FY FANKEN.

Rihannas låt rockstar är seriöst det värsta skit jag hört på länge!! SPYR. skäms gör jag. Hon e inte rockstar nånstans!

För er som missade.


Ja ni märker ju skillnad på min smak... har väldigt olika om vi säger så. haha. Jämför linnea me sassa liksom.


L

Shit va Linnea va bra ikväll då. Jävlar va rysningar jag fick!!

Funderare.

Hmmm efter ett samtal med Jens så funderar jag verkligen på om jag ska gå tillbaka till min jobbcoach. Vet inte om han var så bra trotsallt....

Wierd feeling.

Det känns som om jag inte känner dig längre, som om jag aldrig har känt dig. Bara lite smått vetat vem du är.


Idol.

Jag är så j*vla glad att alla jag hejar på hitills har gått vidare i idol!!! :D hahahaha, patetisk jag e. JA. Do i care? NEJ! Jay, Sassa.. och ikväll sjunger Olle å jag hoppas självklart på honom med. Sen e det många andra som är sjukt bra med. Men dessa är mina favoriter!

:(

Najs dag på jobbet. Besök på astrid lindgrens barnsjukhus och sushi till lunch. Iofs var inte sjukhus besöket så trevligt. Det värsta jag vet är att se sjuka barn :( En liten kille på ca 8 år gick in i vår hiss. Han hade troligtvis cancer.. knappt något hår, bara tussigt och jätte uppsvälld :( Stackars barn! gjorde så jävla ont i hjärtat. Tänk vad man gnäller över småsaker ibland (även jag själv).. man ska fan tänka på att det finns folk som har det tusen gånger värre! Jag tycker inte att någon människa någonsin ska få bli sådär sjuk, men speciellt inte barn.. det är bara så jävla fel. Usch, vad ont det gör!
När han gick där framför mig så tänkte jag faktiskt: "Shit, den där pojken kanske inte ens lever om en vecka"... man vet ju aldrig? hur illa det kan ha varit.....

Nej fy, nu vill jag tänka på annat. Ska ut och fota en sväng! Puss

jag kan relatera! haha

"Jag skulle kunna hugga av ena armen för att ha sex med honom just nu"


Burr burr.

Öppnade fönstret för att ta ett kort. Fifan vad kallt!! frost å grejer nu.

Kom å tänka på en rolig sak.. (JENS???)

"Blossom, stop it! stop licking my toes blossom!!!!" hahahahaha.



Work work.

Juste, jag var ju hos jobbcoachen idag. Shit alltså. Det va lite creepy. Han va ju inte lite tuff... eller vad man ska säga. Haha. Jag började allvarligt fundera först om jag skulle gå tillbaka till honom igen. Men sen tänkte jag mig för och bestämde att klart som fan ska jag det! Kommer utvecklas massor med det här tror jag. Berättar lite mer detaljerat sen vad det är jag ska göra. De är iaf skit bra på att få ut folk på arbetsmarknaden så, tuffa tag är nog bara bra egentligen! Detta ska jag klara. Varje onsdag ska jag gå dit. HEJA MIG!

Puss.

Det blir visst två tatueringar på Fredag! den ena är lite mindre dock, men fin fin :) <3

JAY.

asså Jay säger jag bara!!! shit... vilka rysningar jag får!

Finally!


Idag fick jag faktiskt hem rätt kamera på posten. Efter att ha skickat tillbaka den andra som för det första var fel (en canon) och för det andra inte ens fungerade. Va fläckar inuti linsen som inte gick att få bort. Nej tack!
Fick hem min pentax idag och den fungerar utmärkt :) Har testfotat massor!

Idag.





Fika lite med mamma innan mötet hos Jobbcoachen!



Gick in på lilla kaffe och té butiken på fridhemsplan (precis nära tunnelbanan) som man har passerat så många gånger. De hade så fina koppar där! Herregud

Dessa är fortfarande mina favoriter! Hittade dem första gången i Trosa. ÅH! Dessa ska jag önska mig i present!

Men asså titta va fina!! De här ska jag också ha.


Start.



Min dag börjar så här. Snart ska jag iväg på möte hos min jobbcoach i stan, önska mig lycka till!!


yes!




Nedräkningen har officiellt börjat ;)


<3


En vacker dag.



Ska jag köpa denna bok. Kanske snart, kanske om en månad. För att få titta på fina bilder (det finns det säkert gott om) och för att få lite inspiration till vardagen.


Låt tiden gå fort.

Jag längtar så himla mycket till Fredag. Det har jag gjort hela veckan (okej, i två dagar eftersom veckan precis har börjat).. Ska bli så himla najs att fixa tatueringen (som jag har pratat om så länge) och sedan I blame coco's release fest på Berns med Jens!! Jens ska iofs följa med när jag tatuerar mig också (vilket jag har skrivit förr kom jag på) men ja... kommer bli en underbar kväll tror jag.
Gah, e så taggad!!!
Sen på lördag ska jag och mamma ev ha tjejkväll med några av hennes väninnor så det ska bli mysigt!



Älskar karusell bilder!


Ta vara på stunden.



Jag älskar hösten och allt var den innebär. Helst inte spöregn då. I alla fall inte när man själv är ute i det. När man är inne, under en filt med massa ljus tända så kan det gärna regna för min del! älskar att höra det smattra mot fönsterrutorna. Så idag (även fast det inte regnade något) tände jag alla ljusen vi hade i vardagsrummet, kokade té till mig och mamma och vi bänkade oss tillsammans i soffan och fotöljen framför tv:n. Mysigt? OM det var!

Text.

Har bytt typsnitt på bloggen. Jag märker att det oftast står mellan denna och "georgia".. haha aja. Undra hur länge det dröjer tills jag byter igen. Återstår att se!

.

Jag vill gärna höra din ljuva stämma just nu <3

M <3

Idag har jag och mamma varit på möte, på fonus. Det var väl inte super kul direkt, såklart. Men men, saker man måste göra. Vi har fixat det mesta med begravningen nu. Plats, blommor, musik och allt sånt. Mormor <3
Begravningen kommer äga rum någon gång i Oktober. Datum är inte spikat ännu.
Nu ska jag kila iväg och hämta ett paket på posten till mig :) puss


Hjälp :O


Remember me <3

Har precis kollat klart på Remember me. Fyfan.. hemskaste och bästa filmen jag sett på länge (kommer nog på delad plats med pearl harbor tror jag)... jävlar. måste köpa den!!
:( usch.. gör ont i hela kroppen nu. Nu kommer jag ju knappast kunna sova.

