Mys.


Vi har fått riktig mys stämning hemma.



Jag älskar julen!!!!! och snön kunde inte kommit mer lägligt än till advent tycker jag!

Fan.

Glöm det jag skrev igår om mitt hår. Jag har ingen aning längre ändå.... how to do. Men det märker jag imorgon när jag sitter hos frisören ;)

Si vous pouvez imaginer.

Jag är så himla sugen på att fota. Fota massa fina svart vita bilder i Paris med eifeltornet någonstans i bakgrunden. Åh, jag vill jag vill! Även om jag älskar London mest av allt så saknar jag Paris litegrann, himla mysig stad. Någon som är på att åka dit en weekend? en foto weekend? ehehehe. Nä, slut tjatat om det nu. Men fint skulle det vara.


2 New.




Dessa två blusar köpte jag igår när jag var med Jens i stan. Letade egentligen efter en vit men när jag hittade den andra kunde jag inte riktigt motstå den. Tyckte om dem lika mycket så var tvungen att köpa båda två. Hehe.


You don't know what love is, you just do as you're told

Sorry för ap dålig uppdatering. Men vissa dagar orkar man bara inte! Middagen hos pappa igår var lika bra som alltid, så jävla gott. Rullade praktiskt taget hem.
Idag har jag strosat runt i stan, med... badabampampampaaaaa JENS! suprise eller? nä, trodde väl inte det. Vi åt sushi, gick omkring på NK och tittade på massa fina affärer. Det finaste jag såg idag (tror jag iaf) var en skit fin lampa vi såg på en liten affär, asså... så jävla fin!! skit att jag inte tog kort på den. Stor lampskärm bla, precis som jag gillar! Nåväl, efter 6 timmar i stan kände vi nog att det var tajm to go home. Jag och jens har planerat att ha en disney+julbak dag snart. Det ska bli så roligt!! Vi har även planerat att åka pulka. Jens föreslog att vi skulle göra det imorgon men jag jobbar extra då så det sket sig :( Men en annan gång snart. Pulka e ju för jävla kul!! Så jag längtar en del. Något annat jag gjorde igår var att boka frisörtid. Så på onsdag gäller det, håll tummarna för mig! Har bestämt mig för att inte köra på blondt ändå. Mitt hår pallar nog inte mer stryk. Men vad det blir får ni veta sen ;)
Lite bilder från idag:


hahahaha, Jens provade mina axelvaddar jag köpte till min kappa.

En bok jag önskar mig i julklapp/present! :)

Taxen Jens! hahahahaha

Karl Lagerfeld nallen. 11.000.. vad sägs?

hahahah en skit söt uggla på NK för ca tusenlappen! eh


† † † †





London bridge, 1963

Woho.







Igår var jag ju på brunchparty hos Jens. Han hade dukat upp så himla fint! Jag bakade cupcakes i Torsdags som jag tog med mig. De var så fina att jag knappt ville äta dem. Haha. Det var jag, Jens, Frida och Laura på partajet. 3 andra kunde inte. Vi hade det super mysigt, satt och pratade om allt möjligt. Ett stort samtalsämne var spöken! Don't ask why. Haha. Runt 17 tiden åkte Laura och Frida hem men jag stannade as usual. My second home liksom!
Jag och Jens chillade framför tv:n, lagade SKIT god mat. Eller Jens gjorde mest men ändå. Gah, så gott det blev!
På natten drack vi mer bubbel, pratade och skrattade som man bara kan göra med sin allra bästa vän. Sjukt mysigt med andra ord. Vi somnade inte förens 5 dock och vaknade runt 14.30 idag. Hahaha. Eller jag var vaken lite till och från men ville inte väcka Jens som sov så sött. Med tanke på att han hade sovit jätte lite natten innan.
Nu är jag däremot sjukt trött, som jag alltid är när jag har sovit borta (:S:S:S).. så snart ska jag nanna kudden. Imorgon ska jag vara hos pappa kl 14. Han ska ha tjejmiddag (???) .. så han har bjudit några brudar han känner (jag har bara träffat en).. vettefan va det här är för brudar. Men men, ska hjälpa pappa att laga maten och så innan de kommer vid 17. Ska bli trevligt. Sen är det final på Ensam mamma söker också imorgonkväll, gah.. spännande!! Jag säger bara en sak: EMMA VÄLJ JIMMY! åh, han e så sweeeet <3.. fast Andreas e värdig vinnare också, han verkar också bra. Men jag har en liten crush på Jimmy. hahahaha, aja.. bajs bajs.
GODNATT!!


