dagen idag. Lite små bakis men ingen fara. Har tittat på tv och suttit framför den här dumburken med. Kvällen hos Sanna igår var jätte rolig! Har inte haft så roligt på länge (fast så säger jag alltid iofs).. men allvarligt, det var sjukt kul! Speciellt när Sanna satte på Ramones och alla börja dansa. Shit... kanske e därför jag inte gillar att gå ut å dansa för de spelar bara jävla skit musik. Men med lite alkohol i kroppen och RAMONES så kan inget gå fel!! jävlar, skoj skoj.
Gick hem sisådär halv 2 och somnade typ på momangen när jag kom hem.


Här var det lite lugnare dårå. ehehe. Fler bilder finns på fejsis och bilddagboken. Orkar inte lägga upp fler här ;)


Åh åh.

Jag vill ha en fin hatt med flor! och så vill jag ha en turban... hahahahaa. alla som känner mig lär väl garva arslet av sig men jag vill ha en fin, typ vinröd eller nåt sånt!

Frågan är: svart eller oxblod?



Det lutar åt röd. Men ändå, help!!

Hejsvejs!



Drar till Sanna dårå! Hoppas alla får en toppen lördag. Det kommer i alla fall jag få ;) PUSSSS

Lördag.

Har precis duschat och nu sitter jag och målar naglarna. Om ca en timma ska vi åka till vällingby och käka. Blir sushi för min del, suprise va?!?!?! gud asså. Att jag aldrig tröttnar.
Sen ska jag köpa present till Sanna också :)
Men men, vi höres läjter! Puss


Blir besviken på Sverige!

Asså Sassa igår, herregud!!! Jag skiter i vad juryn sa. Jag tyckte hon var as bra. Iofs är ju inte jag expert dårå. Men hon gjorde i alla fall som de sa och tog det lite mer piano, eller en lugnare låt. Och hon gjorde det as bra tycker jag. Dr mr president passade henne perfekt!!! Lät nästan som pink ibland, samma raspiga röst. Även om Sassas är lite mer crazy kanske :P asså jävlar.. jag fick rysningar.
Men nu läste jag tydligen att hon gick ut. förvånar mig inte alls. Eller jo det gör det fan. Jävla svenssons som sitter och röstar tror jag. Varför inte har med någon i idol som har mer orginell röst? jag menar, lyssna bara på Minnah igår.. visst, hon kan sjunga. Men så jävla tråkigt!!! Jävla schlager, jag hatar schlager!! och hon har så jävla vanlig röst. Jag är så trött på det! Ofta man söker efter nån som låter som alla andra? det finns säkert tusentals personer i sverige som kan sjunga lika bra som henne.... jag blir så trött.
Ta folk med lite mer orginell röst som typ Jay, Sassa, Linnea och Olle. Där har vi grejer! Tur att de sistnämnda två är kvar igen annars kommer jag sluta titta på skiten.

HAHAAHA.

shit vad jag skrattar!!!!!! hahahahhhhahahha. åh, patetiskt gånger 10000000000.
puss och hejdå! :)

One day in october.



Framkallade första filmrullen, mamma var snäll och hämtade ut korten idag. Så here we go!























Usch.

Idag åt jag på donken och det var inte ens gott! EW.

Fy fan.

Jag är verkligen INTE en morgonmänniska!

Oh oh.



Älskar allt med den här bilden!!! nu får jag inspiration att fota fota fota. Måste göra det någon dag

Source: Niotillfem/flickr.


Balmain S/S 2011 = PUNK'S NOT DEAD.





OMG! Älskar det här. herrejesus vad snygga kläder. Mina favoriter är helt klart vit-röda skinnjackan med nitar (CRAVINGS!) och de silvriga-randiga byxorna + de klorinerade byxorna på bilden längst ner. ÅH herre säger jag bara.

AH!

Ofta Jens ringer precis när min dag e som pissigast!!! det måste vara ödet.
Men tack vare det så känns allt så jävla mycket bättre. OCH JAG VILL HA HALLOWEEN NU!!!! :D:D:D:D fy fan, det här året ska äga!!!

Suck.




Jag vill flytta hemmifrån nu!!! och jag vill ha det så fint som Olivia har.


Du är så yeah yeah, wow wow!

Tjohej. Har precis duschat, så nu e jag fresch nog att åka in till town. Hähähä. Ska klä på mig något också bara, kan vara bra. Ja. Vad händer sen då? inte fan vet jag alltså, det återstår att se. Sushi igen? hmm, skulle va najs!
Men men, som sagt.. återstår att se. Bonde söker fru ikväll också, YÄH!! :D

One question.