Längtar.

Så! då var det bokat och klart, tatuering på fredag!! :)

I DIE.

COCO SUMNER RELEASE PARTY. BERNS, PÅ FREDAG!!! AAAAH :D

3 från idag.




Några favoriter.










Några favorit bilder som jag har tagit genom tiderna. Har säkert 10000 andra favoriter också. Och sorry för dålig kvalitét men har de flesta bilderna på min gamla dator så fick ta en del från internet, vilket resulterar i dålig kvalle.


Seg dag.

Idag stannade jag hemma från jobbet eftersom att jag mår som jag mår. Blev dock lite bättre senare under dagen, det var värst imorse. Idag ska jag och mamma äta jätte god middag och sedan mysa framför idol. Sedan hoppas jag att jag blir frisk fort som fan. Hatar att vara sjuk. Jag är det tamejfan jätte ofta också. Trots att jag häller i mig vitaminer. Okej, har slarvat en del men de senaste veckorna har jag i alla fall ätit det regelbundet. Jaja... massa babbel bara. Hoppas ni andra har en bättre måndag än mig iaf!!


!!!!

Usch jag har så ont i kroppen. Jag har haft det hela natten och jag vill inget annat än att det ska försvinna :(

Habibi albi? nä.

A e helt klart min nya sms polare XD fast än så länge har vi inte snackat i flera veckor som jag och jens gjorde (förr i tiden, vårt rekord var typ 3 veckor, I STRÄCK).. men det kanske kommer. Rolig är han i alla fall och får mig på gott humör! vilket behövs när man har blivit förkyld och allt. SNOR på det!

Ana bahebak Egypt.

Kom in på en tjejs blogg. Och hon skriver om sin kärlek till Grekland. Hon har väl varit där lika många gånger som jag har varit i Egypten. Och jag kan verkligen relatera till allt hon skriver. All grekisk musik som ger henne minnen, allt. Och jag längtar så sjukt mycket tillbaka dit när jag läser allting. Att en plats kan vara så beroendeframkallande. Visst, ingenting slår London (ever). Men på lite mer semestrigt sätt så längtar jag till Egypten. Sol, bad, partaj. AH!!!! Ta mig tillbaka!




El fanar, det vackraste stället jag varit på. Någonsin!


Fredag i bilder.



En brud ville ta kort på oss! haha

Jag gick och störde mig på min bena som inte alls var som den skulle, istället för att bara fixa det!

hahahahhaa, nykter posering på toan! alltid :D

wooops

Jag och Jessicka drog till kvarnen, på medis. Ja, det va ett speciellt ställe.... hahaha. Personalen va dock sjukt otrevlig!



Vila fötterna lite.

HAHAHA said!!

hahaha always fuck you!


Ett stort frågetecken.

Våran vänskap kanske hänger på en lös tråd trotsallt? vi kanske håller på att glida iväg från varandra fullständigt? Ingenting känns som vanligt. Aldrig, aldrig någonsin.

öööh??

shit Chima åkte ut ur idol :S hur fan tänkte de där?!??!?!?!!? nej, har tappat respekt för idol juryn nu fan.
helvete.

Sunday.

Hemma från jobbet! haleluja. Skönt skönt! Dagen har minst sagt varit kaotisk.. eller haha, lite iaf. Men det fixade jossan!! Och toppen på det, jag sov knappt ingenting i natt. Låg och hostade och kunde knappt andas. Så jävligt trött är jag. Och ingen tatuering blev det heller, jag hade nog inte hunnit heller så. Men den blir ev nästa helg, hoppas hoppas!
Ni får hålla tummarna med mig. haha.
Nä, nu ska jag kolla reprisen på idol från i fredags! hörs sen! Ska även slänga upp lite bilder från i fredags också. Har märkt att jag har sagt så flera gånger men inte gjort det sen i alla fall. Men jag lovar denna gång.
puss

hahahahaha!


Yesterday.



Älskar vita strumpbyxor, tycker det är så fint. Även om benen ser så jävla feta ut i det. Hahaha.
Gissa om jag har ont i fötterna idag? efter att ha dansat och trippat runt i mina puppor hela kvällen igår. Men det var så värt det! De är ju så snygga! Till och med Rabih spanade in dem ;) vi såg honom på perrongen på Brommaplan. Hahahaah!
As kul kväll igår fövörigt! Shit... galet blev det på slutet dock. En kille försökte dra med mig ner till dansgolvet precis när vi skulle gå, en annan försökte få med jessicka. Helt plötsligt kommer en tredje kille och tar mig på röven :S Cp!!! fan vad lack jag blev. Men skäll utav helvete fick han så.
Fan, det här måste vi göra om snart Jessyyyyy :D <3


Tonights.


Detta var mitt topshop köp. Så jävla ful snygga!!! jag har spanat in dem ett tag men aldrig provat dem. När jag provade dem så gick dem från fulsnygga till bara snygga. Älskar dem!

Nu drar jag och Jessicka till stan! fy fan vad kul vi ska ha!!!! :D Puss


Lucky.

Nä, leopardpälsen från Topshop blev inte min trotsallt. Eller, dalmatinpäls skulle man nästan kunna säga. Den fanns inte i min storlek nånstans, konstigt nog :S eftersom att jag behövde ha den största storleken.. eftersom de är så jävla små storlekar där. Aja...
Jag gråter inte för det faktiskt, för jag kom hem med något annat fint därifrån! Ni som känner mig kan säkert gissa vad ;) kom även hem med annat smått och gott. Löning idag ju! det ska firas på krogen med Jessicka! Så som jag längtat :D

Bilder på mitt topshop köp kommer sen ;)
PUSS

Friends <3

Ibland tycker jag det är mycket roligare att skicka lite gulliga meddelanden på fejsis å så än att skicka sms all the time. Det känns lite mer personligt.. fast ändå inte. Jag vet inte. Man borde ta vara på sina vänner mycket mer i alla fall tycker jag. Man vet inte hur länge man har dem!
Jag har börjat att skriva mer på fejsis till folk i alla fall, till typ Jessicka, å Jens (även fast han aldrig svarar på det jag skriver ; hahaha).. nu ska jag posta lite mer grejer på folks wallsss..
shit vilket onödigt och konstigt inlägg :S aja.