Oj oj.

Todelloo! Idag har jag jobbat som alla andra torsdagar. Dagen började hur bra som helst men mot slutet fick jag as ont i huvudet och hade inte alls något tålamod kvar. Och när något går dåligt för mig (eller om jag har en dålig dag så tar det verkligen inte slut).. vad händer när jag ska hjälpa E ut ur taxin? jo, jag halkar såklart!! fan livsfarligt ju. Men jag överlevde och gjorde mig inte illa (tack och lov). Så fort jag kom hem släppte huvudvärken och jag satte gång och bakade mini cupcakes. Ska ta med mig dem imorgon till Jens. Har ju glömt att berätta den lilla roliga planen han hade; nämligen att ha ett litet brunchparty! Så då erbjöd jag mig att baka någonting att ta med :)
Älskar cupcakes, de är så söta att man inte vill äta upp dem! haha.
Vi får se hur jag ska få med mig allt till Jens imorgon bara, ska köpa 3 flaskor mouserande vin också. Haha, blir nog att släpa på morsans dramaten som en riktig kärring! Men det e bra för då kan jag packa ner massa mjukiskläder (så slipper man ha en proppfull väska med sig).. jag stannar ju kvar hos Jens (as usual).. åh, vill vara där nu och mysa runt i sköna kläder! haha love it :D
Nåväl, nu ska jag garnera mina fina cupcakes och sen måla naglarna! PUSS <3



Sånna här cupcakes kan man ju också göra...


FINT.


”Att vilja ha kärlek, och att vilja ge kärlek är två skilda saker
enligt mig. Alla vill ha kärlek, helst av alla, men man vill inte ge
kärlek till alla. Så det är dem man vill ge kärlek till som man
verkligen älskar. När man hellre håller om än att bli omhållen vet man
att känslorna är äkta. Så jag vet hur jag vill ha det, och jag är
beredd att vänta för att få det.”


Today.

Idag har jag varit hos doktorn en snabbis, efter det käkade jag och mamma lunch i V-by. Jag köpte ett par vantar också för nu orkar jag inte gå och frysa något mer om händerna!
När vi var klara med vårt besök i V-by så åkte jag till stan och mötte upp pappa, och vi åkte gemensamt till Natalie för pappa skulle göra sin andra tatuering. Han som sa att han aldrig skulle tatuera sig. Yeah right va!
Det var kaos i trafiken som vanligt, varför lär sig aldrig SL att det snöar VARJE ÅR?! idioter!!! ÅHHH


The dress.



Den e mörklila dårå å inte svart som det ser ut på bilderna. Ursäkta miljön i bakgrunden men det blir bäst ljus i badrummet ;)

Lanvin <3 H&M.



Här är den omtalande t-shirten. Som mer är som en klänning. Kanske för att jag tog en stl L i all hast. Den såg ganska liten ut så det va därför. Men men, I love it <3


Jag dör!

Herregud. Jag har nog aldrig i hela mitt liv varit så trött som jag är nu. Eller som jag var i morse i alla fall (känner mig mini piggare nu). Jag och Jens la oss vid 12 igår kväll (observera att jag gick upp kl 7 på morgonen då).. och inte sov jag och Jens. Nä vi låg och pratade och hade det as kul. Jag var nog så övertrött att jag kände mig pigg. Men runt 3 så sa vi att vi kan ta en liten tuppis i alla fall (vi skulle upp kl 4 igen).. jag somnade inte förens kanske halv 4 eller något, så det kändes som om klockan ringde efter bara tre minuter. Fy fan! Jag och Jens gjorde mackor och varm choklad och tog med oss. Även filtar och annat så vi skulle hålla oss varma i kön in till H&M. Det gick ganska fort att stå i kön ändå, och personal från H&M gick och bjöd på kaffe och pepparkakor. Sjukt snällt!
Jag och Jens hamnade i första gruppen (de delade in alla i kön i grupper på 30 pers) och varje grupp fick 10 minuter på sig att plocka på sig grejer innan nästa grupp släpptes in. Det va najs att vara i första gruppen! Jag hade ju ställt in mig jätte mycket på den gula klänningen, men kandidat nr 2 var den mörklila. Och det blev den istället. Den satt snyggare på mig än den gula. Även om jag ÄLSKAR den. Fan. Jag hade lite beslutsångest men nu är jag nöjd. Kom hem med t-shirten jag ville ha också + solglasögonen jag funderat på.
Bilder kommer så fort jag orkar. För just nu kan jag inte hålla ögonen öppna.
Efter H&M besöket var jag och jens helt slut, vi orkade knappt prommenera bort till bilen. Mn vi klarade det och åkte hem till mig för lunch och sen 2 timmars tupplur. SÅ JÄVLA SKÖNT!! Sen bakade vi sockerkaka som vi smaskade på.