E bloggen helt absurt stor i texten för er som läser? För mig blev det så i fredagskväll helt plötsligt. Utan att jag fifflat med någonting. Men sen laddade jag ner firefox och då såg det ut som vanligt :S Knäppt det där!

Fin bild.



Minns ej vart jag hittade den.


the war.

"It's all about the new girl now"

FUCK YOU

Blev så arg nyss så jag slängde saker i väggen. Jag hatar att bli så arg så det känns som om hela kroppen ska sprängas!!!!!!!!!!!! HATAR HATAR HATAR DET!!!!!!!!!!!

Tomorrow.

Imorgon hade jag tänkt att hänga hos pappa (på dovas) ett slag under dagen. Det ska bli trevligt! Tänkte även hämta ut min filmrulle som jag lämnade in på framkallning igår men den är visst inte klar förens på torsdag. Attans! Aja, nån som vill joina på dovas och ta en öl mitt på ljusa dagen (eller inte.. ehehhe) kan ju alltid göra det :D

Hmm.

Nu ska jag maila jobbcoachen och säga att jag inte kommer till honom imorgon. Vet inte hur jag ska skriva det dock. Önskar att jag hade nån vänlig själ här brevid mig som kunde hjälpa mig. Aja, det ska nog gå bra!

Love it!


Wtf.

Jävlar. Gynning fyller visst 32 år och ska ge sig själv ett körkort i present. Jag kanske inte är så seg när det gäller det i alla fall? HELL NO.

When I don't know how to feel.




Gah.

Jag blir galen!!! nu har vi väntat i 6 jävla veckor på att Dennis ska få sitt handledarbevis papper. 6 Veckor!!! nä, nu ska jag ringa och klaga, i helgen ska jag övningsköra!

Fasiken.

Oj oj oj, idag har bloggen fått lida hela dagen! Har gjort lite bankärenden med mamma, käkat sushi (igen!! vad annars?).. sen efter det drog jag till stan för att gå på bio med jens. Det blev "I rymden finns inga känslor"... och jag kan inget annat säga än: så jävla bra!!!! Åh, många goa skratt fick man! hahaha.
Jens hade med sig nybakta bullar som vi åt av också, hur mysigt?!
Jens drog några interna skämt under reklamen i början "mammut och papput".."papprika och mammrika"... hahahahah, ah.. skrattade så jag grät typ.
För de som inte tycker det är kul: ni har ingen humor ;)
Nu ska jag spela sims, over and out!

Pussssss

Hey you.


Straight from the phone.





 


Fotat.


Osminkad and on my way, somewhere... hmm


Hahahaha, för att vi är så snygga!

HAHA! don't even ask!

Jens gjorde ett litet bildspel med kameran, fast det syns inte nu då.

Han tog kort lite här och var...


Jag tjyvstartade lite idag och bakade de godaste kanelbullarna ever!

Så gott alltså.

Haleluja moment!



Har äntligen sett Inglorious basterds. Har tänkt göra det since forever, vet inte varför jag bara inte gör saker?! Jens och jag pratade om den igår också så laddade ner den. Shit, så bra. Älskar sånna där bra slut!! Vill bara jubla.

Ikväll ska jag se Schindlers list. Jag vet att jag är förbannat efter när det gäller filmer. Lite synd tycker jag, gillar ju film! aja... later ;)

Shiet.



hur jävla lik är inte olle Jude law på den här bilden då? O-M-G!


Birthdays.

Någonting jag önskar mig när jag fyller år är en liten överaskningsfest. Inga presenter, inget knepigt, bara å ha alla ens favoritpersoner på ett och samma ställe och partaja loss. Det vore guld värt!



FY.

Känner mig helt sjuk just nu :( fasiken..

Yay.

Jaha, då har man varit och gaddat sig igen då! :) nu dröjer det nog ett tag innan jag gör det igen (fast så säger jag alltid).. men aj aj fy fan säger jag bara! Men nu är det över. Jens och jag drog aldrig till I blame coco's release fest, de skrev på eventet att det är så många som har attendat och att de bara kan släppa in drygt 200 pers. Och jag och Jens har ju aldrig tur när det gäller sånt där så vi tog en myskväll hemma istället med vin, godis och chips :D Lika trevligt det med! :)



Älskar den!! Men såg sen (eller jens upptäckte det) att ena benet blev smalare :O Jens hade nämligen gjort två sträck när han ritade bilden, så hon följde fel sträck eller vad man ska säga. Hoppas det går att fixa!! AAH. Sen ska jag färga gylfen i samma färg som byxorna, gjorde fel val.. och ciggen ska också bli vit. Men det kan man ju alltid fixa ;)

Tatuering nr 2 då..:



<3<3


IKVÄLL!!


:D:D:D:D:D


Baby it's all just a game.

RSS 2.0