Tjohej.


Inviger pälsvästen idag. Nu åker jag och tränar. Ses sen! Puss


Godnatt alla fina.



Imorgon ska jag träna, hänga med Aina i stan och sedan spendera kvällen med Jessicka <3 åh, längtar så mycket! Puss


shitttt.



Äntligen hittade jag ett klipp med Sassa! Jag vet inte varför jag alltid "faller" för tjejer med pojkaktiga röster.. hahaa. Men asså hur bra är inte kvinnan?!
shittt asså. Nu blev jag sugen på att lyssna på Distillers bara för det, Brody <3

New inn.


Mamma köpte två fina tröjor till mig häromdagen. Vet inte vad som har flugit i henne, jag får presenter hela tiden! Men ska ge tillbaka något fint till henne snart, finaste mamma <3

Den här fick jag också! Super mysiga båda två. Älskart.

Denna vann jag på tradera också! Så nu känner jag mig redo för den här hösten. Då jag förhoppningsvis inte ska frysa.

Rödgrön= godhjärtad?

http://blondinbella.se/rod-godhjartad/

väldigt bra skrivet tycker jag. även om jag inte är insatt i politik och sånt till 100%

Anty 3amal eh?

Världens snällaste Zahra på jobbet har lärt mig mer arabiska idag. Jag ska hyra henne som min privata lärare! haha. Jag ska skriva allt jag har lärt mig idag. Det kommer bli helt osammanhängande så hoppas ingen som kan arabiska läser detta! eller skitsamma :D haha

Ana ticibta. Ana mushtakliki lakin ana acrif nataqabil maratanii. Anta hilw. Tusbah alal qeyr. Saba al kheir. Ana ajabtiini inti. Ana awsaa aleyla nihna nashar layla saciida. Ana kwajesa. Keyfhalik? Aemanaaliki becher!
Anty 3amal eh?

jaa jaa.. massa mer men orkar inte skriva allt XD hahahaha, så roligt! ALLAH

Lovely.

Tjohej! E hemma från jobbet. Attans vad skönt. Dagen har iofs gått jävligt fort måste jag säga.
Snart blir det middag och efter det ska jag posta lite bilder på nya grejer :) Puss

Tack för att ni finns <3

Jag är så glad att jag har så underbara vänner. Speciellt när något som sånt här händer. Det första Jens sa idag var bla "ring om du vill prata".. bara en sådan sak. En sån enkel sak att säga. Det är inte alla som har sådana fina vänner, när jag faktiskt tänker efter. Alla kanske inte får ett "Ring om du vill prata".. vissa får helt enkelt klara sig själva. Det är hemskt tycker jag.




Oh la la!

Nu har jag ätit sushi 3 gånger med förra veckan och denna. Hahaha. Får inte nog! Jag är sugen på konstiga saker. Typ taco bröd.. så jag var tvungen att göra tacos idag. Hahahaahah, jag kanske är preggo???
eh.. borde nog gå och kolla det. hahahhaa
aja. gottigott med sushi iaf!

S <3

Mysig kväll som spenderades med Sanna och lite té :) Va länge sen man såg Sanna så det var supermysigt! Även skönt att få tankarna på annat efter allt som hänt.
Och jag har en skit rolig grej på G, visst ska det bli najs Sanna?? ;)
Puss

"I'd like to buy the world a coke"


Jack White. Hur fint är inte det namnet??


-

Telefonen ringer konstant!! har inte lust att dra ut sladden direkt.. fast samtidigt har jag det.

En annan favorit, självklart.


R.I.P mormor <3


Fan fan fan fan!!!


!!!!

SÖNDAG SÖNDAG!!!! :D
godnatt :)

Nightmares.

Inatt kunde jag fanimej inte sova. Vettefan vad som hände alltså :S jag brukar sova så bra annars. Jag låg säkert vaken till jätte tidigt på morgonen. Bara vred och vände mig.. usch fy fan! Mycket tankar också. Som alltid.
Hoppas det blir bättre i natt!

Galen.

Pallante me folk.

From the phone.



Sjukt fina ballerina skor på Topshop. Synd att det inte är säsong för det.

Gjorde brad (från rachel zoe, ja) i Sims.. hahaha. Blev rätt bra tycker jag!

Himlen var sjukt fin när jag åkte hem från Jessicka i söndags. Mycket finare en på bilden. Och det var liksom ett sjukt sken som lös. Oh la la

Jag och mamma kikade in i en butik som heter Hilma albertina som ligger vid bromma kyrka. Jätte fina inredningssaker har dem. Jag blir så sugen på att flytta hemmifrån och inreda, nu nu! Dessa lampor tyckte jag va så söta.. dock från barnavdelningen eller vad man ska säga. Men iaf! haha

hahahaha mamma glodde på tv och ropade på mig, då va det en kärring med skit roliga brillor!!! hahahaha. skit dålig bild, jag fota i farten me min mobil.


RAWR!


!!!

Fan jag vill också vara i London nu på fashionweek. Jag vill vara där överhuvudtaget såklart men. DÅ STICKER VI DÅ JENS?!?! :D

It was a skinhead love affair!

Hoppas på tatuering snart då, kanske på söndag?? hoppas hoppas.
Jag hoppas natalie svarar på mitt mail snart ;) haha. jag är ivrig!
Denna gång ska jag ta med mig Jens, så han får se hur det går till.. + att det är han som har ritat denna tatuering ju ;)
LÄNGTAR!!!

May lord be with me.




Om allt går som det ska så börjar nedräkningen på fredag!!
Jag har ju ett tag på att bestämma mig men blanka eller matta? ;) Dålig bild på de matta nurå men.


2 cakes.



Tog typ bara dessa två bilder när jag var hos Jessicka igår. Den här tårtan är den godaste jag har ätit på länge!!! AH.

Mums! behöver jag säga att jag tog i extra mycket på passet idag? ;) hahaha


orgmr,nfgehfrewhjrk½!!!!!