Världens sötaste!


heheheh va ju tvungen att posera i mina köp. Men bild på tröjan kommer tomorrow.

Mums!


Hej bloggish.

Hejsvejs! Jag är hemma från jobbet. Veeeery naiz. Idag ska jag åka hem till Jens och ha det mysigt som vi alltid har. Och imorgon ska vi gå upp bajs tidigt (undra hur det kommer gå?!) för att åka in till stan och köa till Lanvin kollektionen på H&M. Hahahaha, herregud. Jag kommer dö av både trötthet och frusenhet. Men det kommer vara såå värt det. Har längtat som en dåre. Åh åh. Haha.
Bjussar på 3 bilder från i Lördags hos Aina.





1. Jag rusade från jobbet i Lördags till vällingby för att köpa gula strumpbyxor. Skulle köpa senapsgula (älskar den färgen) men i all hast så tog jag fel såklart. Kom ut med brandgula.. eller typ orangea...
2. Jag lockade håret och det blev verkligen PERFEKT. Men jag har inget medel hemma som man kan ha i så lockarna håller bättre. Så jag sprayade bara på som en dåre. Vad händer direkt när jag går utanför dörren i REGNET?! jo håret blir spikrakt så klart (nästan i alla fall).. gud vad ledsen jag var. Det var verkligen perfekt. Hahahaha, shit... ledsen över lite hår. Aja. Nu har jag köpt ett medel i alla fall så jag ska prova det idag. Herååå!


MEN SLUTA!!



Jag jobbade ju i fredags så jag missade idol. Men såg all hysteri om Jay på facebook, speciellt om denna låt. Så nu sitter jag hemma och kollar reprisen. HERREGUD! Jag grinar, skrattar, får gåshud. jag DÖR. Jay för fan hur kan man vara så jävla bra?! Om inte han vinner så skjuter jag mig själv.


Bara så ni vet.

Förra inlägget var inget "hej-det-är-synd-om-mig" inlägg. Jag vill inte ha uppmärksamhet.. jag bara funderar och ibland är det enklast att göra så genom att skriva ner sina funderingar.

Oj.

Inte för att vi ska vara sådana nu men jag har funderat på om detta e jag ett tag nu:
http://sv.wikipedia.org/wiki/Bipol%C3%A4r_sjukdom
Jag vet inte hur man tar reda på det, jag vill absolut inte gå och prata med nån och ba "jag tror jag har det här och det här"... men ibland när jag blir riktigt arg/ledsen så känns det som om det är överdrivet, jag menar.. jag kan bli arg för minsta grej ibland. Okej jag vet, bara för att man blir det har man inte en psykisk sjukdom. Men det är mer av grejerna som stämmer in på mig. Och ibland när jag är ledsen/dreprimerad så kan det sitta i jävligt länge. Jag kan gå och vara arg på någon i flera veckor liksom. Okej, typ i alla fall. Jag känner även två som också har just den här sjukdomen. Så jag tror den är ganska vanlig, att den finns hos ganska många människor.
Fan jag ville inte att det här skulle bli ett deppigt inlägg typ, eller att jag ska framstå som as konstig och deprimerad nu. För grejen med den här sjukdomen är ju att man pendlar i humöret som fan, ena dagen är man as glad, andra är det ett helvete. Man kan vara mer glad och upprymd än ledsen. Som det står, det är olika från person till person.

Nåväl, nu orkar jag inte skriva mer :P Hade bara lite funderingar.


Igår.

Kvällen hos Aina igår var underbar! Hade så himla roligt. Påvägen hem sedan ringde jag en fin människa, bara för att ha någon att prata med på vägen hem (jag som bor sååå långt bort från Aina, INTE).. men asså ibland på fyllan kan jag få nån sorts ångest å ba shit, nånting kommer hända ikväll. Osv osv. Och ibland bryr jag mig inte alls. Skumt det där. Men det var skönt att få prata med någon :) Och skratta ännu mer.
Jag kom hem runt halv 2 och sen låg jag och tänkte och tänkte och somnade nog inte förens 4. Det kan vara skumt, hur mycket man tänker när man har alkohol i kroppen (och annars också för den delen) Ibland tänker man inte alls iofs. Men igår, jävlar vad jag tänkte. Och jävlar vad jag kom fram till saker.
Att folk som står än väldigt nära, kanske inte är så pålitliga som man kan tro.. det finns mycket falskhet har jag märkt. Det är lite läskigt.
Nåväl, nu ska vi inte grubbla mer om det. Jag har gjort ett ganska stort val kan man säga. Så HEJDÅ!
puss och adjö!

I farten.

Hej hej! nu är jag hemma från jobbet. Jag ska hoppa in i duschen nu för jag är så jäääla ofräsch. Sen blir det middag. Och ikväll blir det inflyttningsfest hos Aina :) Ska bli super kul. Jag lär säkert komma överuppklädd. Men jag går ju så sällan ut och jag älskar att klä upp mig. Kan göra det även om jag bara ska ut på restaurang och äta :D haha
Later! puss

Älskar mitt hår idag.




Lockade nyss håret. Bara för att gå till jobbet. Nä, fick ett infall bara. Och såhär vill jag se ut jämt. Det är sånna här dagar då jag tänker att jag inte alls ska bleka sönder mitt hår utan faktiskt är riktigt nöjd med den färgen jag har. Förutom att den inte alls är så röd som jag vill. Bara av att locka det lite så blir det så himla mycket finare. Det är ju så, om ens hår är fint så känner man sig jävligt fin. Om håret e fult, jätte utväxt (vilket mitt hår har nu men då döljer man det med en fin basker) osv osv.. så känner man sig ful. Så är det ju bara.
Nej, nu ska jag packa resten och sen bege mig till jobbet. Idag ska jag jobba natt. Puss


HAHA!

Bara för det så berättar Laura om hennes moster som blev gravid trots att hon typ körde på p-stav, spiral, plåster, p-piller.. typ allt på samma gång... HAHAHAAHAH. Sen så ringer hon och och ba: "Jag ska bli mamma"
hahahahhahaha, det e ju sjukt.

Irri.

Jag tittar på unga mödrar (som vanligt, haha) Och en tjej har blivit gravid (ofcourse).. hon har redan ett barn sen innan, med en annan man och nu så har hon en ny kille. Killen e fly förbannad för att hon har blivit med gravid igen och han hotar med att lämna henne om hon inte gör abort.
Men liksom hallå! Du kan inte tvinga någon att göra abort pucko. Om inte han hade velat att bli pappa så ser han väl fan till att skydda sig eller så får han avstå från att ha sex. Det finns liksom inget skydd som e 100% så de skulle ha kommit överens innan om what to do.

Mrs Jacobs


Haha asså jag älskar den här bilden på Marc Jacobs som brud. Klockren!
Source: Emmas blogg.


Herregud.

Jag var så himla trött igårkväll efter bion. Jag trodde jag aldrig skulle komma hem. Jag kollade fel på när bussen skulle gå från brommaplan, så jag gick av där. Och såg att den inte skulle gå förens om en halvtimma. Och jag vägra att gå ända från brommaplan liksom. Jag hade bara en hundring på mig men jag sprang till närmaste taxi och frågade hur mycket han tog till Bekomberga. Och så sa jag att jag bara hade hundra kronor. Då sa han "Absolut, det räcker dit!".. asså jag har aldrig åkt med en snällare chaufför. Tror jag. Eller så var det bara för att jag var så trött och det var så skönt att komma hem som han kändes som en räddare i nöden. Nej men han var verkligen jätte snäll. När jag skulle gå sen så sa han "Godnatt, hoppas du kommer hem ordentligt" och la la la. Jag ba "tack tack tack" .. hahaha. Och jävlar, jag somnade med allt sminket på BUMS när jag kom hem. Okej, utom läppstiftet :P Nu känner jag mig mindre fräsch dock, men det är en annan femma. Först frulle!

Miu Miu



Drömmer om en Miu Miu väska. Denna skulle absolut inte vara helt fel. Men jag såg en klarröd när jag och Jens var i London, den låg där på harrods och bara väntade på att bli köpt. FAN.
Annars är denna en jag drömmer om, Sandras:



Så himlans fin!! Kanske blir det nästa grej att spara till? Nu när jag faktiskt har lyckats spara ihop en förmögenhet (iaf nästan) till mina skor. Så borde jag ju kunna spara till en väska med!


Ah.