Denna spetsklänning SKA bli min!!!! I die

Framåt, marsch!


Wohoo, idag klara jag 28 armhävningar på rad.. hahaha, det går framåt!! okej, inte ens riktiga. utan sånna när man står på knä men i alla fall, bra för att vara jag ;) HAHA


It wasn't a nightmare.

Klär på mig de svartaste kläderna jag har (everybody knows why) och åker och tränar.
Later bitches! ;)

Heja nazisverige! :D

Kan inte släppa allt.. e fruktansvärt besviken och skäms över att vara svensk. Men men, ska försöka släppa det nu.
Imorgon ska jag träna och efter det hem till pappa på middag. Trevligt :)
Ps. Jag äger på tradera! hahahahaha. YEAH

!!!!!!!!

faan vad jag vill slå till den där jävla jimmie åkesson så jävla hårt, spotta han i ansiktet!!

FY FAN!

En brud skrev på facebook "jag skäms över att SD verkar komma in i Riksdagen. PINSAMT SVERIGE!"
jag kan inte annat än att hålla me. Det är så jävla äckligt att jag spyr!
Fick förövrigt höra idag på fejsis "SD är inget "rasist parti"...hahahahaahhaa, bra koll du har då lilla gubben på skiten du röstar på! vad är det om INTE ett rasistparti?
visst, ibland är jag också lite rasistisk. jag kanske håller med mini mini grejer de står för. men NÄ!
äckligt är var det är. man får skämmas för sverige!
jag, jossan och jessicka disskuterade detta idag. stort ämne. Jag tycker dock inte att invandrare (självfallet) ska vara rasistiska mot oss osv. de som inte kan sköta sig utan bara e allmänt cp ska inte vara kvar här!
men ja... SD.. usch, har inga fler kommentarer om det.

Sunday.

Jag har kommit hem från en underbar eftermiddag med jätte god tårta och middag hemma hos Jessicka :) Tack för det! och på fredag kör vi!! ;) hahaha
Nu: sims!
Later ;) haha

Dags för val då!


Men jag har ju redan röstat.. skönt!


<3

Grattis bästaste vän på födelsedagen!! :)


Godnatt.



Nu ska jag sova och förhoppningsvis drömma om rymden!

Älskar rymden!





Source: Lastnightstrash

f.u

Det där var droppen. Nu orkar jag inte engagera mig mer.

Scorett.




Dessa måste jag spana in! jag vill ha ett par enkla boots och dessa var najs tycker jag :)


hahahahhaha.


<3

FUCK FOREVER, IF YOU DON'T MIND. http://open.spotify.com/track/40VBtCOWsb3CadLYsATgxP

Françoise Hardy.



Äter frukost och lyssnar på den här kvinnan av någon anledning. Mysigt!


Chloé boots.



På listan av drömskor kommer nog dessa kanske kanske på 2:a plats. Ni vet ju vilka som kommer på plats nr 1 ;)


!

"Never follow trends, fallow fashion"

My arm!

Usch det e så sjukt. Flera nätter i rad har jag haft ont i höger armen. Och det är alltid när jag ligger på rygg. Jag vaknar och känner fy fan vad ont det gör. Så lägger jag mig på sidan, sträcker ut armen eller har den böjd och då blir det bättre :S har varit så här hela veckan. Jag har inte ont när jag är vaken heller utan det är just när jag sover. Morsan va snäll och masserade lite nyss och smörjde på voltaren och när hon tröck på armen så gjorde det iofs ont, kanske muskelsträckning av något slag? aj aj aj

EGO DELUXE.






I'm so happy.




Var ju i vällingby idag. Jag röstade (!!!!!)... hahahaha. Fattade nada men aja, nu är det gjort i alla fall. OCH, jag hittade de perfekta runda glasögonen (som jag har letat efter SINCE FOREVER) .. och det bästa: de gick på endast 29 kr!!!
Och nr 2: jag hittade det perfekta plommon färgade läppstiftet också. Som jag inte har letat efter lika länge men i alla fall ;) det var inte lika billigt heller men skit samma. Snyggt är det. Kommer nog bättre bilder!


Hey.



Pälsen åkte på. Tigern och dödskallen åkte på! ;)


Mina favoriter ur Idol hitills.




Och sen gillade jag Sassa också och tandställnings tjejen som inte kunde öppna munnen efter sin käk operation. Hon som va fastlåst liksom me tandställningen, hur fan kan man sjunga då?!?!?! jo hon kunde i alla fall!

Canon AV-1



Kameran har kommit! eller den kom igår. Fast de skickade helt fel kamera, inte pentaxen som jag sa att jag var intresserad av. hahahahaha, men aja. Det är en analog kamera i alla fall. Ska jämföra dem lite och se. Men tror jag behåller denna ändå.

Jisses.

Jag är helt död, efter typ 10 timmars sömn :S.. Vi stod och köade till beyond retro igår i en och en halv timma (!) och precis när vi var framme vid dörren så släppte de inte in mer folk. "Vi måste följa reglerna" sa de.. och det va ändå en timma kvar tills de stängde. TACK!!! Ont i kroppen har jag som fan idag.
Vi mötte Frida och Ingrid som stod och hängde med oss i kön så vi drog med dem till Dovas (på sveavägen) sen och de tog en öl. Jag och jens va bara med och sen pallade vi inte mer (mest jag som hade gått upp halv 8) så vi drog oss hemåt. Planerade lite bio vi ska se, åh åh.. roligt!!
Nåväl. Idag ska jag till vällingby och rösta (!!!! :O), köpa present till Jessicka. Och leta efter en stor och skön halsduk, STOR alltså. Jag frös ihjäl igår = aldrig mer! Senare ska jag träna (kommer dö)
yeah yeah, hörs läjter guys! :)

Leopard.



Eftersom leopard e mitt favoritprint och har varit typ since forever så känner jag att det är min skyldighet att checka in dessa byxor ovan. Ser fina ut tycker jag :)
Source: julias blogg.

Förvirrad.

Okej nu vet jag absolut inte alls vad jag ska rösta på längre....

Before.



Like a little boy.


OMG!!!



Kim (lesbiska tjejen från top model).. som jag hejade på för typ 1000 år sen. Oh my god

FUCK.