Juste, anledningen till att jag sitter här och bloggar och aktiverar mig på fejsis är för att jag fick gå hem en stund innan vi ska vidare på E's musik. Fick gå direkt efter att vi kom hem från tandläkaren. Känns inte som att jag har jobbat nånting idag... hahaha.
Men men, efter musiken ska jag som sagt hem snabbt för att sen vända om till stan och möta Frida och Jens :)

Vafan.

Jag vill ha en vit blus med rund krage!! Jag har velat ha det since forever men nu orkar jag inte vänta mer. Varför finns det inte att få tag på?! gah... någon som har sett en nånstans? TELL ME!

Helt underbar.


As frän video!

ZzzZzzzZ.

Shit. Kunde inte somna på jätte länge i natt. Låg vaken hur länge som helst. Men kl halv 1 skulle jag tro, då somnade jag. Vaknadde halv 8 och tänkte, må gud vara med mig idag! haha. Men precis när jag ska gå och borsta tänderna och fixa iordning mig så smsar Monica att jag inte behöver komma in förens kl 10 för E ska till tandläkaren. GREAT! Jag hade kunnat sova i en timma till. GAH.
hahhaha aja, det här blir bra!

Kvällsmys.

Ikväll har jag slappat, pratat med jens i telefon i ca 3,5 timmar (så som det brukar var alltså), tittat på tv, läst bloggar, dagdrömt mig bort. Imorgon ska jag, Frida och Jens gå och se på Harry potter filmen! Det ska bli jätte spännande, även om jag inte är det största Harry potter fanet precis.
Men innan dess blir det jobb. Jens har berättat om en rolig tillställning han ska ha hemma hos sig nästa vecka också, han har pratat om det ett tag men nu har han bestämt exakt datum. Det ska bli roligt! jag berättar mer om det sen.
Här får ni två fina bilder som jag gillar himlans mycket!



Älskar allt med bilderna. Det ser så himla mysigt ut! och jag får extra lust att flytta hemmifrån. Jag själv kanske inte skulle inreda så som på bilderna men det är något fint, drömliknande med det. Sånt älskar jag.
Source: sandras blogg (niotillfem)


Fotat.

Idag fick jag tråkigt och gick ut och fotade lite. Kallt som fan var det och dum som fan var jag som inte hade vantar på mig!

















Att äta gröt i fina skålar.




Klurigt.

Tjohej! idag sov jag till 11.30.. jeeesus vad skönt det var! Tanken var ju att jag skulle boka frisör tid idag men Jossan (som jag brukar gå och klippa mig hos) eller brukar och brukar, har gjort det en gång men.. hon har flyttat. Till skelefteå av alla ställen. TACK GUD. Så nu vet jag inte hur jag ska göra. Om jag ska boka tid hos någon annan på bobbys eller om jag ska gå till någon annan frisör helt enkelt. Hmm, måste fundera ett tag.


en gammal goding.


Guys!




Det är upp till er, vilken hårfärg blir det? jag har bestämt mig. Det blir att boka tid imorgon. Så, HJÄLP!
Inget: "du passar i det du har nu".. I know I do. Jag vill veta, antingen bild 1 eller bild 2 (blonda håret på bild 2 ja) Please <3
PUSS


Love.



Älskar bilden. Vet dock inte vart jag tagit den ifrån.

Hej.

Har jobbat extra idag. Nu är jag hemma. Ska kika lite på tv, smsa med fint folk, laga middag och sen ska jag jobba lite till. Livet är allt underbart! Speciellt nu, idag <3
Ohwell, egentligen har jag inte ett skit att säga. Men jag vill fylla ut bloggen. Vill fylla ut den vita rutan under här. Skriva skriva skriva. Men det blir ju bara babbel då, eller?
Fan. Hatar det. Man vill skriva så mycket, men när man väl sätter sig och börjar så kommer inga ord fram på tangenterna. I-landsproblem oh yes.



Jag har hittat mig och Jens!


Hahahahaahah fy vad jag skrattar. Kommer ihåg det här barnprogrammet sen jag var liten, jag tyckte det var jätte roligt. Men minns inte vad det handlade om riktigt. Så jag sökte på youtube, och vad hittar jag där om inte mmig och jens?! :D HAHAAHH

Hej å hå.

Nu ska jag iväg och träna och ikväll ska jag ha lite spakväll, det ska bli så mysigt i det här höstrusket!!
Puss

Lösen.

Jag tror att jag tänker köra på lösenordsskyddat i alla fall. Vi kan säga såhär, efter kl 21 ikväll så kör jag med det. Det kanske inte alls är nåt för mig jag tänker bara testa. Om ni vill ha lösen och användarnamn så maila på: [email protected].. eller maila på facebook eller nåt


Hjälp.

Jag känner att jag börjar bli få lite små ångest. Små ångest över att bli vuxen. Det innebär så mycket ansvar. Jag vet inte om jag är redo för det. Jag vill vara liten igen! åh.
Jag fyller liksom 22, 22!!!!! Det är hemskt. Vart tar livet vägen?! snart är jag 25. Jag har ingen egen lägenhet, ingen familj... jag menar, alla jag känner skaffar typ barn nu! HALLÅ?! okej, det kanske var lite och ta i men några jag känner i alla fall. Och här sitter jag, Jossan utan liv.
Jag börjar liksom få små ångest över vad jag vill göra av mitt liv, jag vet liksom inte ens själv. Okej, jag vill ta körkort till en början och jag VILL flytta hemmifrån. Gärna NU. Om jag fick bestämma själv. Men det får jag ju inte, för så enkelt är det inte.
Helvete.


Håll om mig gärna, jag behöver det verkligen just nu.


E.

Fy fan vad Emma i ensam mamma söker har snygga kläder jämt. Fast hon har ju grymt snygg stil så det är ju inte så konstigt. Älskar shortsdressen hon var och köpte i dagens avsnitt, alltså verkligen ÄLSKAR. Om jag vore smal då jävlar hade jag trippat runt i en sådan nu, även om det vore minusgrader!! hahaha

I don't get it.

Det känns som om du stänger ut mig helt från ditt liv, och du bryr dig inte om det alls. Om du inte vill ha med mig i ditt liv längre så säg det bara istället. Så får vi det gjort båda två.


Söndag.

Todeels bloggish. Här är det tomt. Jessicka har sovit hos mig :D Hon är fortfarande här. Vi har haft det så roligt så roligt som alltid! Massa flum och filmtittande!
Idag är det farsdag (som ni alla vet) så jag ska över till pappa på middag. I present av mig får han en flaska whiskey och en äppelpaj som jag har bakat! Snäll är man ju va ;)
Åh när vi var på erikshjälpen igår så såg jag 4 stycken äpplet stolar, jag ville ta med mig dem hem på en gång (tänkte ha dem i mitt kök när jag flyttar hemmifrån) men de kostade 200 kr styck så nä, det fick vänta. Det fanns så mycket fint där igår! Tänkte mycket på Jens också när jag såg vissa saker. Ska ta med honom dit någon gång!
Nåväl, svammel svammel. Nu ska jag umgås med Jessicka innan hon åker hem! Puss


I killed my boyfriend last night.


Fyndat.


Eftersom syrran har fått ärva mormors kaffeservis + en annan så sa hon att om jag hittar en kaffe servis så ska hon betala den. Och tänka sig, idag var vi på erikshjälpen och vad hittar jag då, om inte en jätte fin kaffe servis som jag blev helt kär i! Den kostade 375 kr och morsan sa att orginalpriset är minst 3000 kr på en sån!

Sen köpte jag även 4 st tallrikar som jag också blev helt förälskad i. Åh, nu vill jag flytta hemmifrån på en gång!!


Sometimes I wonder.

You're acting more and more wierd, what's really happening?

Hmm.

Fan jag litar inte på olle längre, han e inte lika bra som förut. Har varit besviken flera veckor i rad nu. Jävla the rasmus låt liksom, vad är det här?!
Nä, nu är det nog en favorit kvar: JAY!!!!!!!!!! han kommer att vinna. Jag vet det.

Ut baise ut!!

Hoppas baise åker ut ur idol ikväll. Har aldrig gillat honom. Men speciellt inte förra veckan när Geir åkte ut istället för honom, geir är så jävla mycket bättre!!!! hur fan tänker svenska folket?! ja man undrar ibland. Jag har undrat flera gånger.
Dessutom var han så jävla kaxig och elak mot geir. USCH. UT MED BAISE!!

Morning glory.


Idag sov jag ut och vaknade av mig själv vid 10.30. As skönt!

Jag provade att göra en fiskbens fläta. Det e ju tjusigt. Även om jag aldrig har fläta.


Senaste filmrullen.


hejdåskaflyttafest hos Sanna

mat

fina sanna!

anna och sibring!

laga mat

mums!















<3<3<3<3

Please.