Blää jag har inte alls lust att skriva nåt. Men jag gör det iaf (med risk för att låta as deppig).. dagen på jobbet gick först as sakta, sen fort. Jag har varit hur trött som helst hela jävla dagen sen så fuckar sig alla mina planer (SÅKLART) och ja.. på den vägen är det.
Fuck life sometimes!!
Men imorgon ska jag och Jens på beyondretros 1 års firande och jag har 700 extra i fickan så jag är lite glad iaf! wohoo.

Forever 21.


Älskar dessa!! och det bästa, de kosta rinte ens 200 kr!!! sinnes sjukt!


-

JAG BLIR SÅ TRÖTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!

Rainy days.

Tar på mig gummistövlar och regnjacka och går till jobbet. Fast ja, om ca 20 min!

Goodnight darlings.

Snart ska jag sova för imorgon ska jag jobba extra. Jag är så himla glad för jag har fått ganska mycket extra jobb denna månad. SKIT NAJS. Det kommer dock bli svårt att somna eftersom jag sov så himla länge idag. Eller ja, ganska i alla fall. Men det löser sig. Sen efter jobbet imorgon ska jag träna.
Så vi hörs väl inte förens då! PUSSSS

Miu miu lookies.



Älskar Sofis miu miu inspirerande skor från Forever 21. Såklart finns de inte på hemsidan.. gah :( de som brukar ha så billiga priser och allt.

Todays dinner.


Hur gott?!?!! jag tror jag dog när jag tog första tuggan. Åh vill ha mer nuuu!


NEW.



Mitt nya favvo band! tack ensam mamma söker!! hahahaa


Is it the end?

Du gör det bara svårare för mig.

Tuesday.

Godmorgon!
Det första jag betade av nu på morgonen var att ringa min ny blivande jobbcoach (ville inte ha någon innan men nu kan det vara skönt).. han var jätte trevlig! så nu ska jag iväg till arbetsförmedlingen och fixa lite grejer och sen boka in ett datum med honom. Jag har skjutit upp på det här ett tag nu så nu jävlar.

Men först: frukost time!

3 gamla.





Och med det säger jag god natt!! PUSS<3


Stjärt.

haha Bert är fan bäst! älskar filmerna :D "Bert, exakt vad tyckte du när pappa tvättade dina jeans i 140 grader?" pappan: "ja, exakt vad tyckte du?" Bert: "De skaver där bak... MEN DET GÖR NI MED!"... hahahhahaha

DÖR.




Fasiken va snygga skor!!!! GE MIG. Tror jag ska beställa första paret när jag har cash, eller.... vilka tycker ni??


A little bit creepy.

Hittar en tjej på facebook, kikar hennes bilder lite (vi har en gemensam vän såatteh) ja.. i alla fall. Så ser jag bilder från att hon har varit i paris. och jag ser detta, och tänker: fasiken är inte det hotellet som jag och jens bodde på? vårat rum??




Och jovisst är det det! Sista bilden är alltså tagen av mig. Vad är oddsen egentligen?!

 


Red&white.



Försökte måla naglarna så som Dita von teese brukar ha. Jävligt pilligt och pilljobb är väl direkt inget för mig men det blev väl hyfsat bra ;) Nästa gång ska jag köra på svart och vitt!

AND.


Olivia har blivit korthårig!!!!!! my god

Whitney Eve.








Whitney ports presentation. Som ni ser så är bilderna från Sofis blogg. Åh.


Maj gad.



Hittade detta klipp på Julias blogg. Hur fint blir inte gynnings vardagsrum?? Älskar den lilla lila-svarta soffan!!
Åh vad jag vill ha massa pengar nu. Flytta hemmifrån och inreda... gahhhh!


Mat.



Dagens frukost (lunch) +middag

.

I lost myself in us.

Melody.






Älskar sån här sminkning. Måste ha det oftare. Och håret blev inte helt perfekt nej, gjorde det lite hastigt :)

hahahahaha?


Måndag.

Godmorgon! Eller god dag. Jag funderar på att vara en latmask idag och skita i träningen. Jag mår helt PISS. Typ iaf. Min kropp gör så jävla ont (nej inte pga träningsverk) jag fryser all the time och i natt sov jag så jävla konstigt. Det går inte ens att förklara. Skum feeling bara. Så känner på mig att så fort jag går utanför dörren kommer jag drabbas av den hemska förkylningen som alla på jobbet har typ.
Fast samtidigt så vill jag inte vara latis när jag har kommit igång med träningen!! aja, väntar under dagen och ser.
Måste iofs utanför dörren.. måste till affären. Hahaha, men fan större chans att jag blir sjuk om jag tränar än om jag går till Ica I guess.

Så idag blir nog en film+mys dag. Önskar jag hade sällskap dock :( Morsan är iväg på kryssningen. Och dessutom vill jag ha manligt sällskap.... hahahhaah. Nåväl, see ya!

Måste se!!!



Åh vill se I rymden finns inga känslor, nu nu nu!

Lovely weekend.

Min helg har varit fantastisk! Jag blev medbjuden på Sannas spelning i fredags på båten men tacka tyvärr nej eftersom jag e skit pank typ (hade knappt råd med råcksta där vi va igår) men men. Så jag åkte hem till Jens och hade det supertrevligt (som alltid).. Och vi slog typ rekord på att vara vakna länge (eller vi har varit vakna längre men inte på väääldigt länge).. vi gick och la oss 5! hahahaa, men det var roligt. Sen i lördags åkte vi hem till mig för att käka middag + föra lite och efter det drog vi oss till Råcksta krog där vi mötte Aina och kurre och senare Matte! Aina, som typ va mest taggad drog halv 12 :O Jag, Matte och Jens satt chockade kvar till stägning. Utanför när vi ska gå hem kommenterar en snubbe typ (host, bög, host) om Jens och jag som alltid ska bry mig och sånt blev skit förbannad. Jag ville inte starta bråk nu men asså jag kunde inte vara tyst så jag skällde ut idioten. Minns inte så mkt vad jag eller han sa men jag sa typ "Varför inte bara hålla käften?!?!! varför inte bara hålla skiten för dig själv om du nu går runt och tror att nån är bög".. sen sa han typ "ojoj du får sätta koppel på din tjej" till jens, man ba, hallåååå! va han inte bög nyss?! hahahahaahaha idiot alltså. Åh, skulle så kunna ge honom en rak höger!
Aja, jag och Jens drog hem sen och tittade lite på tv och sedan somnade vi som stockar.
Idag vaknade jag upp lagom bakis men efter en värktablett+lite frulle så blev det bättre. Då kröp vi ner under täcket och såg på The shining. Som jag laddade ner fastän jag har den på dvd. Smart jossan smart. Jag kom på det nu lite sent sådär.

En bild på mig och Jens från igår (andra bilder kommer nog imorgon):


Movie time.

Äntligen hade ensam mamma söker premiär! så som jag längtat. haha. Så kul med rockabilly bruden också. Jag älskar ju rockabilly kulturen (även om det kanske inte alltid syns och märks) så yaaay! super kul tycker jag. Bara för det så ska jag avsluta kvällen med Cry baby. Puss på det va!


It's like I cant breathe.



Älskar bilden.
Sourse: niotillfem.


Plommon.



Precis sån här färg på läppstift vill jag ha. Typ NU.

Minnen <3

Alla ser men ingen märker, alla hör men ingen lyssnar.

When you need your friends.

Än så länge har dagen varit ganska upp och ner. Jag gick och tränade själv (aina banga i sista sekund :O) men de gick bra iaf ofcourse. Började må lite illa mot slutet men det gick över sen. Pappa ringde när jag var påväg till friskis och sa att han låg på sjukhus hela dagen igår. Han hade smärtor i bröstet så han fick cykla på en sån där cykel så de kunde se hur hans hjärta fungerade. Men det var ingenting med hjärtat tydligen. Blev skit orolig eftersom han har Kol. Just när han sa "jag låg på sjukhus igår"..  jävlar va mitt hjärta slog.
Grejen var att han ringde igår på dagen men jag var på jobbet då och det är typ ingen mottagning där så jag tänkte att jag skulle ringa när jag kom hem sen. Men då glömde jag det. Stackars pappa :(

skit skit skit skit.

MJAU.



Jag ÄLSKAR den här bilden. Hur jävla snygg får man bli? hur jävla sexig????
KATT!!
Och jag ÄLSKAR sånt där hår.


Lovely.



Smycken jag inte tackar nej till! Speciellt inte de två till höger.

Again.

Har ändrat header ÅTER IGEN (mest för att jag ville ha en personlig en) Hehehee. Satt på jobbet idag och hade inget att göra. Så jag ritade dessa tjejer ovan (jag suger på att rita, jag vet) hahaaha... Skärpet på bruden me prickig klänning hamna så jävla långt ner, typ på magen.. så jag fick göra ett tjockt så det skulle sitta vid midjan. Ohwell. Hope ya like it!
Juste, snodde big ben bilden från min andra blogg också. Kände att den passade in så bra!

Finally.

Oh oh, äntligen en lugn stund! jag har jobbat all day och direkt när jag kom hem så storstädade jag mitt rum. På riktigt alltså. Inte storstäda som i dammsuga (vilket jag kallar det ibland).. utan damma, dammsuga, moppa, putsa... ja you name it! så nu är mitt rum kliniskt rent! Love it. Grejen är att jag hatar att städa men samtidigt hatar jag att ha det skitigt (eeeeeww).. blir rädd att jag ska få massa äckliga silverfiskar, spindlar och whatever. Så nu tog jag mig i kragen och det luktar tom gott här inne :)
Duschat har jag också gjort så jag luktar gott me.. haha. nä, har inte så mycket mer att säga nu. Vi hörs läjter! :D

JA JA!


Habeyto ameil eih?


Fortfarande en av de snyggaste/sexigaste whatever snubben jag har träffat!!! inte bara snyggaste araben jag sett.... utan fan. han klår många svenska pojkar jag sett asså! det enda som stör mig e hans unibrown XD HAAHAHA. men aja.. lätt att fixa.. right? ;)

asså mama! och nä, jag bryr mig inte att ni tycker han e skit ful. fÖR DET E HAN INTE!! mohahahaa.....
kan ju säga att jag ångrar mig en liten smula... hmm
saknar egypten!!!


Jag dör.

Kollar på en film från egypten där jag säger typ "fyfan vad sexig!"!!" om sharkawy.. hahahahaa. så sitter en kille som jobbar på samma bar i närheten av mig och ba "aiwa!"= ja!
hahahahaha XD asså jag sa det på svenska. Och han svara på arabiska. lite kul tycker jag.. hahahaha
jag har inte upptäckt det förens nu.. I die. hahaha

Grand opening.



Marc Jacobs öppnar sin butik i Stockholm på Biblioteksgatan den 23:e, exiting! Jag och Jens lär säkert svänga förbi.


Psycho.



Idag såg jag Psycho för första gången. JA! jag som älskar skräck och thrillers. Har aldrig sett Psycho. Det är ju fan en klassiker. Men nu så. I did it. Fasiken, den var obehaglig ändå! Vissa säger ju att gamla skräckfilmer är töntiga och inte alls läskiga typ. Men usch.. obehaglig va den allt.
Senare ikväll ska jag beta av fåglarna också.. spännande!


<3

A girl should be two things: classy & fabulous.
- Coco Chanel

I love rings.


Undressed+dressed.





Osminkad och jävlig drar jag och tränar!


Breakfast.



The same as usual. Almost.

Grace.




Åh vad jag älskar den här kvinnan <3


Oh la la!

http://moderaterna.net/val2010/

Aldrig blir det sossarna i alla fall. Mer säger jag inte. Jag måste fundera riktigt hårt på det här. Shit, jag ska rösta! hahahahha

suck.

800 mail, dags att rensa igen. Borde ta det som en vana... innan det går såhär långt. suck


Té + idol.

Ikväll har jag tagit det så lugnt så lugnt. Det tycker jag faktiskt att jag förtjänar. Och nu ska jag dricka té tillsammans med mamma och titta på Idol :) Kan det bli mysigare?
+ att jag har sovmorgon imorgon. Jag ska sova ända till 12. Och inte alls tänka på att jag ska iväg och träna senare på eftermiddagen. Eller jo, jag ska tänka på det på ett positivt sätt. Och tänka: Fan vad i form jag kommer komma! hahahaha. Försöka duger ju alltid ;)
Pusss

Simplistic.