Om jag har pengar över till annat än bara skorna i London (vilket jag  iofs tvivlar på) så kanske jag ska lägga vantarna på den här fina kappan ändå. Den är ju riktigt tjusig!! Även om jag annars inte gillar grönt, men denna är skit fin tycker jag.

Hahahaahaha jag dör!!!



Detta hittade jag på facebook precis. HAHAHAHAHAH

Godmorgon.

Jag har tänkt på en sak. Vad mycket det är som man inte nämner i bloggen. Saker som man antingen inte vågar skriva för man vet inte riktigt vilka som läser, eller saker som man helt enkelt inte vill skriva ut så alla kan se.
Man kanske ska skaffa lösenordsskyddat? hmm, tål att tänkas på!

Trött.

Idag jobbade jag som sagt extra. Det gick bra men jag höll fan inte på att komma upp ur sängen imorse säger jag bara. Helvete. Men det var bara att bita ihop och tänka på cashen ;)
E skulle spela piano senare på kulturskolan och när vi var där kom det ut en pojke med autism som hade värsta utbrottet, skrek, slogs, spottades.. ja gud vet vad. Och där satt jag och E mitt i allting och stirrade. Som tur var kom Emmas piano lärare och sa att deras lektion skulle börja, så E slapp sitta och titta på. Fan, visste inte om man skulle hjälpa till eller ej jag bara satt där som ett fån :P aja, det gick bra tillslut i alla fall.
Imorgon blir det jobb igen, dock ett längre pass. Kommer inte hem förens 19 ungefär. Men det orkar jag inte tänka på nu. Först ska jag ju soooova. Fan så skönt det ska bli ;)


EWWW.



Vem lägger ens upp en sån här bild? usch


Love is paranoid.



Bästa.

Hur kan man va så göllig? :D


Igår/idag.

Igår kom jens över på middag, det var mysigt! Efter det så bestämde jag mig för att följa med honom hem och så blev det. Ännu mer mysigt! haha. Sa hejdå till syrran, oskar och micke som skulle åka hem idag.
Jag och Jens vaknade vid tolv tiden idag. Och kl 14 åkte vi till verkstaden med bilen, vi drack varm choklad medan vi väntade på att bilen skulle fixas och sen så tittade vi runt på fina bilar!
Jag åkte hem runt 6, trodde aldrig jag skulle komma hem i det här ovädret men det gick fin fint!!
Så nu är jag hemma. Är hur trött som helst, trots att jag sov jätte bra hos Jens. Men såhär är det alltid. Ska nog lägga mig tidigt sen, jobbar extra imorgon!
Puss

Corey.



Today.


Idag var jag i stan och träffade Hanna. Det var hur trevligt som helst! Var så himla längesen vi umgicks. Sen kom jag hem och umgicks med det fina sällskapet vi har här i några dagar till. Nu: Ensam mamma söker. Puss


Såhär tråkigt har jag inte haft på år och dar.



försökte göra en the ring eller något


Men ingen har tid att roa mig så skitsamma. Ska nog sova ändå, nyser konstant och känner mig konstig i kroppen. Hoppas det inte är någon sjukdom på G. Jens ska komma på fika på måndag och hälsa på gull ungen. Det ska bli roligt.
puss och godnatt

6 november 2010.



Ledsen för att jag aldrig skriver. Men det händer så mycket just nu när syrran och oskar är här. Mormors begravning igår var hur fin som helst. Verkligen. Men fasiken vad jobbigt det var, såklart.
Och mitt i allt så tänkte jag på dem som förlorat sitt barn, en vän.. och då började jag gråta ännu mer. Tänk vad hemskt!! även om det är sjukt hemskt att förlora sin mormor också självklart men ni förstår vad jag menar. Usch.

Vila i frid mormor <3<3<3<3


Hair.




Jag vill ha frisyren till höger på bilden högst upp, och till vänster längst ner men det fatta ni nog. Men jag vet inte riktigt om det skulle passa mig (som alltid) Åh, vill att mitt hår ska växa massa. hårfärgen är fin också! först ville jag ha typ vitt, men det finns så många fina färger. Kanske kör frisyren men rött hår? fan, jag kan inte bestämma mig!


<3

Idag kom världens bästa syster, syster son och Micke (pappa och pojkvän) hit. Underbart! Så roligt att ha dem där. Även om det är under tråkiga omständigheter. Mormors begravning imorgon :( fan...

Omg, Love!!


Oh la la.