Jag älskar att ta kort på vanliga enkla saker.

Hon gör det återigen.


Uggla.

Jag betalade för min uggle ring igårkväll och den låg hemma och väntade på mig redan i eftermiddags när jag kom hem. Vadå snabb affär?! dock såg jag att det inte var den från H&M (eller jag har ju aldrig sett den från H&M på riktigt).. men om jag jämför med bilden så ser min lite annorlunda ut. Inte mycket. Den är fin :)

Dags att vara hurtig.

Nä nu ska jag inte sitta här och lata mig!! Ut på promenad med den bästa musiken i öronen. Sen när jag kommer hem ska jag äta taco paj. Yummiiiiie!!



Varje gång jag tittar på den här bilden får jag samma känsla. Den är obeskrivlig. Älskar bilden och London så mycket så ja, det är helt enkelt sjukt obeskrivligt!!


?


Kanske ska man skaffa sig dena? någon som vet något om den?

Snyft.

Mamma hjälpte mig lite snällt idag och kollade om man kunde skaffa film till min gamla kamera jag ärvt av morfar. Det gick ju absolut inte, sådana gamla filmer säljs inte längre. Borde jag kanske ha fattat? Aja.. blir till att skaffa sig en annan analog kamera på nåt vis för det ska jag ha!!!!!!! å jag vill fota!!!

<3

Ibland känns det som ett krig. Och jag tvingar mig själv att vinna det.

Hahaahaha.


Pregnant.

Gud idag när jag satt på tuben mot fridhemsplan så var jag så jävla trött. Slummrade till emellanåt. Jag va så nära på att vända hemåt, redan på bussen mot Brommaplan men jag gav mig fan på det. Jag tvingar mig själv utav helvete bara. Det är så det ska gå till tror jag, i alla fall till en början. Sen blir man väl kanske piggare och tycker att träna e kul också. Jag har redan börjat tycka det är lite små kul. Inte super kul förstås. Det kommer jag nog aldrig tycka iofs. Men det sjukaste av allt var att mitt i passet, när jag kände mig som mest trött så ser jag en kvinna som e gravid kämpa på. Hade inte sett henne tidigare under passet, asså hon var säkert i 6:e månaden. Helvete vad hon kämpade. Och jag tänkte, om hon kan med den där magen så kan jag fan med!!!
Sen när jag tränade klart så blev jag piggare. Men trött också givetvis, men skönt trött liksom. I like.

Monday.

Idag var gud på min sida, minst sagt. På jobbet gick allt hur bra som helst. Och när jag slutat drog jag iväg och tränade (själv denna gång) och det gick hur bra som helst det med. Gick över till farsan på dovas sen ett slag och snackade London lite och efter det åkte jag hem. Jag har precis slängt i mig middag nu och snart ska jag hoppa i badet!
Imorgon ska jag jobba igen så det lär väl bli en tidig kväll igen idag!
pusssss

-

TACK.

Åh.



Jag har äntligen lärt mig hur man lägger en bild över en annan så de smälter ihop så här fint. Älskar det!
Nu ska jag iväg och jobba. Hejsvejs!

HAHA!

Sms från jens: "Titta! Benny är Muhammad!" HAHAHHAHHAH.
Benny är en jätte fin godsedjurshund jag köpte till Jens i London en gång. Att jag inte köpte en till mig själv mee... snyft :'( hahaa

Mjau.

Gud vad jag är trött! blir bara tröttare och tröttare för varje dag som går :( Men det kanske är lika bra, för imorgon ska jag visst jobba lite. Fram till kl 15 och då ska jag direkt till stan och träna. Så kanske behövs det en liten tidig kväll ikväll. Who knows?


L.



Det jag och Jens mestadels pratade om i tele idag var att vi ska flytta till London. Det har vi planerat ett tag, även att vi skulle flytta till Paris ett slag också. Egentligen skulle vi flytta dit först men det verkar som om det blir London. Inte mig emot ;)
Nä men vi har kikat på lite lägenheter man kan hyra. Så vi ska väl försöka få tag på nån liten studio som vi kan bo i :D Sen måste man ju skaffa jobb på nåt vänster så man ska ha råd. Tur att jag har lite lite kontakter i London iaf, det här ska fan gå vägen!!! Den dagen vi flyttar.. jävlar. Jag kommer nog vara den lyckligaste personen på jorden!!!
Ja, vi ska självklart inte flytta för alltid. Utan testa i några månader lite ba. Men sen vet man ju alltid, eftersom London e mitt hjärta så kanske man stannar där ;) Men hjälp... läskigt på nåt sätt!
Aja, återstår att se. LÄNGTAR!!!!!

Älskar.


Älskar skorna!! röda skor är något utav det finaste jag vet. Det kanske ni har märkt på senaste?


Bla.


... så ska jag och Jens köa som fan utanför h&m när Lanvins kollektion släpps. Verkligen KÖA. Vi ska vara först i kön! hahaha. Har aldrig gjort något sådant men det känns kul att det är just Lanvin som gästdesignar tycker jag. Så jag längtar faktiskt. Ännu en grej att se fram emot i höst!


Crazy monkey.

En av favorit scenerna från filmen. Gud vad vi skratta!!!!


Lördag kväll.

Åh, gårdagen var så himla himla rolig! Jag mötte upp Jossan och Jessicka i Kista där vi käkade middag först och sen gick på bion. Vi såg Toy story 3 om jag inte sagt det.. och den var så jävla bra! och rolig :D hahaha.. rekomenderas skarpt ;) Efter det åkte vi hemåt till åkersberga. Det var så JÄVLA kallt ute. Speciellt i danderyd, men det är ju alltid så jävla kallt där. Och när vi skulle gå av bussen i åkersberga.. ska vi inte ens tala om!
Men men, vi kom hem oskadda till värmen i alla fall.
Idag så tittade vi på Lejonkungen. Åh, det var så himla länge sen jag såg den. Vilken underbar film <3 Love it!
Sen åkte jag hem runt halv 3 och då var våran tid tillsammans slut :( för denna gången dårå.
Och väl hemma har jag käkat middag och pratat med jens i telefon. Gud vad planer vi har!!! och DE SKA BLI AV. Åh jag längtar så himla mycket!!!! tell ya later ;)

Bildregn.




Flumma i väntan på buss nr 2



hahaahhahahaha! man höll sig varm iaf genom att latja. Det var så JÄVLA kallt ute!!



HAAHHA

Eru full Jessicka??? XD




Lördag.



Nu är naglarna också redo att gå på bio.
Efter bion åker jag hem till Jossan och Jessicka och sover över där. Kommer kännas skumt att vara i åkersberga utan att va hos jens. Haha, för det är oftast där jag är när jag är där. Men får vinka till honom, som jag brukar göra till Jessicka! hahaha. Nåväl, då vet ni varför jag kanske inte bloggar något mer sen. Hoppas alla får en fin lördagkväll. Det kommer i alla fall jag får :) PUSS


Idag.


Idag har jag randigt + spets på mig.

Annars ser jag mest ut såhär. Fast inte så sur förståss.

Utan lite mer såhär, man måste ju vara glad när man ska på bio med två underbara vänner!

Så idag är jag glad, glad glad!

Och så tycker jag ögon är vackra!
Hejdå.


Yeah man.

Ändrade headern lite :)

Nothing.



1,2,3

"I'm so in love with him I can't even breath normaly"

ehehehe.


ALLAAAAH!!!


IT'S MINE!!!! :D sooon i alla fall.
Har verkligen snöat in mig på ugglor. Så himla fint tycker jag.


Memories from the past.









Lite analoga bilder + fotogram från när jag gick i skolan. Hade en kurs i fotografisk bild.
Alla bilder är alltså tagna av mig.


I <3 Fridays.

Helloooo kära bloggen!
Idag stod träning på schemat som vanligt. Och det gick bra, som vanligt! När jag kom hem chillade jag galet. Har käkat god middag och klev just nu upp från ett varmt varmt skumbad. Åh, älskar att bada!
Nu ska jag smörja in kroppen med massa god hudkräm! Eller god vet jag iofs inte om den är, har ju inte smakat ;) Men luktar gott gör den!

Ps. A ringde mig inatt.. men detta är knappt något jag minns. Jag svarade tydligen och låg och mumlade. Hahahahaha. Detta sker typ aldrig. Om jag sover och någon ringer mig brukar jag ändå vakna till även om jag är lite seg i början. Men jag har fan inget minne av detta.. lite creepy.



Såhär fint var det när jag kom hem från stan häromdagen!


PUSS.

Btw tack till mina kära vänner som ringde igår och stötta mig på min jobbiga dag!!
hahhahaha, nä.. jag älskar er ändå :)

ehehehe.


Diana.



Jaha, denna bild var det jag fick framkallad av 2 hela rullar! hahahhaa.. det måste nog vara nå fel på kameran :S ska gå till en riktig fotobutik och fråga någon dag. Gillar bilden iofs. Den blev cool.

Ida.



När jag ser den här blir jag lite stolt över att vara svensk faktiskt. Gillar kläderna så himla mycket. Det mesta i alla fall. Fast favoriten är nog ändå den plommonlila kappan me turkosklänning under, omg. Och plommonlila jackan med turkosa shorts. Cute cute cute.


Ok/pappa gruppen (igen)

jag: Kan du hämta mig idag pappa?
pappa: öl
jag: öl?
pappa: Pallade inte fixa det till OK


hahhahaa.

Skins.


Jag är nog helt efter men jag har börjat kolla på Skins på nätet. Asså det är nog en av de sjukaste serierna jag har sett. På alla sätt och vis. Ändå är det nåt som gör att jag fortsätter att kolla...
Sid e min absoluta favorit dårå, so cuute. Nörd pojken. ehehhee. Och hur fint är inte namnet Sid??


In love.



Dessa skor hittade jag igår när jag var i stan med Aina. Helt kär blev jag, titta så fina!
Synd bara att det är höst nu och inte vår. De hade väl varit mer användbara då kanske.


zZzzzzZZzz.

Fyfan vad jag vill sova. Jag tittar på kl: 19:14... jävla skit dårå.

Burr.

Shit! Vad kallt det är. Jag fryser och huttrar. Inomhus liksom. Kan iofs vara för att morsan hade balkongdörren öppen hur länge som helst. Fan, jag vill bara springa till närmaste H&M och massa andra affärer och köpa massa mysiga stickade tröjor och andra tjocktröjor. Tjocka strumpbyxor i fina färger och leggings. Jag vill ha en mysig höst ingen usch höst där man går och fryser hela tiden! Jag har kommit på att jag knappt har några tjocktröjor (snygga alltså).. iofs, det är väl kanske inte så jätte konstigt. Det har ju precis varit sommar. Jag visste att jag skulle handla höstkläder redan i sommras, man ska vara ute i god tid. Nu ekar ju nästan kontot efter semestern. Helvete. Blir till å frysa en månad ut...
Fast iofs har jag min nya älsklingströja. YES

-

bad bad bad bad bad day. FUCK

Den som vill får gärna ringa. Det behövs nog.

Shit.

FYFAN vad det är kallt!!!!!!!! vill bara krypa ner under täcket igen :( asså jag kan nog inte beskriva ens hur mycket jag vill det. Aja.. jobbet kallar :/

Godnatt.

Nu ska jag sova. FAN vad skönt det ska bli! Åh, har fan längtat. Hörs imorgon bitches! <3

Köpt.


världens mysigaste tröja! den kommer jag bo i i höst. asså ni har ingen aning om hur len den är! ah

Det enda jag ska göra är att byta ut knapparna på den.

eheheh hej hej.

Ringen jag fick hem på posten igår. Älskar den!


Jihaaaa!


Så äre.

Jag förstår verkligen ingenting. Men det enda jag vet är att jag inte ska göra ett skit åt det.. inte ens 1%
Nä, fuck it!!!

Today.

Idag har jag varit duktig och tränat igen. Efter det var jag mindre duktig och svullade en hamburge tallrik på pappas jobb, men fan.. man måste väl få unna sig ibland. Eller? Aina va me förövrigt. Efter det drog vi till stan i några timmar. Jag kom hem med en fin och efterlängtad grej.. ska visa bild snart. Och igår fick jag hem ett litet litet paket på posten, med en annan fin sak. Som jag också slänger upp bild på snart. Stay tuned helt enkelt! :)

RSS 2.0