Läste på elin klings blogg att den gula Lanvin klänningen (h&m sammarbetet) kommer kosta 1499 kr. Great ey? inte riktigt men fan vad fin den är!!

?

Någon som vill gå på fotografiska med mig och kolla på fashion utställningen? Har tjatat och tjatat om den länge i mitt lilla huvud. Innan den e slut liksom.
Puss

Dumma mej eller dumma dej?

Dumma mej var så himla bra! Gud vad jag och Jens skrattade. Hahaha. Helt klart värd att se!
Över till en annan sak, bloggen. Jag vet inte riktigt vad det är som händer men jag känner att jag inte har någonting alls att skriva nästan. Jag uppdaterar nästan ingenting, känner att livet är antingen för tråkigt eller för himla kul för att ens klicka in här. Synd. Jag älskade att blogga förut, det var mitt allt typ. Men jag är samtidigt för feg för att våga lägga ner den. Nä. Ska. Inte.
Det kanske blir lite tomt. Men håll ut. Kommer nog vara på banan snart igen!!


En bild på världens bästa vän.

Schizo?

Jag gillar att Gynning beskriver sin stil som schizofren. För det är precis det min stil är också. Helt schizofren. Ena dagen kan jag klä mig som en 50-tals brud (eftersom jag älskar 50-talet).. en annan dag kan jag klä mig.. i typ jeans och en stor tröja. Ja, min klädstil varierar iaf sjukt mycket. Men jag tycker bara det är roligt :)
Älskar att exprimentera!



Bio.



Imorgon ska jag och Jens se Dumma mej, det ska bli skojigt!


Yeah.

Jag måste hitta en leopardbody. NU!

I want the time to go fast.



Dessa saker från Lanvin's kollektion kommer jag kolla in. Speciellt den gula klänningen, tycker den är as cool. Och den svarta! Sen fanns det en till svart som var cool men orka inte ta med hur mycket bilder som helst. Jag längtar!! Men jag kommer bli totalt ruinerad. Fan. Aja, ska försöka att inte komma ut med för mycket grejer där ifrån. Ett plagg i alla fall.


Jävlar.

E så trött så jag inte ens förstår att jag är vaken. Men aina håller på att skicka hennes halloween bilder, and I need them a lot :D haha

Today.

Idag gick jag upp kl halv 8. Det var för jävligt! Med tanke på att jag inte kunde somna igår. Fastän jag var skit trött. Nä, satt uppe här och laddade upp bilder och skit istället. Gick upp tidigt tack vare att jag skulle träffa pappa och gå till facket och disskutera mitt ena jobb som jag blev av med, på FEL sätt. Eller som tjejen på facket sa "Enligt mig är du inte ens uppsagd"... Eftersom jag varken fick ett telefon samtal eller brev hem om att jag blivit av med jobbet och varför. Något är jävligt fel alltså. Och när man ringer till företaget jag "var" anställd hos så säger de bara att de ska ringa upp hela tiden, men de gör aldrig det!!! därför tog vi med facket i det hela. Och nu jävlar ska dem sättas dit!
Jag hoppas på ersättning för de här månaderna, och som pappa sa.. helst skadestånd.
Nåväl, efter att vi var klara på facket gick vi och drack té på ett café, sen skulle pappa jobba och jag åkte till Brommaplan och handlade sushi (var faktiskt ett tag sen jag åt det nu ;)..) och sen åkte jag hem. Har städat lite lite grejer som var kvar sen partajet, annars har jag bara chillat galet. Hur skönt som helst!
I veckan ska jag och Jens på bio, på torsdag kommer syrran, Oskar och Micke. De stannar ända tills tisdag nästa vecka :) Men på fredag blir det mormors begravning. Vill inte alltså :(


Halloween.

Oj oj oj. Jag har varit för trött för att blogga. Sorry! Halloween var underbart. Det var verkligen skit roligt. Folk kom hem till mig med grymma utklädnader och med deras bästa humör. Aa, underbart helt enkelt! :)
Jag och Jens dansade för första gången på de 5 åren vi har känt varandra. Hahahaa, det va jätte kul! Ingen utav oss gillar ju att dansa annars direkt ;)
Det enda som förstörde lite var att mina vampyr tänder jag köpt inte alls fungerade :S 300 kr åt helvete liksom. Shit vad sur jag var!! Jag gick och muttrade, skrek, kastade grejer (för kl började närma sig åtta och de ville inte fastna liksom).. Men jag var skit snygg i alla fall så skit samma ;) Hahaha.
Lite bilder från kvällen:










RSS 2.0